Chokoladekaramelis med god samvittighed


I går lavede vi chokokaramelis. Uhmm! Fandt god inspiration ovre hos Nanna Stigel, som i øjeblikket er gået i Lucuma-mode. Og jeg er jo sådan en, der altid køber mærkelige ting, så sådan en havde jeg da i skuffen. Jeg anede bare ikke rigtig, hvordan jeg skulle få den brugt, men det har jeg nu fået masser af gode idéer til. Lucuma er tilsyneladende en peruviansk frugt, som har en sødlig smag af karamel. Og det kan vi altså lide!

chokoladekaramelis - chokolade karamel is

Chokoladekaramelis med god samvittighed

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
6 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Put nødder, vand og dadler i blenderen og lad den køre, til du har en dejlig cremet nøddemælk.
 • Tilsæt resten af ingredienserne og blend til massen er helt fin.
 • Hæld i isforme og frys.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Her er den sammen med den rå kakao.

Jeg havde assistance af lillepigen, og hun sørgede for kyndig rengøring af blenderen. Hun tager det der med at minimere madspild meget alvorligt!

I dag skulle isen så smages i sin frosne form, og jeg siger jer, at de er lækre. Nærmest bedre end den ægte vare. Lækker, cremet, choko-karamelsmag. Gode, nyttige ingredienser.  Bemærk, det salige smil…

chokoladekaramelis - chokolade karamel is

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Chokoladekaramelis med god samvittighed”

 1. Tak Selina. Ja, hun er så dejlig. Børn, der udviser madglæde, er simpelthen noget af det bedste, jeg ved. Lillepigens interesse for at minimere madspild gælder dog pt. primært søde sager, men jeg er sikker på, at hun nok skal vokse op og blive en bevidst forbruger :)

  Svar
 2. Hvor er hun skøn og søg OG hun tager dét med at minimere madspild meget alvorligt – det er da super dejligt at se!

  Børn skal også lære ikke at smide mad ud – og vi bliver så glade at se at børn er begyndt er også at tænke på madspild – skønt! Det er en god udvikling.

  KH
  Selina Juul
  Stop Spild Af Mad

  Svar