Det spiste jeg i april


LCHF i april

Fra øverst venstre hjørne:

Tærte med laks og asparges

Kødsovs med grøntsagsspaghetti (det hvide er kinaradise)

Chiagrød med hindbær og superfoods

Kylling i cremet peanutbuttersovs (mejerifri)

Citronstegte grøntsager med sorte sesam og ramsløgsmør

Syndige Snickers-stykker

Æg-latte

Koldskål med hjemmelavede kammerjunkere

Kyllingeburger med avokado og chili

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Det spiste jeg i april”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane.
  Er ny her inde, er på 12. dagen. Har et spørgsmål vedr. denne måde at leve på og cancer, der er en 50/50 % risiko for at jeg har lymfecancer. Er det her så en okay måde at leve på ???
  Hilsen Gitte

  Svar
  • Hvis jeg kunne svare entydigt på det, ville jeg jo være millionær! Jeg er dog hverken uddannet eller kompetent nok til at rådgive om sygdomme.

   Min fornuft siger mig, at vi sikrer vores krop bedst ved at spise rigtig mad end en masse forarbejdet mad med sukker, stivelse, hurtige kulhydrater, tilsætningstoffer, dårlige fedtstoffer + diverse. Men det ser stadig ud som om cancer rammer utroligt ulige, og der er desværre ingen garanti. At spise varieret, droppe rygning og alkohol, minimere stress og sørge for at bevæge sig er jo også faktorer, som kan spille ind. Principielt har vi jo alle 50/50% risiko for at få cancer. Enten får vi det, ellers får vi det ikke… :-/

   Svar
   • Hej
    Tak for dit svar. Her en kort begrundelse for mit spørgsmål.
    For 4½ år fik jeg fjernet mine æggeledere hvor de fandt cancer i den ene, jeg fik i den forbindelse bøgerne køkkenrevulation, han skriver at man skal holde sig fra sukker og mælkeprodukter. Har lige fået foretaget en PET/CT skanning hvor man har fundet lumfeknude med øget aktivitet i og blev bare sådan lidt øv. Jeg kan helt klart godt undvære sukker men ikke mælkeprodukter, har det helt fantastisk med at leve på denne måde, er gået en str. ned i tøj på bare 14 dage og har fået mere energi.
    Nu til noget mere positivt: I torsdags var vi til 18 års fødselsdag, havde fortalt at jeg ikke spiste kulhydrater mere så der var blevet lavet massere at salat og en speciel dressing til mig men det bedste var hendes bemærkning om at jeg havde fået en sundere glød i ansigtet og at mine øjne var blevet mere klare, en helt vild positiv oplevelse :-)

    Svar
 2. Tusind tak :-)
  Er ny her på bloggen, så tænkte ikke lige på det med søgefeltet….sorry
  God weekend!

  Svar
 3. Hej Jane.

  Tak for nogle fantastiske bøger. Jeg læser dagligt i dine to første bøger og fascineres virkelig af dine mange indbydende retter. OG HVOR BLIVER JEG BARE MÆT!!!!! Det er en dejlig følelse :-).
  jeg blev lidt nysgerrig på din koldskål med kammerjunkere. Vil du afsløre opskriften på koldskål? Jeg har netop i denne uge serveret min egen hjemmelavede koldskål for mand og børn, og den smager forrygende, men den er ikke LCHF. Dér var jeg godt nok misundelig…
  Kh Diana

  Svar
 4. Hej Jane
  jeg kan ikke lige se om jeg kan starte en ny tråd /blog så jeg håber det ok jeg stiller et spørgsmål med et andet emne?? min mor har hørt at når man har varmet kartofler og de så bliver kølet ned igen så ændrer det opsætningen af kartoflen så der ikke er kulhydrater i og derfor skulle vi nok kunne bruge dem ifbm. LCHF .. ved du om det er rigtigt og har du yderligere Info om det fænomen?? kan man så varme dem op igen uden at der så er kulhydrater i igen ??

  Svar
  • Gad vide om det spørgsmål diskuteres i en af de mange facebookgrupper, for du er måske den 10. der spørger mig om det inden for den sidste uges tid. Når kogte kartofler nedkøles, bliver en del af stivelsen resistent. Kulhydraterne forsvinder altså ikke men en del af den optages ikke i kroppen. Kartofler er ikke LCHF, men hvis du gerne vil spise kartofler og tænker i blodsukkerpåvirkning, kan nedkølede kogte kartofler være et bedre valg end andre. Jeg tror ikke du kan varme dem op igen men det ved jeg ikke.

   Svar
 5. Ser lækkert ud det hele!! Har stadig ikke taget mod til at prøve de der chia frø…… Tænker om opskriften på kammerjunker er en du vil dele???

  Svar
 6. Ihh hvor har du bare spist lækker mad i April. Det er super fedt at du laver sådan et indlæg her, for det giver god inspiration til hvad man selv kan lave af mad :)
  Jeg skal dog lige høre dig, om opskriften på tærte med laks og spinat kan findes herinde? :)
  På forhånd tak for svar, og tak for en helt vidunderlig og inspirende blog.

  Mange hilsner Christina

  Svar