Chokoladetrøfler med lakrids


Chokoladetrøfler med lakrids er de rene himmerigsmundfulde for alle os, der elsker kombinationen af chokolade og lakrids. Det er virkelig noget, der kan gøre mig helt blød i knæene. Disse trøfler med chokolade og lakrids smager fantastisk og jeg synes, du skal prøve dem næste gang du får gæster og skal have lidt lækkert til kaffen.

Chokoladetrøfler med lakrids

Disse lækre trøfler er en af mine yndlingsopskrifter, og desværre også en af den slags godter, hvor min stopklods ikke helt fungerer efter hensigten. De er frygteligt farlige. Så er I advaret!

Portionen herunder er ret stor, så du kan også med fordel halvere dem. Det i sig selv er vel en slags damage control.

LCHF chokotrøfler med lakrids

Chokoladetrøfler med lakrids

Føj til favoritter Udskriv Pin
Farligt lækre trøffelchokolader med lakrids
30 stk
|
3 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smelt chokoladen i vandbad.
 • Rør fløden sammen med resten af ingredienserne i en skål og vend den smeltede chokolade heri.
 • Sæt skålen i køleskabet i 2 timer, til chokolademassen har samlet sig.
 • Form små rustikke kugler med hænderne og læg dem efterhånden på et fad med bagepapir og sæt dem på køl igen, så de bliver hårde igen.
 • Før servering vender du dem i lakridspulver.  

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lækkerier & kogebogsskrivning

Størstedelen af det mad, jeg laver i øjeblikket, er jo tests til den nye bog. Og selvom jeg har lyst til at dele dem allesammen med jer med det samme, når jeg rammer noget, som bare er virkelig lækkert, må jeg hellere gemme dem til januar, hvor bogen udkommer.

Så i dag får I en omgang chokoladetrøfler med lakrids fra SPIS DIG MÆT & GLAD. Jeg er helt overvældet over jeres mange kommentarer i konkurrencen i går om at vinde bogen. Jeg sad og læste alle kommentarerne i går aftes og blev helt rørt over al den gode karma. Hvis du har et øjeblik i løbet af weekenden, hvor du keder dig eller du tager dig selv i at surfe  meningsløs rundt på må og få, så lav dig en kop kaffe og sæt dig godt til rette og læs dem igennem. Det giver en dejlig fornemmelse at vide, at der findes så mange gode mennesker derude. God karma!

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

50 kommentarer til “Chokoladetrøfler med lakrids”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Er piskefløde ikke netop almnindelig fløde? Jeg kender (og bruger) ingen andre flødetyper end piskefløde :)

   Svar
  • Det har jeg aldrig prøvet. Jeg tænker, at det godt kan lade sig gøre men at de måske får en lidt grynet konsistens efterfølgende. Meld gerne tilbage, hvis du prøver det :)

   Svar
 1. De er jo virkelig lækre. Jeg puttede lidt ekstra lakrids i massen. Men hvordan får man dem trillet til kugler!? Massen bliver jo helt hård i køleskabet!? Og så går de ligesom lidt fra hinanden når man forsøger at trille…

  Svar
  • Det lyder godt nok af meget, Helle. Blev de ikke hvinende søde? Jeg er ved at omkomme, hvis jeg putter mere end 1-2 dråber i en skål yoghurt – haha!

   Svar