Cocktailpølser i baconsvøb er en supernem og lækker idé, som både kan bruges til brunch og til tapas. Det er helt enkelt bare cocktailpølser med bacon rullet om og bagt sprøde i ovnen. Men måske er det enkelt men det betyder bestemt ikke kedeligt og det var noget af det første, der forsvandt fra vores buffet sidst. Så lidt af en crowdpleaser, må man sige.
Ingredienser
- 30 cocktailpølser
- 10 skiver bacon
- tandstikker i træ
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 grader.
- Adskil cocktailpølserne fra hinanden. Prik pølserne godt med en tandstik.
- Del baconskiverne i tre lige store dele.
- Rul bacon om cocktailpølserne og sæt dem sammen med en tandstik.
- Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag dem i ovnen i 15-20 minutter eller til baconen er sprød og har taget farve.
- Hæld i en skål og server.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Pølser i svøb
Jeg brugte disse på vores tapasmenu, da vi fornyligt fejrede Silas og Vegas 18 års fødselsdag. Jeg ville egentlig have lavet dadler i baconsvøb, for dem elsker jeg seriøst så meget. Men det er et ulykkeligt kærlighedsforhold, for de elsker mig desværre ikke tilbage og min mave elsker dem bestemt heller ikke. Så for at spare mig selv for at skulle bringe viljestyrken for meget i spil, faldt valget i stedet på cocktailpølser i svøb.
Og det var dælme også godt altså.
Jeg skriver på et indlæg om hele den tapasmenu, jeg lavede, for der var masser af lækre idéer til inspiration. Som du kan se nederst på siden, var det en overdådigt lækker buffet.
0 kommentarer til “Cocktailpølser i baconsvøb”