+ Corona update til eftertiden


Som jeg skrev om i jubilæumsindlægget, er bloggen her jo også en form for online dagbog. Det er selvfølgelig langt fra alting, jeg skriver her, men alligevel er der virkelig meget indsigt at hente i at have 10 års arkiver over ens liv. Især tilbageblikket er værdifuldt, da jeg her mindes ting, følelser og stemninger, som jeg eller havde glemt, og det bliver et vidnesbyrd om fremdrift og om, at intet er for evigt.

Corona update til eftertiden

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere