Cheddar-chips med guacamole


Som du måske husker, har jeg haft et nytårsforsæt for nogle år siden, der hed “spis mere guacamole”, og jeg kan stolt fortælle, at jeg er lykkes med det. Det var faktisk ikke den store udfordring!

Cheddar-chips med guacamole - den perfekte low carb (LCHF) snack - find opskrift her:

Cheddar-chips med guacamole

Føj til favoritter Udskriv Pin
10
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
 • Riv osten og fordel den i små klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.
 • Bag ostechipsene i ovnen i ca. 5-7 minutter. Tag ud og lad afkøle. Løft dem fra pladen med en spatel, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og server med guacamole.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lige siden jeg skrev indlægget om Konrad har jeg haft lyst til at lave ostechips med guacamole.  Hvis du missede historien om 12-årige Konrad, der spiser striks LCHF for bedre håndtering af sin type 1-diabetes, kan du læse om ham her: Konrads historie

Cheddarchips med guacamole

Disse cheddar-chips med guacamole er mere et måltid, end de er en snack, og jeg lover dig, at de både smager og mætter godt.

Og så smager de bare megagodt.

Cheddar-chips med guacamole - den perfekte low carb (LCHF) snack - find opskrift her:

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Cheddar-chips med guacamole”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej. De her lækre ostechips og guacamole er et super lækkert alternativ i stedet for almindelig chips. Man kan i øvrigt også bruge parmesanost man skær i skiver med en kartoffel skræller. Når det så er gjort kan man drysse evt. origano ,dild, tørret estragon… eller hvad man ellers godt kan li.

  Svar
 2. Hej Jane.
  I din keto bog er disse ostechips beskrevet med 0g kulhydrat. Hvilken slags ost har du brugt? For jeg har både revet cheddar og mozaralla i køleskabet, men der er på bagsiden opgivet at det indeholder kulhydrat.

  Svar
  • Når du køber revet ost, er osten blandet med kartoffelstivelse eller lign. for at de ikke skal klumpe sammen. Køber du et stykke ost og river selv, indeholder det 0 g kulhydrat.

   Svar
 3. Skal begynde på din striks Lchf ” kur” (svært at betragte den som sådan, med al den lækre mad). Så jeg vil spørge dig om det er iorden at bytte den røgede laks ud med f.eks røget makrel eller ørred. Har stort set kun mulighed for at købe norsk lakseopdræt, og det er jeg ikke interreseret i. (Røgerierne herovre på Bornholm er lukket ned nu).

  Svar
  • Nej, de bliver mere sådan faste og seje i den end de bliver sprøde. Jeg tror dog sagtens, de kan gemmes men helt sprøde er de ikke :)

   Svar