Den store Keto-guide

FORSTÅ DE TRE MAKRONÆRINGSSTOFFER
KULHYDRAT, PROTEIN & FEDT

Succes med Keto starter med, at du forstår kulhydrater, protein og fedt og deres respektive rolle i din krop og i Keto-kosten.

Du får min 23 siders e-bog i gave (værdi 149,-), når du tilmelder dig min medlemsklub MadbandittenPLUS🎁

Guide til kulhydrattælling

Guide
til protein

Guide
til fedt

Keto madliste og kulhydrattabel

Keto guide

Forstå Keto og få succes med dit vægttab

For de fleste indebærer skiftet til Keto en stor forandring. Både på tallerkernen og på opfattelsen af, hvad der er sundt og ikke sundt. Især det sidste kan indebære en del tvivl og kamelslugninger og det kan være svært at turde tro på, at ens nye kost er sund, når man spiser ting, man i årevis har troet, man skulle undgå for at blive/være sund.

Noget af tvivlen kan dog undgås ved at have forståelse for de tre makronæringsstoffer, kulhydrat, protein og fedt. Så snart man forstår dem og deres respektive rolle i kroppen og deres særlige rolle på Keto, virker det hele lidt mindre skørt.

Og det er den viden, jeg håber, du kan tage med dig fra denne e-bog.

Jeg sender dig Keto-guiden i gave (værdi 149,-), når du melder dig ind i min medlemsklub MadbandittenPLUS.

Dette indeholder Keto-guiden

 • Guide til kulhydrater
 • Lær at tolke næringsdeklarationer
 • Gode apps til kulhydrattælling
 • Guide til protein
 • Derfor er protein det vigtigste makronæringsstof, hvis du vil tabe dig
 • Hvor meget protein skal man spise?
 • Forskellige typer protein
 • Guide til fedt
 • Forskellige typer fedt
 • Sunde fedttyper
 • Usunde fedttyper
 • Mættet fedt og sundhed
 • Fedt og kolesterol
 • Keto-kostens makronæringsstofsammensætning
 • Keto madliste
 • Kulhydrattabel
 • Tabel med proteinkilder
 • Tabel med fedtkilder

Danmarks sundeste medlemsklub

Jeg kalder MadbandittenPLUS for Danmarks sundeste medlemsklub. Du får en overflod af viden, energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter og et ubegrænset antal madplaner med indkøbsliste. Det har aldrig været nemmere at leve sundt.

Jane Faerber

Jeg hedder Jane…

… og det er mig, der ejer og driver Madbanditten.dk

Jeg har spist Low Carb/Keto i mere end 12 år og det er en kost, jeg stadig elsker og stortrives på. Jeg nærmer mig 47 år, er sund, stærk, slank og smertefri og mærker endnu ikke noget til de udfordringer, jeg kan høre fra mine jævnaldrende læsere er mere og mere almindelige i 40’erne.

MadbandittenPLUS er mit forsøg på at samle al den viden og alle de redskaber, jeg har til rådighed i mit eget Low Carb-liv, så du ikke skal bruge et årti på at læse og lære.

Udover at lave madplaner og opskrifter, skriver jeg artikler og guides til livet med Low Carb og Keto og jeg producerer jævnligt podcasts til inspiration, motivation og hjælp til mine medlemmer.

Vil du være med? Du kan faktisk prøve det hele helt gratis i 7 dage, imens du beslutter, om det er noget for dig.

Efter de 7 gratis dage koster det 49,- om måneden, hvis du betaler månedligt eller 360,- pr. år (svarende til 30 kr. om måneden), hvis du betaler for et år af gangen. Du kan altid opsige uden bøvl.

MadbandittenPLUS fordele

 • Få energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • Gem dine favoritopskrifter, så du nemt finder dem igen
 • Lav egne madplaner med indkøbslister med få klik
  (eller brug de færdige madplaner, jeg har lavet til dig)
 • Lyt til min podcast
 • Få adgang til alle vidensartikler om sundhed og vægttab
 • Slip for forstyrrende annoncer
 • Få kulhydrattabeller og nemme guides
 • Få e-bogen Den store Keto-guide

Hvad siger andre?

” I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Mine medlemmer bruger deres medlemskab vidt forskelligt. Nogle elsker de færdige madplaner, andre foretrækker at bruge det nemme værktøj til at lave dem selv. Nogle gider slet ikke madplaner, men elsker praktikken i at kunne se kalorier, kulhydrat osv. på alle mine opskrifter og nogle er her for de mange sundhedsredskaber, artikler, guides og podcasts.

Hvad koster medlemskab?

MadbandittenPLUS koster 49 kr om måneden, hvis du vælger at betale månedligt og 360 kr om året, hvis du betaler årligt. Du sparer altså 38% ved at være årsmedlem. Uanset medlemstype starter du altid med 7 dages gratis prøveperiode. Er det ikke noget for dig, opsiger du bare inden prøveperioden er gået.

Du binder dig aldrig længere end den periode, du har betalt for. Alting vedr. dit medlemskab kan du ordne med få klik selv inde på din egen medlemsside og vi hjælper altid gerne også på plus@madbanditten.dk

Keto-guiden (værdi 149,-) sender jeg dig sammen med det andet introduktionsmateriale.

Køb Keto-guiden uden medlemskab til 149,- her >>

2 kommentarer til “Den store Keto-guide”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Jeg er medlem af Mad-banditten, men jeg kan ikke huske, at jeg har adgang/eller har fået “Den store Keto-guide”. Er det bare mig, der ikke lige har fundet ud af, hvor jeg finder guiden?
  Jeg kunne ellers godt tænke mig den, men skal vel ikke købe den, når jeg er medlem?

  Hilsen Lene

  Svar