Crabcakes


Crabcakes er jo en slags fiskefrikadelle med krabbe eller krabbefrikadelle, hvis det ord findes. Det er ikke så tit, jeg bruger krabbekød og det er jo ærgerligt, for det smager så herligt. Også i crabcakes som her.

Crabcakes - opskrift på lækre krabbekager eller fiskefrikadeller med krabbekød

Crabcakes

Føj til favoritter Print Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kør løg og hvidløg på foodprocessoren til det er finddelt, eller hak det helt fint.
  • Tilsæt alle ingredienser undtagen peberfrugten og kør til du har en homogen masse.
  • Rør peberfrugten i.
  • Lad farsen hvile i 5-10 minutter.
  • Form farsen til små frikadeller og steg dem gyldne i smør.
  • Server fx med en god salat og en klat chilimayo.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Crabcakes uden mel

Ofte er crabcakes (og fiskefrikadeller for den sags skyld) jo fyldt med mel. Nogle gang er der mere mel end der er fisk. Sådan er det selvsagt ikke her. Men melet har jo den funktion, at det binder farsen sammen, så derfor er disse også lidt mere porøse end en normal fiskedelle. De går dog fint at stege på panden. Det er bare for lige at forventningsafstemme.

Jeg har brugt krabbekød på dåse og kan du ikke finde det, kan du lave dem med tun i stedet. Det fungerer superfint også.

Crabcakes - opskrift på lækre krabbekager eller fiskefrikadeller med krabbekød

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Crabcakes”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Tak for altid god inspiration, til “god mad med omtanke”!
    Hvad kan du evt. foreslå som alternativ til “flæskesvær-rasp”???
    På forhånd tak! ?

    Svar
    • Mandelmel blandet med revet parmesan fungerer også fint. Jeg har ikke prøvet Pofiber men det kunne også være et forsøg værd. Sesam er også altid godt :)

      Svar
  2. Hvor meget kan man smage flæskesværene (aka gris) og hvormeget kan man smage parmasanen (aka ost)? Jeg spørger, fordi der er smagshensyn, og man på dagen måske kan køre rent det ene eller rent det andet.

    Svar
    • Åh godt spørgsmål. Jeg synes, de giver mere den der umami-smag. Om noget smager parmesanen måske lidt mere igennem…

      Svar
  3. Profiber kan måske få dem til at hænge lidt bedre sammen, og så kunne de nok også laves i ovnen istedet for på en pande.
    Lækkert lyder det skal klart prøves her hos os.

    Svar