Her kommer endnu en lækker opskrift på noget virkelig lækker hverdagsmad, der er lavet på kort tid, nemlig en gratineret kylling med squash, mozzarella og soltørrede tomater.
Nogle gange er det ganske lidt, der skal til for at få mad til at smage dejligt. Derudover er det en slags “alt i et fad” så opvasken er minimal… selv tak 😉

Gratineret kylling
Føj til favoritter Print PinIngredienser
- 750 g kyllingebryst
- 200 g squash
- 1 løg
- 145 g soltørrede tomater (eller de hjemmelavede, hvis du har nogle af dem)
- 125 g frisk mozzarella
- 1 tsk tørret basilikum
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Læg kyllingen i et ovnfast og smurt fad. Drys med salt, peber og tørret basilikum.
- Skær løget i både og squashen i mundrette stykker. Kom det over kyllingen.
- Kom de soltørrede tomater over kyllingen til sidst sammen med mozzarella, som du river i mindre stykker.
- Sæt fadet i ovnen og giv hele retten ca. 30 minutter (tjek om kyllingen er færdig og hold lidt øje, så de soltørrede tomater og mozzarellaen ikke bliver brændt).
- Server som den er eller fx med dampet broccoli, snittet spidskål eller blomkålsris.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter


Tilbehør til gratineret kylling
Retten kan som sådan godt spises alene som den er. Jeg ville nok supplere med lidt flere grøntsager fx blomkålsris, snittet spidskål eller grøntsagsstænger.
Du kan også vælge at servere retten med lidt dampet broccoli eller blomkål. Det er ret mange valmuligheder. Du kan altid tag et kig i min samling af opskrifter på tilbehør.

Afprøvede denne i dag. Nemt og lækkert (omend ungerne ikke ville spise med)