Sprøde, low carb og glutenfrie ostekugler, Chili Cheese Tops – det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men det er det ikke!

Ingredienser
- 150 g cheddar
- 25 g jalapeños jeg brugte de syltede fra glas
- 1 dl Pofiber
- 1 æg
- smagsneutral kokosolie til stegning
Sådan gør du
- 1.Riv cheddar groft på rivejernet. Hak jalapeños fint. Hæld begge dele i en skål og bland dem godt sammen.
- Form den revede ost til kugler. Det gør du bare ved at tage en klump op i hånden og forme den rund.
- Hæld Pofiber i en lille skål. Slå ægget ud i en anden skål og pisk det godt sammen.
- Vend nu ostekuglerne i Pofiber først, så æg og så Pofiber igen.
- Opvarm godt med kokosolie på en pande. Steg ostekuglerne på alle sider, til de bliver brune og sprøde. Jeg stegte ca. 3-4 stykker af gangen, og det gik fint.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter


Jeg har arbejdet på to forskellige amerikanske restauranter, dengang jeg var ung (yngre) og tjente mine penge ved at servere burgere i korte kjoler. Så man skulle tro, at jeg ville kende Chili Cheese Tops. Men det gør jeg ikke. I hvert fald ikke før en læser nævnte det i en kommentar til indlægget om Cheeseburger-salaten.
Forleden fik jeg endelig testet at lave dem selv, og det var jo det vildeste snaskede fastfood, jeg længe har smagt! Jeg kan nemt se for mig, at det bliver den foretrukne tømmermands-snack fremover!
Og de blev altså så godt som sprøde! Ja, sprøde! Selvfølgelig ikke helt så sprøde som friturestegt hvededej, men altså ret ok sprøde, synes jeg! Pæne og runde blev de dog ikke, men det lever jeg med så!
Jeg brugte dressingen fra Cheeseburger-salaten som dip. Det var superlækkert!
Find den her: CHEESEBURGER-SALAT
Opskriften indeholder affiliate links. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik


Virkelig gode og sprøde. Jeg stegte i olivenolie, og rullede i knust flæskesvær, brugte mindre chili, men de var fint stærke for min smag. Tak for en god opskrift😊