Forleden fik vi spist resterne af juleanden. Jeg var på dette tidspunkt ved at have rødkål stående ud af ørerne og kunne ikke overskue en dag mere med kål.
Jeg valgte derfor at lave crispy duck à la Yans Wok, eller pekingand, som det vist også hedder. I mit køkken bestod det bare at lynstegte rester af juleanden med stave af agurker og springløg serveret med hoisinsauce. Fremragende.
Ungerne fik jordbæris til dessert. Jeg er langsomt ved at blive venner med Magimixen og herved er jeg jo nødt til at skille mig af med nogle af mine andre køkkenmaskiner. Min elskede Wilfa superblender får derfor et nyt hjem hos min søster.
Det afgørende for datteren var dog, at jeg stadig ville kunne lave “yoghurt der drejer rundt” aka smoothie lavet tyk som yoghurt, så man kan spise det til morgenmad. Jordbærisen gjorde det fint ud for det.
Dette var den hurtige version, som bestod af frosne stykker banan, frosne jordbær (lige tøet en anelse op) kørt i maskinen sammen med vaniljepulver og fløde.
Hej Jane
Dine links her på siden henviser til en side der nu er nedlagt – blot servicemeddelelse ;)
Tak iøvrigt for lækre opskrifter – og gode indspark.
Tusind tak for rosen :-)
Århh, elsker crispy duck fra Yan’s Wok :-)
Mange hilsner
Birthe