Danske LCHF-blogs


Der skyder nye danske LCHF-blogs op hele tiden, og jeg har med jeres hjælp samlet en del af dem herunder. Nogle af dem er ikke rendyrkede LCHF, mens andre blot er inspireret af LCHF. Men der er da ret mange! Så snart jeg får et øjeblik, skal jeg da selv lige have snuset lidt rundt.

 

I tilfældig rækkefølge:

Fede Tider

Frk. Sveske

Fedtkanten

Dyppelse

Hjemme hos Xenia

Miss Krogh

Jacquebas

Hejdis Low

Sukkersensitiv

Mit Liv Leves

Lidt om LCHF

Lykkeglimt

En sundere hverdag

Ravfood

Marias LCHF

Tatjanas mad

A running mama

Et krydret liv

Smag på maden

Min Low Carb Blog

PCO-liv

Vanløse Blues 

My Secret Food

Lidt af Line

 

Illuminator

Mangler jeg nogen? Så giv mig lige et tip, så jeg kan udvide listen!

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

25 kommentarer til “Danske LCHF-blogs”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane, jeg er på 2,0 lige nu. Jeg kan se at der i næste uge kommer en dag med “Kolesterol og Keto – og vigtig viden inden din blodprøve”. Jeg skal have svar på min blodprøve på mandag ved lægen – mit kolesterol har ligget lidt for højt siden første start på kikstart i september 2019 – selv om jeg får medicin for det. Nå men kan du løfte sløret for “vigtig viden inden din blodprøve” så jeg er klar til lægebesøg på mandag.

  Svar
  • Hej Jesper

   Det vigtigste sker næsten inden prøvetagningen, da det er meget vigtigt at din blodprøve tages fastende, når du spiser fedtrig kost som Keto. Det ved jeg ikke lige om du har været opmærksom på. Når vi spiser fedtrig kost og måler for kolesterol (fedt i blodet) giver det et ikke-retvisende billede.

   Men du kan måske alligevel få glæde af de generelle betragtninger her: Keto og kolesterol

   Svar
  • Hej Susanne
   Ingen af de ord, du bruger, findes her i mit univers. Af hensyn til alt det sludder, du kan læse om Keto andre steder, synes jeg, du skal holde dig til mine Keto-bøger. De er din garant for at dit vægttab kommer til at ske med respekt for din krop og dit helbred.

   Og hvis det er Lifesum ord, kan du læse hvorfor du ikke skal gå den vej her: Lifesum fælden

   Svar
 2. Her er linket til min blog, hvor jeg laver en ugentlig madplan (nu med alle 3 måltider – nemt nok eftersom hver morgenmad er æggelatte, mums). Du må gerne sætte den på din liste…….

  Jeg lægger også lidt information ud om vægttab, men det har ikke et ret stort fokus. Fokusn er på retterne og bruger jeg dine, linker jeg selvfølgeligt direkte til dine opskrifter.

  Og TUSIND tak for drømmekagen……. den er i små stykker i fryseren, klar til forårets mange familiefødselsdage, så jeg også kan spise et stykke kage!

  http://johannecharnock.wordpress.com

  Svar
 3. Hej Jane,
  Endnu en gang en helt fantastisk blog du har. Jeg glæder mig så meget til din bog kommer ud! Det er altid dejligt med inspiration, og jeg vil ærlig sige at jeg har fået mange åbenbaringer ved at følge dig det sidste års tid.
  Jeg lavet lidt blogarbejde(dog meget nyt!), som prøver at kombinere LCHFprincipperne, sundhedsmentalitet med træning.
  http://illuminator.bloggersdelight.dk

  Mange gode hilsner herfra!

  Svar
 4. Jeg synes nu egentlig, at jeg i forvejen fulgte en del LCHF-blogs, men jeg må da også indrømme, at jeg fandt et par nye spændende blogs på listen! Og jeg kan da også se på mine views fra i går, at nogle blev fristet til at kigge ind hos mig. Det er jo bare skønt! :D

  Svar
 5. Hvor dejligt med en liste over LCHF blogs. Jeg har det som mange af jer andre, at der er en del, jeg ikke kender – så nu ved jeg, hvad jeg skal bruge søndag eftermiddag på :-)

  Svar
 6. Eeiii…. Hvor er der mange gode blogs. Har lige siddet og luret dem hurtigt igennem :-) Min blogliste bliver jo alt for lang ;-) Men super skønt med al den inspiration!
  TAK til alle I søde lchf-bloggere ude i det danske land! Jeg er vild med jeres inspiration :-) Og tak til dig, søde Jane, for at samle en liste :-)

  Svar
 7. Kære Jane,
  Sikken en god oversigt! Tusind tak for du har brugt tiden på at sætte den sammen.
  Sidste gang jeg var ude at flyve, havde jeg bestilt et low calorie måltid i håbet om, det betød en væsentlig reduktion i kulhydraterne. Det gjorde det desværre ikke, så nu krydser jeg fingre for, at det er bedre at vælge “gluten intolerant”.
  Dejlig søndag til dig og dine kære.
  Kh, Mette

  Svar
  • Uha, Mette, jeg har heller ikke gode erfaringer med de glutenfrie måltider på rejsen. Engang betød det at familien, som havde bestilt “almindelig mad” fik serveret omelet til morgenmaden, mens jeg med mit glutenfrie måltid fik kogt laks med kogte kartofler. Det er mit indtryk at “diætmåltiderne” kører alle allergener over en kam, dvs minus gluten, mælk, nødder, æg, etc. Gaaab, altså. :-(

   Svar
   • Jeg fik i sommers som glutenfri morgenmad serveret en kyllingeburger, på det hvideste hvide brød og med paneret kylling :-/ Min rejsekammerat fik omelet med grillede grøntsager. Tænkte at der måtte være sket en fejl, men nej det var der ikke. Den søde stewardesse fandt dog et ekstra almindeligt måltid så jeg ikke skulle sulte :)

    Svar