De bedste fra Madbanditten – nu i butikkerne


I dag udkommer De bedste fra Madbanditten. Min store jubilæumsbog i anledning af, at Madbanditten her har klaret sig 10 år. I et helt årti har vi har sejlet igennem uroligt hav med skiftende fedtforskrækkelse, kolesterolforskrækkelse, kødforskrækkelse og alle mulige andre mærkværdige typer forskrækkelser over for det, som i virkeligheden bare er helt almindelig mad. Og vi går ingen steder lige foreløbigt.

Low Carb er kommet for at blive

I de 10 år jeg har blogget her på Madbanditten har folk stået i kø for at fortælle mig, at min mad er urealistisk eller uholdbar i længden og at alt med måde og fuldkorn er vejen til evig frelse.

Og fungerer det bare super for dig, så all power to you! Det har jeg ingen som helst problemer med.

Vi er bare mange, rigtig mange, der har det bedre med en kost uden de store kulhydratkilder. Det er mad, der holder blodsukkeret stabilt, sultsignalerne velregulerede, og som holder sukkertrangen for døren. Vi oplever det samtidig som kost, der gør det nemt/nemmere at komme af med overflødige kilo eller at holde vægten uden besvær (også i 40’erne, 50’erne og 60’erne).

Og det synes vi faktisk bare er federe.

Bogen her er til alle jer, der som mig oplever det sådan.

En hyldest til rigtig mad

Bogen er et overflødighedshorn af forslag til hvordan man lækkert og enkelt kan erstatte alle de beige kulhydrater med næringsrige grøntsager. Hele 120 opskrifter indeholder bogen på både morgenmad-frokost-aftensmad men også bagværk og kager/desserter, som jo ellers har været helt fraværende i mine to Keto-bøger.

Det er ikke, fordi jeg pludselig synes, at Low Carb-brownie er den fede vej til den slanke og sunde krop, men det er for at tilbyde alternativer til dem, der engang imellem gerne vil spise noget brød- eller kageagtigt uden at opleve at kulhydratindtaget stikker helt af.

Fordi alle opskrifterne er energiberegnede, får man også syn for, hvad den slags fylder i ‘budgettet’ og kan gøre plads til det, hvis man ønsker det.

Low Carb til alle – find din egen vej

Bogen er udogmatisk og tager udgangspunkt i, at vi ikke alle skal spise den samme mængde kulhydrat. For nogle er Keto det helt rette til at få styr på vægt og blodsukker, men ikke alle har problemer med vægt og blodsukker.

Selv har jeg det bare bedst, når jeg ikke spiser for mange kulhydrater, selvom hverken vægt eller blodsukker er et issue for mig.

For at illustrere hvordan forskellige grader af Low Carb kan hjælpe forskellige mennesker, har jeg lavet en kulhydrattrappe i bogen, som hjælper læseren til at lægge sig på rette trin.

Og er man i tvivl anbefaler jeg, at man starter fra bunden med Keto og arbejder sig langsomt op.

Hvor kan man købe bogen?

Bogen kan i dag købes i alle boghandlere landet over. Både fysiske butikker og online boghandlere. Er du i tvivl, om bogen er noget for dig, så stik fordi din lokale boghandler og bladr i den, inden du køber den med hjem.

Ved du allerede nu, at du bare skal eje den, kan du bestille den her:

At tale om LCHF og Keto i sundhedsakademiske kredse er oplevelsesrigt. For mens en væsentlig portion hovmod er toneangivende, henter mange sundhedsprofessionelle selv inspiration og opskrifter hos Jane Faerber. Lægerne gør det. Diætisterne gør det. Sygeplejerskerne gør det. Og forskerne i medicinalbranchen gør det.

Anette Sams, farmaceut og ph.d.

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

19 kommentarer til “De bedste fra Madbanditten – nu i butikkerne”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Er så glad for min nye bog, og er lige begyndt på kickstart, det bliver så godt😊
  Har et spørgsmål til energiberegningen på kyllingepizzaen på side 162. Kulhydraten står til 48 er det mon ikke proteinen? Beklager hvis du har svaret på spørgsmålet før og jeg har overset det.
  Vh Iben

  Svar
 2. Fantastisk bog, jeg er helt vild med den, jeg skal lige kigge lidt i den hver dag. Problemet er bare jeg bliver sulten, ikke i maven men i hovedet ;o) Har alle dine bøger, men denne er godt nok den bedste.
  Har allerede prøvet flere af opskrifterne, til stor glæde både for min mand og mig.

  Ha’ en rigtig dejlig weekend

  Svar
 3. Hej Jane
  Jeg købte de bedste fra madbanditten og jeg Max begejstret🤗🥳
  Smukke billeder (tænderne løber voldsomt i vand) og man for lyst at prøve hver og en af de mange forskellige opskrifter.
  Jeg kiggede den igennem 2 gange og kom alt for sent i seng😴 Tusind tak for dig og dine vidunderlige opskrifter❤️
  Kh storforbruger af madbanditten

  Svar
  • Ej så dejligt at høre – TUSIND TAK. Jeg er simpelthen også så begejstret for den. Jeg føler mig så godt hjemme i den ❤️❤️

   Svar
 4. Tillykke med de 10 år! Glæder mig til at lade mig inspirere af din nye bog. Og jeg elsker også dit “keep it simpel” meget, fx makrel og æg! :)

  Svar
 5. Tillykke med de 10 år og jeg er simpelthen så glad for din bog “De bedste fra Madbanditten” – Der er rigtig mange dejlige opskrifter med flotte foto at de færdige retter. Jeg har læst i din bog siden posten kom med det og nyder hver en side i bogen! i aften blev det til lakselasagne med spinat byttet ud med porre og ost. Det smagte super og er ikke sidste gang jeg laver denne ret. I morgen vil jeg prøve dine kyllingefrikadeller.

  Svar
 6. Uhh, bogen landede hos mig i går og den ser fantastisk ud.
  God gedigen bog der er til at tage og føle på :-)
  Jeg havde ikke så meget tid i aftes så jeg lod den ligge til i aften hvor jeg har god tid til at kigge/læse i den.
  Jeg kan næsten ikke vente med at komme hjem fra arbejde og komme i gang.
  Glæder mig … :-)

  Svar
 7. Lækker bog, har hygget med den hele weekenden.
  Dejligt med et håndgribeligt eksemplar af en masse ynglingsopskrifter.
  Sorry to say, jeg elsker kalorieberegning, det gir et overblik, jeg personligt behøver.
  Tilykke med de 10 🇩🇰

  Svar
  • Tusind tak, Heidi. Og jeg forstår dig godt. Jeg synes også beregningerne gør mange ting nemmere. Det er bare en pine at sidde og lave dem på 120 opskrifter😅

   Svar
 8. Tillykke med bogen , som jeg allerede har sat masser af små gule sedler i 🙂🙂
  Og tak for i lørdags, det var en fantastisk dejlig dag 💜💜

  Svar