Her kommer endnu en lækker opskrift på noget virkelig lækker hverdagsmad, der er lavet på kort tid, nemlig en italiensk kyllingeret med mozzarella og soltørrede tomater. Nogle gange er det ganske lidt, der skal til for at få mad til at smage dejligt.

Gratineret kylling med soltørrede tomater
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 1-1,5 kg kyllingebryst
- 200 g squash
- 50 g løg (ca. 100 g i alt)
- 145 g soltørrede tomater (eller de hjemmelavede, hvis du har nogle af dem)
- 125 g frisk mozzarella (ikke revet)
- salt peber og tørret basilikum
Sådan gør du
- Hak løget i mindre stykker og skær squashen i grove tern.
- Sauter begge dele i smør eller kokosolie på panden og læg dem i bunden af et ovnfast fad.
- Læg kyllingestykkerne ovenpå og drys med salt, peber og tørret basilikum.
- Hak de soltørrede tomater (hæld olien fra) og mozzerellaen til tern og bland dem, inden de hældes ud over kyllingen.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 g. Min portion fik 30-40 min. men det afhænger meget af kyllingernes størrelse.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Og sådan endte jeg med denne tallerken:
Meget velsmagende hverdagsmad.
Afprøvede denne i dag. Nemt og lækkert (omend ungerne ikke ville spise med)