Crabcakes


Crabcakes er jo en slags fiskefrikadelle med krabbe eller krabbefrikadelle, hvis det ord findes. Det er ikke så tit, jeg bruger krabbekød og det er jo ærgerligt, for det smager så herligt. Også i crabcakes som her.

Crabcakes - opskrift på lækre krabbekager eller fiskefrikadeller med krabbekød

Crabcakes

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kør løg og hvidløg på foodprocessoren til det er finddelt, eller hak det helt fint.
  • Tilsæt alle ingredienser undtagen peberfrugten og kør til du har en homogen masse.
  • Rør peberfrugten i.
  • Lad farsen hvile i 5-10 minutter.
  • Form farsen til små frikadeller og steg dem gyldne i smør.
  • Server fx med en god salat og en klat chilimayo.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Crabcakes uden mel

Ofte er crabcakes (og fiskefrikadeller for den sags skyld) jo fyldt med mel. Nogle gang er der mere mel end der er fisk. Sådan er det selvsagt ikke her. Men melet har jo den funktion, at det binder farsen sammen, så derfor er disse også lidt mere porøse end en normal fiskedelle. De går dog fint at stege på panden. Det er bare for lige at forventningsafstemme.

Jeg har brugt krabbekød på dåse og kan du ikke finde det, kan du lave dem med tun i stedet. Det fungerer superfint også.

Crabcakes - opskrift på lækre krabbekager eller fiskefrikadeller med krabbekød

Stor nyhed: Fit efter 40

Stort, nyt livsstilskursus for kvinder ‘i anden halvdel af livet’.

Kurset starter mandag d. 8. oktober.

Læs alt om kurset her

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Crabcakes”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Tak for altid god inspiration, til “god mad med omtanke”!
    Hvad kan du evt. foreslå som alternativ til “flæskesvær-rasp”???
    På forhånd tak! ?

    Svar
    • Mandelmel blandet med revet parmesan fungerer også fint. Jeg har ikke prøvet Pofiber men det kunne også være et forsøg værd. Sesam er også altid godt :)

      Svar
  2. Hvor meget kan man smage flæskesværene (aka gris) og hvormeget kan man smage parmasanen (aka ost)? Jeg spørger, fordi der er smagshensyn, og man på dagen måske kan køre rent det ene eller rent det andet.

    Svar
    • Åh godt spørgsmål. Jeg synes, de giver mere den der umami-smag. Om noget smager parmesanen måske lidt mere igennem…

      Svar
  3. Profiber kan måske få dem til at hænge lidt bedre sammen, og så kunne de nok også laves i ovnen istedet for på en pande.
    Lækkert lyder det skal klart prøves her hos os.

    Svar