Chokoladetrøfler med lakrids


Chokoladetrøfler med lakrids er de rene himmerigsmundfulde for alle os, der elsker kombinationen af chokolade og lakrids. Det er virkelig noget, der kan gøre mig helt blød i knæene.

Disse lakridstrøfler med chokolade og lakrids smager fantastisk og jeg synes, du skal prøve dem næste gang du får gæster og skal have lidt lækkert til kaffen.

Chokoladetrøfler med lakridspulver

Chokoladetrøfler med lakrids

Føj til favoritter Udskriv Pin
Farligt lækre trøffelchokolader med lakrids
30 stk
|
3 timer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen i vandbad.
  • Rør fløden sammen med resten af ingredienserne i en skål og vend den smeltede chokolade heri.
  • Sæt skålen i køleskabet i 2 timer, til chokolademassen har samlet sig.
  • Form små rustikke kugler med hænderne og læg dem efterhånden på et fad med bagepapir og sæt dem på køl igen, så de bliver hårde igen.
  • Før servering vender du dem i lakridspulver.  

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lakridstrøfler

Disse lækre lakridstrøfler er en af mine yndlingsopskrifter, og desværre også en af den slags godter, hvor min stopklods ikke helt fungerer efter hensigten. De er frygteligt farlige. Så er I advaret!

Portionen herunder er ret stor, så du kan også med fordel halvere dem. Det i sig selv er vel en slags damage control.

Lækkerier & kogebogsskrivning

Størstedelen af det mad, jeg laver i øjeblikket, er jo tests til den nye bog. Og selvom jeg har lyst til at dele dem allesammen med jer med det samme, når jeg rammer noget, som bare er virkelig lækkert, må jeg hellere gemme dem til januar, hvor bogen udkommer.

Så i dag får I en omgang chokoladetrøfler med lakrids fra SPIS DIG MÆT & GLAD. Jeg er helt overvældet over jeres mange kommentarer i konkurrencen i går om at vinde bogen. Jeg sad og læste alle kommentarerne i går aftes og blev helt rørt over al den gode karma. Hvis du har et øjeblik i løbet af weekenden, hvor du keder dig eller du tager dig selv i at surfe  meningsløs rundt på må og få, så lav dig en kop kaffe og sæt dig godt til rette og læs dem igennem. Det giver en dejlig fornemmelse at vide, at der findes så mange gode mennesker derude. God karma!

Farlige bløde trøfler med chokolade, fløde og lakrids

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

50 kommentarer til “Chokoladetrøfler med lakrids”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Er piskefløde ikke netop almnindelig fløde? Jeg kender (og bruger) ingen andre flødetyper end piskefløde :)

      Svar
    • Det har jeg aldrig prøvet. Jeg tænker, at det godt kan lade sig gøre men at de måske får en lidt grynet konsistens efterfølgende. Meld gerne tilbage, hvis du prøver det :)

      Svar
  1. De er jo virkelig lækre. Jeg puttede lidt ekstra lakrids i massen. Men hvordan får man dem trillet til kugler!? Massen bliver jo helt hård i køleskabet!? Og så går de ligesom lidt fra hinanden når man forsøger at trille…

    Svar
    • Det lyder godt nok af meget, Helle. Blev de ikke hvinende søde? Jeg er ved at omkomme, hvis jeg putter mere end 1-2 dråber i en skål yoghurt – haha!

      Svar