Holy Moly, jeg havde helt glemt, hvor hårdt det er at tilbringe dage i fotostudiet og skyde billeder til ny bog. Eller indrømmet: jeg havde helt glemt, hvor hårdt det er at tage hjemmefra tidligt om morgenen og komme hjem sidst på eftermiddagen. Noget, som de allerfleste mennesker gør hver dag.
Jamen hvordan holder I til det?
Puh…
Men ja. Jeg tilbringer mine dage i øjeblikket ude i fotostudiet hos Columbus, hvor vi skyder billeder til bog nr. 6.
Jeg var lige nødt til at tælle men jo, det er nr. 6…
Vægttab & keep it simple!
Bogen handler om vægttab, og selvom jeg ikke er parat til at løfte sløret for det altsammen, vil jeg sige, at det ikke helt overraskende handler om at spise grøntsager, kød og fedt (noget, mine kursister på Kickstart har hørt mig gentage til døde) og noget med at det skal være nemt og realistisk, hvis det skal holde på den lange bane.
Lyder det godt?
Fordi opskrifterne er så enkle og hurtige at lave, når vi langt mere end planlagt ude i fotostudiet, så jeg har allerede én gang måtte lægge ekstra opskrifter til, fordi vi var kommet foran planen.
Men hey, enkelt behøver ikke betyde kedeligt. Det kan sagtens være velsmagende alligevel.
Her er et lille smugkig på nogle af de retter, vi har lavet.
Hvis du følger med på Instagram (@janefaerber) har du set noget af det før (og mere til).
Og sådan her så det ud, da vi spiste frokost ude i fotostudiet tidligere i dag. Ikke dårligt, vel?
Alle mine måltider pt. består af fotomad. Genialt koncept, og hvor er det nemt at spise sundt, når al maden er lavet.
Udkommer til december
Bogen udkommer i slutningen af året, så den er klar til januar og hele den sundheds- og slankebølge, der altid er på den tid af året.
I morgen skal vi skyde forside (forhåbentlig) og når den er på plads, er I de første, der kommer til at se den.
Bogen bliver et super supplement til Kickstart og til mine øvrige endnu-ikke lancerede online produkter, som jeg også arbejder på.
Jo, jeg har lidt travlt i år men for pokker, det bliver godt, og jeg glæder mig til at vise jer det hele efter nytår.
Nye mørkhårede portrætbilleder
Og til sidst vil jeg lige sige tak for alle jeres søde kommentarer til mine nye portrætbilleder.
Og ja, jeg er blevet mørkhåret. Det har jeg faktisk været siden kort efter nytår, men først nu fik jeg mig taget sammen til at få taget nogle nye billeder.
Billederne af mig er taget af den dygtige fotograf Anne Kring, som også tog mine tidligere billeder. Hun er fantastisk altså.
Det her billede kunne passe godt ind i den nye bog. Glad dame i køkkenet med en tomahawk steak. Yes, baby!
Og når jeg ikke er i fotostudiet, støvsuger jeg og gør rent herhjemme for at få lejligheden til at se pæn og præsentabel ud til de mange fremvisninger.
Det er super, at så mange har lyst til at se den, så jeg klager ikke. Men nu må den gerne blive solgt, så jeg kan skrue ned for støvsugningen igen – haha.
Men det er altså, hvad der optager al min tid i øjeblikket, og derfor kommer der lidt mindre nyt på bloggen her i øjeblikket.
Jeg tager revanche i weekenden, når jeg er færdig med at puste ud. Jeg har en masse lækre opskrifter liggende som kladder, jeg bare lige skal gøre klar til jer – bl.a. hindbærsnitter, som jeg glæder mig rimelig meget til at dele.
Dette ser meget lækkert ud. :)
Av hvor ser det lækkert ud,især fordi at det ser nemt og hurtigt ud :-)
Har du tænkt på en titel til din nye bog?
Årh det er godt at høre fra dig?. Jeg glæder mig til din bog NR. 6 ??
Tak Charlotte. Jeg glæder mig til at vise den frem sidst på året??
Kære Jane,
Hvor er det skønt at høre at du udgiver endnu en bog! Tillykke med det!
Den vil jeg glæde mig til at tilføje til min samling ❤️
Dog bekymrer det mig, at dine 4 billeder af madretter virker utroligt bekendt.. Det ligner 4 retter jeg allerede har mødt i dine andre bøger? ?
Ja det er dejligt at være i gang igen.
Der er opskrifter her fra bloggen, der går igen i bogen, som der også er i de andre bøger. Og så selvfølgelig retter som blomkålsris, squahspaghetti, typisk morgenmad med æg etc som er svære at komme udenom.
Maden er helt vildt simpel og hensigten er at den skal afspejle det, man faktisk spiser og samtidig være realistisk ift indkøb, hverdag etc.
Men med + 80 opskrifter vil der være rigeligt med nyt.
Det er dejligt at du giver dig tid til at svare – tak for det.
Jeg er efterhånden en erfaren LCHF’er. Jeg kender til blomkålsris, squash-getti og de andre GODE alternativer.
Vil jeg få noget ud af bogen? ☺️
Det kan du vurdere når du bladrer i den. Mit bud vil være at alle, som kan lide helt enkel hverdagsmad kan få noget ud af den.
Uhh det lyder lækkert Jane, både du og alle de lækre madbilleder ser da hanrende godt ud. ?
Tak Gitte – du er sød! <3
Uha spændende. Glæder mig særlig meget til opskriften på de hindbærsnitter☺☺
Vi er 2 i familien med cøliaki og elsker bare de snitter? og den nye bog kommer på ønskesedlen til jul
Jeg prøver at få opskriften klar til i morgen :)
Åh mand det ser lækkert ud!
Så lækkert – vi spiser godt i de her dage :)
Vanvittigt lækre skud af både mad og dig. Må endnu engang understrege hvor meget jeg glæder mig til en ny bog fra dig. Og glæder mig til at se hvad du ellers har oppe i ærmet. Det bliver et godt nyt år kan jeg mærke.
Fedt Sofie. Glæder mig til at vise dig den.
(PS: har du fået min mail? Nogle gange ender de i spamfilteret…)
Har fået den ? går lige og tygger lidt på de sidste detaljer ☀️
No rush. Jeg ville bare sikre mig, at du ikke troede, jeg havde glemt dig :)
Lyder SÅ lækkert – vil glæde mig til en bog mere i samlingen ;o)
Hvor dejligt at høre. Jeg glæder mig dælme også til at se det færdige resultat – og høre ‘dommen’, ikke mindst.