Djævleæg med wasabimayo


Nu var det jo ikke for at trashe æggene, at jeg søgte inspiration til morgenmad uden æg. Og hvad hjælper det egentlig, at man spiser sin frokost til morgenmad, hvis man så spiser sin morgenmad til frokost? Er man da ikke lige vidt? Men pyt, der kom æg på frokostbordet, og det var en anden af mine yndlingsæg: Djævleæg! Eller deviled eggs, som de også kaldes.

Djævleæg er sådan set bare hårdkogte æg, hvor blommen er taget ud og blandet med mayo og noget andet, f.eks. pesto, avokado, krydderurter eller som her blandet med wasabi og så puttet tilbage i æggehviden.

Hvis man er lidt mere forfinet anlagt end mig, ville man nok have brugt en sprøjtepose til at fordele blomme-mayoen ned i æggene igen.

Jeg tog den lidt mere kluntede vej og puttede det bare tilbage ved hjælp af to skeer. Smagen er givet vis den samme. Og de smager virkelig fortrinligt. Æg og mayo er jo generelt en kombination, der holder, og her i selskab med den stærke wasabi er de endnu bedre. Jeg ville ønske, jeg havde haft nogle rejer at spise til.

Til to æg brugte jeg 1 spsk mayo og 1 stor tsk wasabi. Wasabien, jeg bruger er denne:

Og den har jeg tilsyneladende aldrig kigget nærmere på, for nu hvor jeg gør det, ser jeg, at den indeholder shoyu, som indeholder hvede.

Jeg formoder dog, at mængden er så lille, at det er ligemeget. Men hvis djævleæg endnu ikke er en del af dit ægge-repertoire, så tilføj dem straks. De går både an på morgenbordet, brunchbordet, frokostbordet eller som et mættende mellemmåltid, hvis du har brug for det.

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Djævleæg med wasabimayo”

Skriv en kommentar