Denne coleslaw opskrift er både nem og lækker, og så er coleslaw jo det perfekte LCHF-tilbehør. Gode grove grøntsager og en fed dressing. Og så kan det forproduceres i store portioner, så du har nemt tilbehør til flere dage. Og det kan vitterligt spises til alting!
Ingredienser
- 500 g hvidkål (1 lille hoved)
- 150 g gulerod ca. 2 stk
- 70 g mayonnaise
- 70 g cremefraiche 38%
- 3 tsk hvidvinseddike
- 2 tsk SukrinMelis valgfrit, reklamelink
- salt og friskkværnet peber
- frisk koriander valgfrit
Sådan gør du
- Hak, snit eller riv hvidkål. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Hæld begge dele i en skål og bland det godt sammen.
- Rør dressingen sammen i en skål og vend dressingen heri. Hvis du vil gemme noget af coleslawen til senere brug, kan du vente med at putte dressing på og bare opbevare dem i køleskab hver for sig. Det giver coleslawen en lidt friskere følelse.
- Drys evt. med en lille urt inden servering. Jeg elsker koriander og synes, at den går superfint til.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Coleslaw uden sukker
Ofte vil coleslaw indeholde en smule sukker. Hvis du synes, at den skal have lidt sødme, kan du tilføje 1-2 tsk SukrinMelis til dressingen. Jeg synes, det er unødvendigt, når man bruger cremefraiche 38%. Den er jo næsten helt fri for den syrlighed, man oplever i de magrere varianter.
1 lille hvidkål, skær det som løg i tern.
2-3 pickles i tern
1 stort løg i tern
mayonnaise
lidt friskhakket persille
salt
peber