Godt nok er vi 10 dage inde i oktober, men bedre sent end aldrig, ikke? Da vi krydsede grænsen til oktober, satte jeg mig ombord på flyet mod sydfrankrig, hvor jeg legede sommerferie i fire dage. Da jeg kom hjem, glemte jeg alt om at få samlet op på den forgangne måned, så her kommer lidt forsinket: Det spiste jeg i september!
Fra øverst til højre har vi:
1. Burgerbolle med ost og bacon
2. Fermenteret spidskål/sauerkraut (giv det nu en chance!)
3. Kylling paneret i flæskesvær med bønne- og broccolifritter
5. Peberfrugthapsere med ost og spegepølse
6. Røræg med feta, oliven og persille
7. Lun grønkålssalat med flæskesteg og knækbrødssmulder
8. De uhyrligt populære chia-knækbrød
9. Cremet svampesuppe med bacon og brød
Foruden alt det lækre mad ovenfor, lavede jeg også dejlige morgenmadsanretninger, da vi var i sommerhus, og jeg fik også spist en masse kokosnød, som er verdens bedste snack, hvis du spørger mig.
September var også måneden, hvor jeg drak immunforsvarsboostende juice og tog hul på et helt nyt kulinarisk kapitel: Nemlig vand-kefir. Hindbær i 2. fermentering er min favorit. Nøj, det smager godt! Min kefir vokser og har det godt, så folk omkring mig kan godt forberede sig på en noget utraditionel julegave!
Hej Jane. Det hele ser bare så lækkert ud!!! Jeg er helt vild med dine glas med “mønster”. Hvor er de mon fra?
vh. Lise :)
Det er nogle min mand har haft med hjem. Libby hedder de..