Chokoladetrøfler med lakrids


Chokoladetrøfler med lakrids er de rene himmerigsmundfulde for alle os, der elsker kombinationen af chokolade og lakrids. Det er virkelig noget, der kan gøre mig helt blød i knæene. Disse trøfler med chokolade og lakrids smager fantastisk og jeg synes, du skal prøve dem næste gang du får gæster og skal have lidt lækkert til kaffen.

Chokoladetrøfler med lakrids

Disse lækre trøfler er en af mine yndlingsopskrifter, og desværre også en af den slags godter, hvor min stopklods ikke helt fungerer efter hensigten. De er frygteligt farlige. Så er I advaret!

Portionen herunder er ret stor, så du kan også med fordel halvere dem. Det i sig selv er vel en slags damage control.

LCHF chokotrøfler med lakrids

Chokoladetrøfler med lakrids

Føj til favoritter Udskriv Pin
Farligt lækre trøffelchokolader med lakrids
30 stk
|
3 t

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smelt chokoladen i vandbad.
 • Rør fløden sammen med resten af ingredienserne i en skål og vend den smeltede chokolade heri.
 • Sæt skålen i køleskabet i 2 timer, til chokolademassen har samlet sig.
 • Form små rustikke kugler med hænderne og læg dem efterhånden på et fad med bagepapir og sæt dem på køl igen, så de bliver hårde igen.
 • Før servering vender du dem i lakridspulver.  
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lækkerier & kogebogsskrivning

Størstedelen af det mad, jeg laver i øjeblikket, er jo tests til den nye bog. Og selvom jeg har lyst til at dele dem allesammen med jer med det samme, når jeg rammer noget, som bare er virkelig lækkert, må jeg hellere gemme dem til januar, hvor bogen udkommer.

Så i dag får I en omgang chokoladetrøfler med lakrids fra SPIS DIG MÆT & GLAD. Jeg er helt overvældet over jeres mange kommentarer i konkurrencen i går om at vinde bogen. Jeg sad og læste alle kommentarerne i går aftes og blev helt rørt over al den gode karma. Hvis du har et øjeblik i løbet af weekenden, hvor du keder dig eller du tager dig selv i at surfe  meningsløs rundt på må og få, så lav dig en kop kaffe og sæt dig godt til rette og læs dem igennem. Det giver en dejlig fornemmelse at vide, at der findes så mange gode mennesker derude. God karma!

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Få hjælp fra mine madplaner, komplette kostplaner til vægttab eller mit populære Keto kursus.

Se mere her >>

 

50 kommentarer til “Chokoladetrøfler med lakrids”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Er piskefløde ikke netop almnindelig fløde? Jeg kender (og bruger) ingen andre flødetyper end piskefløde :)

   Svar
  • Det har jeg aldrig prøvet. Jeg tænker, at det godt kan lade sig gøre men at de måske får en lidt grynet konsistens efterfølgende. Meld gerne tilbage, hvis du prøver det :)

   Svar
 1. De er jo virkelig lækre. Jeg puttede lidt ekstra lakrids i massen. Men hvordan får man dem trillet til kugler!? Massen bliver jo helt hård i køleskabet!? Og så går de ligesom lidt fra hinanden når man forsøger at trille…

  Svar
  • Det lyder godt nok af meget, Helle. Blev de ikke hvinende søde? Jeg er ved at omkomme, hvis jeg putter mere end 1-2 dråber i en skål yoghurt – haha!

   Svar