Perfekt brownie med chiafrø og nødder


En perfekt brownie er meget at love, hva’?

Og kan du overhovedet klare endnu en brownieopskrift? For så har jeg en lækker sag til dig i dag!

Den perfekte brownie med chiafrø - glutenfri, low carb/LCHF og sukkerfri . Opskrift her: Madbanditten.dk

Den perfekte brownie (med chiafrø)

Føj til favoritter Udskriv Pin
10
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
 • Smelt kakaosmør, smør og sirup i en kasserolle.
 • Hak chokoladen groft. Sluk for blusset og rør den hakkede chokolade over i kakaosmør-smørmassen.
 • Hæld hele baduljen over i en skål.
 • Pisk æg i et efter et med elpisker. Pisk til sidst alle de tørre dele i.
 • Hæld dejen i en bageform beklædt med bagepapir, drys de resterende 50 g chokolade på toppen sammen med pekannødderne og bag kagen i ovnen i 15-17 minutter.
 • Tag ud og lad afkøle helt inden spisning.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Det er jo ellers ikke, fordi vi risikerer at gå ned på hverken chokoladekageopskrifter eller brownieopskrifter her på bloggen, men det er bare den slags, hvor der altid er plads til en til. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg faktisk en mere i kladderne til jer.

Hvad kan jeg sige? Vi har spist en del brownie her i sommerferien.

Lækker, svampet bownie og god chokoladesmag

Denne lavede jeg i starten af juli, så det ligger jo efterhånden nogle uger tilbage, men jeg husker, at hele familien var svært begejstrede! Og den var altså virkelig god. Lækker, svampet konsistens og god chokoladesmag.

At kalde denne kage for den perfekte brownie er selvfølgelig også at love meget, men det er faktisk heller ikke mine ord. Det hed den i den opskrift, jeg prøvede at følge. Den perfekte brownie er nemlig lavet med inspiration fra Xenias ikke-længere-særligt-nye bagebog Sødt, Sundere, Syndigt (Adlink)

Og den bog kan jeg virkelig godt anbefale. For det første fordi der er opskrifter på sådan cirka alt (fx en kiksekage uden palmin, som jeg virkelig glæder mig til at prøve), og for det andet fordi det er helt tydeligt, at Xenia både har talent og passion for det med kagebagning.

Og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det ikke lige der, hverken min spidskompetence eller min passion ligger. Jeg forudser, at det bliver en bog, vi kommer til at slå op i igen og igen herhjemme.

Da jeg ændrede en  del i opskriften, får du min version her. Hvis du ikke har kakaosmør kan du også kigge på min bownieopskrift uden: Brownie med vaniljecreme og friske bær.

Den perfekte brownie med chiafrø - glutenfri, low carb/LCHF og sukkerfri . Opskrift her: Madbanditten.dk

Opskriften indeholder affiliatlinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Mangler du ingredienser til kagen her, eller vil du bare gerne have en nemmere chokoladekage, anbefaler jeg den populære chokoladekage uden mel – med kun 4 ingredienser

linje.png

Tilmeld dig Madbandittens nyhedsbrev og få samtidig min gratis guide til at blive sukkerfri i fire nemme trin.

Ja tak, tilmeld mig nu!

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Perfekt brownie med chiafrø og nødder”

 1. Kære Jane.
  Jeg skriver til dig på vegne af min arbejdsplads, Børnebyen Vandværket.
  Vi er ved at udarbejde en folder med tips til hvad forældre kan servere til børnefødselsdage, da vi desværre ser en stigning af sukkerholdige snacks. Må vi henvise til din blog, eller evt. indsætte et par af dine opskrifter? Selvfølgelig med henvisning.
  Mvh. Anna Lynge

  Svar
  • Hej Anna
   I må gerne henvise til min blog, og I er også velkomne til at bruge en opskrift eller to men af hensyn til ophavsrettighederne vil jeg gerne vide hvilke, I vælger at bruge.
   Og super idé med sådan en folder :)

   Svar