Inspiration til 4-retters menu


I aften skal jeg holde dinnerparty og derfor kommer jeg her med mit bud på en 4-retters menu inkl. forslag til vinmenu. Det er oplagt at tro, at det er for at fejre min store beslutning, og det kan vi såmænd da også godt tage en skål på, men egentlig er det tænkt som et slags After Party for det bryllup, vi var til i Slovenien i foråret.

Alle gode fester bør have et After Party, ikke? Måske er det i virkeligheden bare en undskyldning for at samle en gruppe venner, som ses alt for sjældent, fordi der er kommet alt for mange jobs, rejser og børn på tværs.

Middag med 4 retter

Hvorom alting er. Vi bliver otte sultne voksne, og skal have en lækker 4-retters menu. Jeg gik egentlig efter fem, men osten blev strøget i sidste øjeblik. Så en beskeden 4-retters menu coming up!

Middagen er bygget op med stående appetizer / tapas med nogle små happesere samt champagne (naturligvis), derefter går vi til bordet og får forret, hovedret og dessert. Der er link til alle opskrifterne. Hvis du er medlem af MadbandittenPLUS kan du gemme dem i en af dine favoritmapper, og nemt få hele indkøbslisten til middagen. Det er altså ret smart.

Få alle opskrifterne samt forslag til hvad I skal drikke til, lige her:

4 retters middag:

Stående appetizer / tapas

Dertil Champagne Nicolas Feuillatte

Forret

Dertil Sancerre, Les Fondettes

Hovedret

Dertil Sangiovese Riserva, Umberto Cesari

Dessert

Dertil Kaffe og cognac

Åh, jeg bliver et sølle bekendtskab i morgen, kan jeg godt allerede se….

Ps. hvis du gerne vil have mere inspiration finder du alle mine opskrifter til gæstemad her.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Inspiration til 4-retters menu”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Skøn inspirerende hjemmeside :o)

  Hvor kan jeg finde opskriften på rå limemarineret laks med rødløg og kapers?

  Svar
 2. Alt for lækkert… Jeg bemærkede nok mere vinmenuen end selve maden. Men begge dele er ‘to-die-for’.

  Og tillykke med dit nye liv. Det glæder jeg mig til at følge (og være lidt en del af). Du er den sejeste person jeg kender, både hvad angår mad og handling :D

  Også gør de unge sådan her: <3 <3 <3

  Svar