Jordbær med vaniljeflødeskum


Den bedste LCHF dessert er og bliver jordbær med vaniljeflødeskum. Her er den lavet som en slags frisk jordbærtrifli, hvor de friske bag er lagt lag i lag med den lækre vaniljecreme. Hvis det ikke er den perfekte sommerdessert, ved jeg snart ikke hvad er :)

Bedste LCHF, sukkerfrie dessert

Jordbær med vaniljeflødeskum

Føj til favoritter Udskriv Pin
Den bedste LCHF-dessert
4
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Det er jo knap nok en opskrift. Bare friske jordbær skåret i skiver og lagt lag på lag med flødeskum pisket med vaniljepulver.
  • Hvis man er helt sukkerafvænnet, er den sød nok i sig selv. Hvis ikke, kan man tilsætte en lille smule Sukrin eller SukrinMelis til flødeskummet.
  • Drys med lidt mynte på toppen. Lækreste dessert – og så er den endda pæn!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jordbærtrifli og trifli med andre frugter

Andre gode sommerdesserter er jo den klassiske rødgrød med fløde, som også er helt oplagt at have frem her. Senere på sommeren, når blommerne er modne, kan vi lave blommetrifli og den lækre trifli kan selvfølgelig også laves med rabarber.

LCHF-desserter og vægttab

Man kan lave helt utrolige desserter på LCHF. Og det er jo herligt, og mange bliver da også tiltrukkede af tanken om at kunne spise Low Carb Brownie og stadig gå ned i vægt. Gid det var så vel, ikke? For det er det selvfølgelig ikke. Uanset hvilken kost man spiser, bør desserter spiller en birolle i forhold til den rigtige mad. Særligt hvis man ønsker at gå ned i vægt.

For mange LCHF-desserter og godter kan også være årsagen til, at de ønskede resultater udebliver. Jeg er lidt gammeldags her, kan I nok høre.

Forleden var den helt store nyhed, at danskerne sætter sundheden over styr i weekenden. Det kan sagtens være tilfældet, selvom man spiser LCHF.

LCHF er jo i virkeligheden bare helt almindelig mad, og selvom jeg også nyder at fremtrylle syndige lækkerier i køkkenet, er det også nogle gange rart at vende lidt tilbage til udgangspunktet. Fx synes jeg, der er få desserter, der kan konkurrere med denne.

Ikke så meget hokus-pokus. Bare rigtig mad. Det synes jeg kan være fint at huske.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

43 kommentarer til “Jordbær med vaniljeflødeskum”

  1. Man skal finde sin egen måde at leve med LCHF. Det er klart at hvis LCHF kun er en slankekur, så er der ikke mange desserter og “søde” sager (også LCHF-versionerne)der skal indenbords,så er alle former for kulhydrater forbudt, men…. Hvis det “kun” er for den generelle velvære og stabilitet i vægten, så er de sundere alternativer med til at sikre det. Jeg har i en lang periode holdt pause fra den strenge LCHF, og der er det en stor hjælp at kunne lave de sundere desserter, fordi jeg så holder vægten nede. Når jeg så igen er klar tager jeg en vægtreduktion igen, men…. Det her er jo ingen slankekur-det er en livsstil. En jeg kan leve med fordi jeg har et alternativ til de søde sager.

    Svar