Dagen derpå…


Jeg er et relativt velopdragent menneske. Jeg har temperament, men jeg er ikke typen, der hidser mig op i tide og utide og laver scener og den slags. Jeg taler ikke grimt om andre, og jeg (synes selv, jeg) har stor rummelighed med, at folk laver fejl. Det sker jo. Men i går blev jeg vred. Sådan rigtig vred. Og for os, der er opdraget som “pæne piger”, er vrede faktisk en grænseoverskridende følelse, som vi måske ikke helt har lært, hvor vi skal placere henne. Og samtidig blev jeg meget ked af det.

Og I var allesammen søde og overbærende, og det sætter jeg selvfølgelig rigtig stor pris på, men det ændrer ikke på, at mit løfte til jer ikke blev overholdt. Det ændrer heller ikke på, at jeg – i stedet for at bruge dagen på at modtage mails og tilkendegivelser om, hvor smuk og lækker min bog er – blev lagt ned af skuffede mails fra folk, der havde ventet på en bog, som ikke kom. Og de mails var jo fuldt ud berettigede, men det var bare ikke sådan, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle fejre min store dag.

Så en stor del af dagen var jeg virkelig ked af det. Og det er svært bare at lade være med at være ked af det, hvis man virkelig er det. Det er ikke noget, man selv styrer. Og så blev jeg vred over at skulle bruge dagen på at være ked af det, for det synes jeg ikke var fortjent. Og så kunne jeg køre lidt i ring der. I ved, hvordan det er. Og nu håber jeg bare inderligt, at bøgerne når frem til jer allesammen i dag. Men sandheden er, at jeg ikke ved det. Lige nu ved jeg kun, at jeg har betalt for en dyr service hos Post Danmark, som jeg på ingen måde har fået leveret.

Heldigvis fik jeg besøg af en håndfuld gode damer af den slags, der bare altid stiller op til bobler uanset ugedag. Og det løftede humøret. Vi spiste blomkålspizza, bladrede i bogen og drak lyserøde bobler. Og så blev det alligevel en god dag til sidst.

Og jeg fik blomster og fine gaver.

Og en af damerne havde endda skrevet et digt til mig! Ræk lige hånden op, de af jer, der nogensinde har fået skrevet et digt til jer! Ja, jeg kan da indrømme, at det var første gang for mig. Og den slags bliver man sgudda rørt af. Generelt skriver vi jo alt for få digte til hinanden.

Nå ja, og jeg nåede også forbi en boghandel. Jeg havde bare sådan brug for at se, at det var virkeligt. At bogen virkelig er derude. Og det var den. Den stod så fint på hylden, og det er så endnu en følelse, som jeg lige skal finde et sted at placere.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

46 kommentarer til “Dagen derpå…”

 1. og min er også kommet. Tak for den lækre bog og de søde ord. Jeg får vist ikke lavet meget mere i dag før jeg skal i gang med at afprøve opskrifter. Et stort tillykke med den flotte bog- nyd din succes

  Svar
 2. Kære Jane

  Jeg er ked af at jeg så ikke nåede at skrive til dig i går og råbe et kæmpe HURRAAAAAAA og TAAAAAAAAK!
  For jeg fik min bog med posten i går eftermiddags og har læst og læst og læst – og elsket det! Uhhmmmm hvor er den god din lille “ny baby”. Jeg er virkelig glad for at vide at du har skrevet den og glad fordi jeg har fået finger i den.
  Den eneste “klage” jeg muligvis kan komme med er, at jeg i dag er meget meget træt – fordi jeg lå den halve nat og læste ;-)

  Tak for en god, gennemarbejdet og “ned på jorden” bog – akurat som din blog!

  Ps. Så må du jo drikke lyserøde bobler igen i dag, når du får alle de gode og søde tilbagemeldinger ;-)

  Kh Maj-Brit

  Svar
 3. Så kom bogen og den er da i den grad værd at vente på!
  Super flot layout og hold da op hvor jeg glæder mig til at læse den og afprøve alle opskrifterne :o)

  Svar
 4. Så lå den endelig i postkassen – lige så smuk og lækker som jeg havde forventet, lige til at gå til, lige til at spise :-) Og Jane, glem post Danmark, de er ikke til at regne med, nyd det i stedet…….. Tak ;-)

  Svar
 5. Ærligt talt er jeg egentligt bare glad for, at den først kommer i dag – jeg ved nemlig, at når jeg først får den i hænderne, helmer jeg ikke, før jeg har læst den fra ende til anden – og det havde jeg altså ikke tid til i går, hvis jeg gerne ville have en god nats søvn. Det har jeg nu fået, så nu er jeg klar til at komme hjem senere i dag og hellige resten af dagen på dit mesterværk! :D
  Endnu en gang tillykke!

  Svar
 6. Hvor skønt med blomster og gaver :-) Det har du fortjent.
  Vi bærer over med dig og føler med dig fordi vi godt ved du har gjort alt hvad du kan – men Post DK kan rende og hønse ka de :-)

  Svar
 7. Hej Jane.
  Jeg er så glad for din bog. Og jeg glæder mig til at den bliver slidt med kanter omkring yndlings opskrifterne:)

  LCHF og din blog har i al fald hjulpet mig på vej i retning af en gladere krop og sind hos mig. Det er altid rart med inspiration.

  Tillykke med bogen. Og i øvrigt er det måske på tide, at smide den pæne pige væk og sige til dig selv, at det ok at have de følelser, du nu engang har..
  KH

  Svar
 8. Kæmpe stort tillykke med din smukke lækre appetitligt bog! Og tak for at være med til at udbedre budskabet om sund kost!
  Mvh Lissa

  Svar
 9. Kære Jane,
  Jeg havde købt din fine bog på Saxo, så jeg var blandt de heldige, der fik bogen leveret i går.
  Det betyder, at det er din skyld, at jeg er træt med træt på i dag, for jeg kunne ikke lægge bogen fra mig igen, og den blev læst fra start til slut, inden jeg endelig kunne falde i søvn. Det er en rigtig god bog, og til alle jer, der måtte vente: I kan godt glæde jer, den er værd er vente på!!
  Tillykke med udgivelsen! Det er et flot stykke arbejde!
  Kærlig hilsen
  Anne

  Svar
 10. Forventningens glæde er den største…uff hvor jeg glæder mig til at få fingrene i den bog. Det er såmænd ikke så slemt at komme helt ud i de kroge i sig sig man ikke kommer så tit i….man kan altid lære lidt mere om sig selv :0) Chear up!! solen skinner og ingen er kommet til skade.

  Svar
 11. Dejligt at du blev fejret søde Jane! Det har du i den grad fortjent!
  Nyd den kommende weekend, nyd alle de mails og beskeder du vil få når folk begynder at få bogen leveret, nyd at du stod fast og troede på dig selv og dit projekt hele vejen og ikke mindst; nyd din familie!

  Jeg synes du er så pisse sej og du er et kæmpe forbillede!
  – Camilla

  Svar
 12. Dyr spilt porto, og post DK der gang på gang omdeler A-post to dage efter det er afsendt (i stedet for dagen efter som lovet), øv ja! Men er sikker på at folket godt kan vente en dag ekstra på at modtage denne lækre bog! Alt godt kommer til den der venter! :)

  Svar
 13. Tillykke med bogen og dagen trods alt.
  Lad det ikke gå dig på, som du siger folk har forståelse for situationen, og sådan noget sker bare. Skidt pyt. Når alle folk får deres bøger, bliver de jo super glade, om så den kommer en dag eller to for sent :)

  Skriver i øvrigt ofte små digte, og det er så hyggeligt :)

  Svar
 14. Kære Jane. Jeg har slugt din bog, og jeg storelsker den allerede. Tusind tak for det store arbejde du har lagt i den. Den er bare SÅ smuk, indbydende og vældig oplysende. Jeg glæder mig til at gå igang med alle de dejlige opskrifter.
  Når det hele har lagt sig, er det, der står tilbage, glæden over din dejlig bog. Og den vil holde meget, meget længere end ærgelsen over at have ventet en ekstra dag.

  Svar
 15. Dejligt at du blev fejret – med bobler og digt og det hele. Og jeg kan forestille mig, hvor stort det er at stå hos boghandleren og se bogen. Udgivet og det hele ;-)
  Håber indbakken flyder over med positive tilkendegivelser i dag!

  Svar
 16. Dejligt at høre, at du blev fejret!

  I dag er så dagen, hvor du bliver “spammet” med positiv feedback og tilkendegivelser over den über skønne bog.

  Hos Saxo.com kan man bladre i udvalgte sider af bogen, og de opskrifter jeg så, ser super lækre og inspirerende ud. Og frem for alt er de lige til at gå til. Jeg glæder mig til at få fingrene i bogen!

  Svar
 17. Kære Jane

  En gammel dansk lære sagde engang til mig , smag på sætningen , ordet og sproget!
  Så Jane smag på min lille kommentar :)

  Kogebogs/livsstils forfatter , den sætning smager egentlig rigtig rigtig godt, ikk ?

  Tillykke Jane !

  Svar
 18. Nu har jeg så lyst til pizza :)

  Dejligt du fik fejret trods alt. Og ja det er virkelig svært at lade være at være ked af, når nu det er det man er.

  Rigtig god dagen derpå dag til dig. Og så krydser jeg fingre for, at det er i dag du får alle de glade mails om din fine bog :)

  Svar