Dagen derpå…


Jeg er et relativt velopdragent menneske. Jeg har temperament, men jeg er ikke typen, der hidser mig op i tide og utide og laver scener og den slags. Jeg taler ikke grimt om andre, og jeg (synes selv, jeg) har stor rummelighed med, at folk laver fejl. Det sker jo. Men i går blev jeg vred. Sådan rigtig vred. Og for os, der er opdraget som “pæne piger”, er vrede faktisk en grænseoverskridende følelse, som vi måske ikke helt har lært, hvor vi skal placere henne. Og samtidig blev jeg meget ked af det.

Og I var allesammen søde og overbærende, og det sætter jeg selvfølgelig rigtig stor pris på, men det ændrer ikke på, at mit løfte til jer ikke blev overholdt. Det ændrer heller ikke på, at jeg – i stedet for at bruge dagen på at modtage mails og tilkendegivelser om, hvor smuk og lækker min bog er – blev lagt ned af skuffede mails fra folk, der havde ventet på en bog, som ikke kom. Og de mails var jo fuldt ud berettigede, men det var bare ikke sådan, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle fejre min store dag.

Så en stor del af dagen var jeg virkelig ked af det. Og det er svært bare at lade være med at være ked af det, hvis man virkelig er det. Det er ikke noget, man selv styrer. Og så blev jeg vred over at skulle bruge dagen på at være ked af det, for det synes jeg ikke var fortjent. Og så kunne jeg køre lidt i ring der. I ved, hvordan det er. Og nu håber jeg bare inderligt, at bøgerne når frem til jer allesammen i dag. Men sandheden er, at jeg ikke ved det. Lige nu ved jeg kun, at jeg har betalt for en dyr service hos Post Danmark, som jeg på ingen måde har fået leveret.

Heldigvis fik jeg besøg af en håndfuld gode damer af den slags, der bare altid stiller op til bobler uanset ugedag. Og det løftede humøret. Vi spiste blomkålspizza, bladrede i bogen og drak lyserøde bobler. Og så blev det alligevel en god dag til sidst.

Og jeg fik blomster og fine gaver.

Og en af damerne havde endda skrevet et digt til mig! Ræk lige hånden op, de af jer, der nogensinde har fået skrevet et digt til jer! Ja, jeg kan da indrømme, at det var første gang for mig. Og den slags bliver man sgudda rørt af. Generelt skriver vi jo alt for få digte til hinanden.

Nå ja, og jeg nåede også forbi en boghandel. Jeg havde bare sådan brug for at se, at det var virkeligt. At bogen virkelig er derude. Og det var den. Den stod så fint på hylden, og det er så endnu en følelse, som jeg lige skal finde et sted at placere.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

46 kommentarer til “Dagen derpå…”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Tillykke med bogen! Den er super spændende – det er slet ikke til at vælge mellem de lækre opskrifter. Mht. mændende vil jeg lige nævne, at det var min mand, der købte bogen til mig i boghandlen – og da jeg kom hjem fra arbejdet var han i gang med at lave blomkålspizza! Han synes blomkålspizza er super. Han vidste, at jeg havde snakket om bogen, så han ville overraske mig.
  Så Jane, jeg tror nok de mænd skal komme på banen! Mvh. Sanne

  Svar
 2. Hej Jane.

  Jeg forstår virkelig godt din følelse, tænk at Post Danmark gang på gang kan klokke i det og ikke leve op til forventningerne.
  Nå, men når det er sagt kom jeg selv hjem fra arbejde i går og måtte sande at din bog ikke lå i postkassen endnu. Jeg bandede igen lidt over Post Danmark hele vejen op til 1. sal og DER stod bogen, lige foran min dør :) Jeg blev så glad og har læst i den hele aftenen i går -og også i dag. Jeg drømte sågar om mad hele natten fordi jeg er blevet så optaget af LCHF.
  Jeg er endnu ikke nået hele bogen igennem, men det jeg har læst indtil nu er virkelig velskrevet og meget interessant. Hatten af for dig, du gjorde det, du er godt i gang med at sprede dit budskab! Jeg kan i hvert fald slet ikke skjule min begejstring overfor alle jeg møder på min vej, og nu er jeg snart helt klar til at springe fuldt ud i det.
  Jeg har været en af dem der har taget tilløb i lang tid. Det er også baseret på at jeg har fået lavet en gastric bypass operation for 3 år tilbage og tabt mig 60 kg. ved det – så jeg har været i tvivl om, hvordan min krop og min mave reagerer på den fedtholdige mad (som jeg også har fået at vide jeg skal holde mig fra). Jeg vil dog SÅ gerne give det en chance for jeg er, som dig, træt af elevatorvægt, humørsvingninger og enorm træthed. Så hvad er der at tabe? Andet end nogle kilo forhåbentlig ;)

  Nå, men det blev et lidt længere indlæg end forventet -jeg havde bare brug for at give dig et kæmpe skulderklap, igen; du er virkelig sej, og din bog er et fantastisk stykke arbejde.

  Keep up the good work :)

  Mange hilsner fra en stor fan.

  Svar
  • Ang. Gb. Opr. Og LCHF. Er jeg selv i samme båd, mit råd er , at indtage det meste fedt via ost , skyd mælken op til letmælk , og vær venlig med de gode olier , enten som shots eller på salaterne mm. Jeg er selv gb. Opr. og fløde og smør fungere kun for mig i små mængder , ellers bliver jeg voldsom dårlig !

   Gb. Opereret pige, der har levet på LCHF i over 1 år :)

   Svar
 3. Kære Jane
  Kom hjem fra en dejlig ferie i Skagen, hvor vi sammen med vores søn og svigerdatter nød nogle skønne dage.
  Vi fik god mad ( lchf) og set de skønne malerier på Skagens museum
  Trist at læse om din oplevelse med Post Danmark, men dejligt at komme hjem Idag og se at din flotte bog lå i postkassen
  Dejligt sprog, flotte billeder godt budskab
  Vi glæder os til at afprøve opskifterne
  Mvh Dan
  I øvrigt syntes jeg godt der kunne være flere mænd der kommenterede dine opskrifter/indlæg da det jo, efter min mening er rigtig god mad også for mænd :)

  Svar
 4. Øv, desværre ingen bog til Viborg i dag – men det er hverken første eller sidste gang at posten er mere end en dag undervejs fra den side af landet.
  Håber den dukker op på lørdag, så der stadig er et par dages weekend at nyde den i :-)

  Svar
 5. Må jeg have lov at takke for en helt igennem gennemført og vanvittig flot bog, uden hokus-pokus billeder og fancy snak. Nej, hvor er jeg glad for den. Endelig en kogebog med relevans og opskrifter man rent faktisk gider at kaste sig ud i, og bogen er SÅ meget Jane & Madbanditten. Det er sgu’ godt gået! Tillykke.. :)

  Svar
 6. Den er kommet og den er lækker og nu skal jeg altså have prøvet opskriften på den lækre blomkålspizza – spændt på om mand og børn tør smage, men er sikker på jeg vil elske den. Nyd al den glæde du spreder rundt omkring :-)

  Svar
 7. Ej, hvor ville jeg gerne svare hver og en af jeres kommentarer. For tusind tak for alle de fine tilbagemeldinger. Jeg er helt afsindig glad for at I synes om bogen. Tak tak tak <3

  Svar
  • Bog fundet og i indkøbt i lille ydmyg boghandler i Birkerød i dag. Et enkelt eksemplar stod på hylden, men det er nok fordi de andre allerede var revet væk!! Nu er hylden tom og så må man håbe de skynder sig at fylde op! Har smugkigget i igen, men den skal nydes uden knævrende 4-årig på nakken. Tillykke med den!!

   Svar
 8. Yeah. Har modtaget din fine bog idag. Og selv om jeg er næsten daglig gæst på denne blog og finder stor inspiration heri, så giver det altså lige lidt ekstra, at få det i bogform. Har, mens jeg bladrede bogen igennem, sagt:” det må vi prøve” mindst 10 gange. Kan ikke vente med at komme igang. Skal prøve brownien i morgen (hvor vi skal ud til venner), og så tror jeg nogle af dips’ne og lasagnen skal prøves i weekenden, for ikke at tale om pizzaerne, avokadosalatten, risottoen… Ja jeg kunne blive ved. Den bog kan du godt være stolt af:-)

  Svar
 9. Hej Jane
  Jeg har modtaget din bog i dag og er über imponeret… får lyst til at skamrose dig med ord som delikat,indbydende, nede på jorden, lækre fotos, lækre opskrifter, forståelige forklaringer til nybegyndere… jeg kunne blive ved. Damn det er godt gået – jeg er glad for min bog med hilsen i. Tusinde tak <3 <3 <3

  Svar
 10. Jeg har stadig ikke modtaget bogen endnu. Så kommer den nok lørdag? Posten bringer vel ikke ud i morgen? Glæder mig :)

  Svar
 11. Åhhh hvor jeg glæder mig til den kommer. Håber det bliver på lørdag ellers ryger der en klage til postdanmark!!!!!:-)

  Svar
 12. Så kom bogen – og der er kun en ting at sige: jeg elsker den! Og hvor blev jeg glad i låget af at se alle de lækre opskrifter med små twists og tips og lækre ingredienser. Selv teoridelen, som jeg efterhånden tit læser lidt let henover, fængede mig – fordi den er skrevet i et behageligt sprog uden løftede pegefingre og med et varmt menneske bag, som ved at livet leves – også på LCHF kost og med de udfordringer det kan give i dagligdagen. Dejlig, dejlig bog, Jane. Det har du dælme gjort godt! :-)

  Svar
 13. Hej Jane.
  Jeg har fulgt dig noget tid her på madbanditten, da jeg blev opmærksom på din blog igennem Diana Kaiser (som jeg kender i forbindelse med scrap og hund)… Diana har tagget nogle billeder på Instagram af noget LCHF-mad og henvist til din blog.
  … og nu da jeg har fulgt dig lidt på “sidelinjen”/anonymt, måtte jeg altså op og se om den lokale boghandel her i Skibby havde fået din bog hjem. Det havde de! (Men nu har de den ikke længere for jeg nuppede det sidste eksemplar med hjem).
  Tak for en fed bog, som nu skal studeres fra A-Z… købte HUSK og mandelmel, så jeg kan starte med at producere hvederne til i aften.
  Ønsker at få masser af inspiration også fremover fra din blog.
  De bedste LCHF-hilsner fra
  Sofie F. Olsen

  Svar
 14. Bogen er kommet og jeg har endnu til gode og sætte mig godt til rette i sofahjørnet og nærstudere … ohh, men jeg glæder mig og “sparer” øjeblikket lidt endnu. Men hold da op, hvor ser den lækker ud Jane! Tillykke igen, igen :)

  Svar
 15. Hej Lene,
  Shit happens. Jeg fik min bog idag og er mega glad .) at den ikke kom igår som du havde lovet, er nu lige meget for jeg vidste at den ville komme og du forklarede meget fint igår i din vred mail til Post Danmark. Jeg glæder mig til at bruge weekenden på at studere den.
  Den er mega flot, tillykke.
  Kh
  Yara

  Svar