Crispy duck à la Yans Wok – og jordbæris


Forleden fik vi spist resterne af juleanden. Jeg var på dette tidspunkt ved at have rødkål stående ud af ørerne og kunne ikke overskue en dag mere med kål.

Jeg valgte derfor at lave crispy duck à la Yans Wok, eller pekingand, som det vist også hedder. I mit køkken bestod det bare at lynstegte rester af juleanden med stave af agurker og springløg serveret med hoisinsauce. Fremragende.

Ungerne fik jordbæris til dessert. Jeg er langsomt ved at blive venner med Magimixen og herved er jeg jo nødt til at skille mig af med nogle af mine andre køkkenmaskiner. Min elskede Wilfa superblender får derfor et nyt hjem hos min søster.

Det afgørende for datteren var dog, at jeg stadig ville kunne lave “yoghurt der drejer rundt” aka smoothie lavet tyk som yoghurt, så man kan spise det til morgenmad. Jordbærisen gjorde det fint ud for det.

Dette var den hurtige version, som bestod af frosne stykker banan, frosne jordbær (lige tøet en anelse op) kørt i maskinen sammen med vaniljepulver og fløde.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Crispy duck à la Yans Wok – og jordbæris”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane

    Dine links her på siden henviser til en side der nu er nedlagt – blot servicemeddelelse ;)

    Tak iøvrigt for lækre opskrifter – og gode indspark.

    Svar