Chokoladebrud med saltede mandler


Når man laver de überlækre hjemmelavede Bounty, er der ofte lidt chokolade til overs. Og i stedet for bare at hælde det indenbords, kan man i stedet lave nogle lækre chokoladebrud. Som f.eks. disse med saltede mandler i midten.

Salt er nok den bedste smagsforstærker til chokolade og måske derfor jeg elsker kombinationen af salte nødder og chokolade. Favoritversionen er uden sammenligning den med de salte pekannødder men en version med salte mandler er også lækkert.

Her har jeg brugt en rest salte mandler (mandler, der dagen forinden havde fået en hurtig tur på panden med en lillebitte smule olie og lidt god salt), som bare er blevet overhældt med resterne af den smeltede chokolade fra Bounty-eventyret i en filmbeklædt form. Hele balladen har været en tur på frost/køl og herefter kan man så brække/skære dem i rustikke stykker.

Denne chokolade minder mig om Frankrig og deres overdådige chokoladebutikker. Og om hvor naturligt det er dernede at gå ind og købe et lækkert stykke chokolade til sig selv. Det gør jeg aldrig herhjemme. Gad vide, hvorfor det er sådan?! Men når jeg er i Frankrig, er det obligatorisk at stoppe forbi en chokoladebutik, og her falder mit valg altid på de grove, rustikke stykker af mørk chokolade med enten mandler eller hasselnødder. I love it! Dette er min version af dem. Enjoy :-)

Skal der lækker sommermad på tallerkenen?

Med min Keto Madplan Sommer sørger jeg for, at du får nem og sommerlig aftensmad på bordet, uden at du skal stå i køkkenet i timevis.

Du sparer tid, penge og kalorier, fordi du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider.

Få fingrene i madplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Chokoladebrud med saltede mandler”

Skriv en kommentar