De Bedste fra Madbanditten af Jane Faerber

De bedste fra Madbanditten

af Jane Faerber

De bedste fra Madbanditten er en stor jubilæumsbog i anledning af Madbandittens 10 års jubilæum

reklamelink til Saxo.com


De bedste fra Madbanditten indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Og så indeholder bogen 120 af Madbandittens bedste opskrifter på både morgenmad, frokost og aftensmad men også en masse lækkert tilbehør, lækre dips og dressinger, brød, kager og desserter. Opskrifterne er komplette med energiberegninger, så du selv kan afgøre hvordan de passer i din livsstil.


 • Forord af Anette Sams
 • Et årti med Madbanditten
 • Low Carb-livsstil og vægttab
 • Low Carb-LCHF-Keto
 • Den rette Low Carb-kost til dig
 • Kulhydrattrappen – hvilket leje passer til dig?
 • Det sværeste ved at spise Low Carb
 • Min egen kost igennem årene
 • Din sunde plan
 • 120 opskrifter med energiberegninger

Få langvarig succes med din Low Carb-livsstil

De Bedste fra Madbanditten - Jane Faerber

Nej😅

Bogen er en jubilæumsbog, der fejrer bloggens 10 års jubilæum med et udvalg af de 120 bedste opskrifter udvalgt blandt de +2000 opskrifter her på siden. Nogle er opdaterede og finpudsede og flere har fået nye billeder.

Og de har alle fået energiberegninger.

57 kommentarer til “De bedste fra Madbanditten”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane

  Jeg er ny i det her game, jeg har lavet et par enkelt af dine opskrifter, mega lækkert.
  Jeg vil gerne købe en af dine bøger men er i tvivl om hvilken en?
  Jeg har luret på Keto i 4 uger for ligesom og komme ordentligt igang.
  Måske du lige kan komme med dit bud🙏

  Venligst hilsen Kristina

  Svar
  • Hej Kristina
   Keto på 4 uger er en supergod begynderbog til Keto. Nemme retningslinjer og nemme opskrifter.
   Keto – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt er mere dybdegående i teorien om Keto og om kroppens vej til ketose og den fedtdrevede krop. Den findes også som lydbog på Mofibo, hvis du har adgang til det.
   Og De bedste fra Madbanditten er en super livsstilsbog til både Low carb og Keto.❤️

   Svar
 2. Hejsa
  Vil lige starte med at sige tak for nogle rigtig gode bøger. Jeg har især brugt ‘ Keto på 4 uger’ da jeg i sin tid skulle i gang.
  Nu har jeg så været i gang i en del tid nu og det går rigtig godt.

  Jeg soplever at de fleste Keto bøger ude pt., lige skal bruge halvdelen af bogen på at forklare hvad Keto er, betyder og hvordan det fungerer. Jeg er godt inde i det efterhånden, så nu søger jeg bare en bog med opskrifter for at få ny/mere inspiration til retter.
  Hvor meget fylder dit skriv om Keto kontra opskrifter i din nye bog?

  Svar
  • Hej Natasja
   Den nye bog indeholder næsten dobbelt så mange opskrifter, som mine Keto-bøger, så den er en del større.
   Mine indledende kapitler er mere et tilbageblik over de sidste 10 års sundhedsdiskurs i Danmark og en forklaring af hvordan Low Carb er den overordnede paraply og Keto er et redskab i værktøjskassen, man kan tage i brug ved behov. Så teksten er mere ‘meta’ og ikke ‘hvad er Keto’ :)

   Svar
  • Hej Joan
   Det vigtigste at forstå er at Keto ikke handler om bestemte opskrifter. Det handler om at du sørger for at dit daglige kulhydratindtag ikke overskrider 20-30 g kulhydrat. Holder du dig indenfor de rammer, kan du bruge alle opskrifter. I både mine Keto-bøger og i De bedste fra Madbanditten er alle opskrifter energiberegnede og du kan nemt se, hvor mange kulhydrater, de indeholder.

   Hvis Keto er nyt for dig, og det lyder det lidt til, at det er, tror jeg, du til at begynde med vil have mest glæde af en af mine Keto-bøger. Ikke så meget pga. opskrifterne, men fordi du deri får en grundlæggende forståelse for Keto. Og den er faktisk ret vigtig for din succes med en kost, der er så specifik som Keto.

   Keto er jo pr. definition Low Carb men du kan sagtens spise Low Carb uden at spise Keto.

   Svar
  • Hej Kirsten
   Hvad er Madbanditten i denne sammenhæng? De bedste fra Madbanditten er eneste bog, jeg har lavet med Madbanditten i titlen? Det er en superdejlig bog med de lækreste opskrifter💙

   Svar
  • Hej Lisa

   Jeg kan desværre ikke rådgive ved sygdom, da jeg ikke er læge. Tager du medicin, skal du tale med din læge inden kostomlægning.
   Low Carb vil øjeblikket sænke dit blodsukker, da du på Low Carb ikke spiser kulhydrater, der giver stigning i blodsukkeret.

   Læs evt. mere her: Low Carb til diabetikere

   Og husk at tale med din læge :)

   Svar
  • Hej Lisa
   Min mand og jeg følger madbanditten og efter et halvt år var min mands lang tids blodsukker faldet fra 67 til 48 og halveret medicinen hans læge kunne slet ikke få armene ned, jeg har aldrig haft det bedrer, smed 14 kg på ingen tid ved kost omlægning . så kan varmt anbefales Kh Sanne

   Svar
 3. Kære Jane

  Lavede dine parmesan vafler igår👍🏼
  Så lækre- tusind tak og stort tillykke med de 10 år🎈

  Kh Christina

  Svar
 4. Hej Jane
  Jeg undre mig over at din kyllingepizza har 48 gr kulhydrat i din nye bog men i kursus materialet har 4 gr er der ikke byttet om på protein og kulhydrat
  Venlig hilsen Lone

  Svar
 5. Kære Jane

  Jeg har i 2 år fulgt dig og din madfilosofi og det har resulteret i, at jeg har tabt mig 32 kg. Jeg vil sige tusind tak for den viden/lækre opskrifter du deler med os.

  Jeg har et spg. vedr. min krop, der er gået i stå med at tabe de sidste deller.

  Jeg træner 5 gange om ugen (styrke 3 dage/kondi 2 dage ) og jeg spiser 3 måltider, hvor jeg har spisevindue fra kl 8 til 16 og faster igen fra 16 til 8 næste morgen. Jeg har i 3 uger talt alt Kcal og prøver at holde mig inde for omkring 1450 kcal, jeg er 160 høj og vil gerne veje omkring 55 kg.

  Som skrevet er min vægt gået i stå, jeg kan ikke komme af med min fedt på kroppen (især maven). Måske handler det om jeg er utålmodig eller måske er det, fordi jeg gør et eller andet forkert i min proces. Jeg er ofte MEGA sulten (jeg har lavet øvelsen med at spørge mig selv om, jeg vil ha rigtig mad eller noget at snacke på, svaret er: jeg er rigtig sulten, så jeg ender med at spise noget ekstra mad, som gør, at jeg ender på 1700 kcal. Ude fra hvad videnskab siger om vægttab, skal jeg være i kcal underskud og det bliver jeg ikke, fordi jeg er sulten og skal spise igen.

  Jeg har købt din nye bog og jeg er vild med opskrifterne, tak for det <3. Jeg tænker, at jeg skal skrue op for protein og ikke så meget fedt, hvad tænker du og er der noget, ud fra hvad du læser, som du mener jeg gør helt forkert? Det kan godt være svaret er logisk, men jeg kan ikke selv se det .

  Vh.
  Ritz

  Svar
  • Hej Ritz
   Det sådan helt kedelige svar er jo at du ikke er i kalorieunderskud, hvis vægten ikke går ned. Når du hele tiden er meget sulten, er det nemt at der ryger noget ned, der ryger under radaren. No judgement – 100% human nature.

   Kender du Keto-Udfordringen? Det er en særlig protokol til fedttab, jeg har udviklet og da du allerede har spist Low Carb/Keto i lang tid, er du perfekt kandidat til den. Det er en metode til at lykkes med et meget lavt kalorieunderskud. Jeg havde før Keto Udfordringen netop som dig en opfattelse af at jeg med mit træningsniveau ikke kunne gå under 16-1800 kcal uden at dø af sult. Med Keto-udfordringen kom jeg ned på 11-1300 uden problemer. Og kiloene strøg af mig – trods normal vægt i udgangspunktet.

   Du kan læse mere om den her: Keto Udfordringen

   Og PS: Megagodt gået med de 32 kg. At holde en pause med vægttab og konsolidere den nye vægt i en periode, er også et alt for sjældent brugt kneb. Så du kan overveje en periode uden tanke på vægttab men med vægtvedligehold og så tage en periode igen med vægttab senere :)

   Svar
   • Mange tak for dit svar og jeg skal prøve at være mere bevidst om vægtvedligeholdelse frem for vægttab i noget tid og nyde tiden i min nye krop med omhu. Det kan nemlig gå for stærkt med at nå ens mål og jeg har faktisk ikke rigtig forstået, hvor meget, det er, jeg har tabt mig indtil videre. Så der er noget selvudviklings arbejde, jeg må få lavet.

    Jeg har faktisk materialet til keto udfordringen og jeg vil give det et forsøg på et tidspunkt. Det lyder helt fantastisk, at det kan lade sig gøre med 11-1300 pr dag, jeg ser frem til at prøve det af.

    Endnu engang tak for din tid/viden og lækre opskrifter du deler med os <3

    Svar
 6. Hej Jane.
  Jeg følger dit kickstart-kursus, og det går rigtig fint.
  I går ville jeg lave kyllingepizza, og opdager, at KH er forskellige i 2 bøger: i din nye bog er opgivet 48 gr. kulhydrat, 4 gr protein.
  I Keto-bogen er opgivet 5 gr. kulhydrat og 51 gr. protein. Der er ikke rigtig nogen forskel på de 2 opskrifter bortset fra lidt oliven og ekstra parmesanost i Ketobogen. -Måske er der byttet om på de 2 tal i din nye bog. Men skriver af hensyn til korrektion i evt. nyt oplag :-)
  Bedste hilsner
  Dorit

  Svar
  • Hej Dorit
   Det er sødt af dig, tak❤️ Vi er opmærksomme på det og retter det ved næste oplag. Og ja, der er netop byttet om på de to. Det er den særlige glæde ved førsteudgaverne – så får man alle fejlene med :)

   Prøv nu om du kan finde fejlen i jordbærtærten – den er (desværre for læseren) lidt sværere at gætte sig til og kommer til at give mere forvirring 😭😭

   Så snart jeg får et øjeblik, opretter jeg en side her på bloggen, hvor man kan se fejlene, så man slipper for at bøvle med dem i køkkenet. Jeg er sikker på at der er flere end de 2-3 stykker, vi har fundet allerede.

   Svar
 7. Fantastisk- og tillykke!
  Jeg har begge dine 2 keto bøger – faktisk 2 af hver så jeg ikke skal flytte dem med ml hus og sommerhus.
  Har set, at du også er på Mofibo, håber du får ‘royalties’ derfra også.
  Mette:-)

  Svar
  • TAK Mette❤️❤️

   Og jo, jeg får royalties af Mofibo og de streamingtjenester også men selvfølgelig ret meget mindre end ved et reelt bogsalg. Jeg elsker selv de bogtjenester men de har godt nok ikke gjort det nemmere at være forfatter…

   Svar
 8. Hej Jane
  Har for længst bestilt den nye bog og glæder mig til at modtage den.
  Keto/LCHF er noget af det bedste, der er sket i mange år. Den 08.01.19 havde jeg læst (flere gange) og forstået “Keto”, og bestemt mig for at det skulle prøves. I løbet af få måneder havde jeg tabt 20 kg og fået det så godt, at jeg kunne foretage mig ting, som jeg ikke havde turdet drømme om i over 20 år.
  Jeg har siden spist striks/Keto vekslende med let liberalt og har det så godt, så jeg aldrig mere kommer til at spise “normalt”. Nogle få dage om året vælger jeg at smage på det, “normale” mennesker spiser. Mine søstre er meget dygtige til at lave mad, og især den ene ser det nok lidt som en afvisning, hvis jeg ikke smager, så i de tilfælde vælger jeg bevidst at smage (jeg kan godt nøjes med at smage) og udtrykke min begejstring for det fantastiske produkt. Omgivelserne kan godt acceptere, at jeg tager meget lidt (smager) og stiller ingen spørgsmål eller kommenterer, så alle er glade. Jeg kunne sagtens være ligeglad, men har valgt, at det ikke skal være et emne, hvad jeg spiser (eller ikke spiser) og dermed bevare en god stemning. Jeg får derved også styret min lyst til måske at smage på rugbrød, leverpostej, øl og kage, da det jo viser sig ikke at være det værd. Så resten af året, kan jeg sagtens huske følgerne af mine valg. Og det gør det jo egentlig ret enkelt at være bevidst om sine valg.
  Mange gode hilsener
  Annette

  Svar
  • Tusind tak for din kommentar Annette. Hvor var det bare dejlig læsning. Det er jo lige netop sådan en varig livsstilsændring, som er hele meningen med det hele. Jeg tror, du vil føle dig godt til rette i min nye bog, som netop beskriver en lignende strategi som din❤️

   Svar
 9. Er på dit kickstart kursus og har 2 af dine Keto bøger. Mit spørgsmål er hvor mange af de 120 opskrifter i bogen er nye og ikke i dine ketobøger og opskrifter under kickstart?

  Håber at jeg lykkedes denne gang med Keto :-)

  Svar
  • Hej Tina
   Bogen er en jubilæumsbog, som fejrer bloggens 10 års jubilæum og de 120 opskrifter er derfor udvalgt blandt bloggens +2000 opskrifter. Jeg har ikke overblik over overlap men som udgangspunkt minimalt til Keto-bøgerne/mine øvrige bøger og Kickstart.. ved jeg ikke, men jeg tror heller ikke det er betragteligt. Hvis du er i tvivl, så bladr i bogen i boghandlen, inden du beslutter om du vil købe den. Det er nemmest, tror jeg.

   Fortsat god fornøjelse med kurset ❤️

   Svar
    • Begge mine Keto-bøger og så den nye her (som får en anden titel i Norge) udgives af Memo forlag i Norge. Min første bog LCHF Spis dig mæt og glad fra 2013 udkom også på norsk men jeg kan ikke huske hvad forlaget hed, der udgav den :)

     Svar
     • Hei
      Har sjekket og til info:
      https://memoforlag.no/
      Du får kjøpt KETO kr. 262,00 og KETO på 4 uker kr. 262,00 i Memo forlag.
      Begge på tilbud, full pris på begge er kr. 299.00
      Her er absolutt det beste tilbudet, bøkene er dyrere i andre nettbutikker.
      De har fri frakt fra kr. 299.
      Venter i spenning på den nye boken.

 10. Glæder mig til at læse din nye bog, og tak for dig. Jeg nyder min livsstil s ændring. Tabt ca. 18 kg. Gået fra str. 42/44 til str. 36. Ankler er – 1,5 cm i omkreds sidst de blev målt. Kan nogle dage gå uden støttestrømper.
  Knus til en meget inspirerende kvinde.

  Svar
 11. Jeg skal helt sikkert oz have den når den udkommer. Jeg har alle de bøger Jane har skrevet.
  Keto er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv😊

  Svar
  • Hej Tine
   Bogens vejledende udsalgspris er vist 300,- men det er jo boghandlerne selv, der bestemmer hvilken pris de sælger den til. Saxo, som jeg henviser til, sælger den til 230,- kan jeg se.

   Svar