Chaffelsandwich


Chaffelsandwich er jo den helt oplagt løsning for Keto-entusiasten. Idéen er jo ligetil. Tag to chaffler og klap dem sammen om dit foretrukne pålæg. Voilà, lækker keto-frokost på under 5 minutter.

Chaffelsandwich

Chaffelsandwich

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Lun chafflerne i brødristeren (spring dette punkt over hvis du har dødtravlt)
 • Klap dine chaffler sammen om dit fyld.
 • Spis og vær glad :)

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Chaffelsandwich – genial Keto-frokost

Efterspørgslen efter nem og mættende Keto-frokost stopper aldrig rigtigt og flere af jer spørger efter flere nemme hverdagsløsninger. Chaffelsandwichen er din bedste ven her, også hvis frokost for dig indebærer at du skal have madpakke med.

Sidder du stadig og bryder dit hoved med, hvad pokker chafler er, så er det en sammentrækning af Cheese + Waffles. Chaffles. Altså ostevafler. Det er nogle superpopulære Keto-vafler lavet af to ingredienser: Æg og ost. Grundopskriften finder du her og den har jeg brugt som base til også at lave grønne chaffler og pizzachafler.

Chafflerne laver jeg i dobbelt portion i forvejen og når de er først er lavet, klapper jeg dem sammen om fyld/pålæg til en hurtig frokost. Du kan fylde alt muligt i. Jeg havde roastbeef, ost og avokado i min.

Chaffel sandwich, der mætter

Under nedlukningen sidste år lukkede frokostordningen på Sørens arbejde og han havde derfor madpakke med. For ham var det to chaffler klappet sammen om en pakke skinke og et spejlæg og 1-2 skiver bacon fra han morgenmad. Det var pivnemt.

Chafflerne lavede han i weekenden og til morgenmaden, som jeg laver, lavede jeg bare et ekstra æg og 1-2 ekstra skive bacon. Det tog vitterligt nul ekstra minutter.

Da frokostordningen kom op at køre igen, var han blevet så glad for sin chaffelsandwich til frokost, at han fortsatte med den længe.

Prøv også…

Prøv også den lækre og populære chaffeltoast. Helt samme koncept. Chafflerne har du lavet, fordi du er supertjekket. Dem toaster du lige med skinke og ost til en lækker toast. Find den her: Chaffeltoast

Eller hvad siger du til en chaffelburger? Ja det kan vi også klare. Megalækker og supermættende sag. Find den her: Chaffelburger

Derudover finder du alle mine frokostopskrifter lige her.

Chaffelsandwich

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Chaffelsandwich”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. De er super gode lavede dem til frokost med en bund med salat advokado æg lidt mayonaise en ovenpå de er mættende

  Svar
 2. Jeg elsker Chaffler, men de “hænger fast” i vaffeljernet for mig. Hvad gør jeg forkert? Det er som om de “skiller ad” og så sidder fast på begge sider. Er der et fif? 😁😁
  Vh Jill

  Svar
  • Du åbner dit vaffeljern før de er færdigbagt. Det er hemmeligheden. Hvis du har det samme som mig, skal du først åbne det, når det lyser grønt. Har du et andet, skal du finde ud hvor længe dette er i dit vaffeljern. I mit tager det 6-7 minutter. En af mine læsere beskrev forleden hvordan det tog 10-12 min i hendes. De fleste åbner vaffeljernet efter 3-4 minutter og det er aaaalt for tidligt.

   Svar
  • Åh, det ved jeg ikke lige. Jeg har slet ikke tænkt sommerklar som noget, hvor man skal spise chaffelsandwich. Jeg har mere tænkt det som noget, hvor man spiser ‘kød og grøntsager’…

   Svar
 3. 5 stars
  Jeg er SÅ vild med chafflerne. De er virkelig nemme og lækre og geniale til madpakken. I dag havde jeg en rest broccoli, som fik en tur i minihakkeren og derefter blandet med oste- æggemassen, så de blev lidt grønne. Jeg er helt besat af dine opskrifter, får så dejlig mad, og der er alligevel forsvundet tre kg i januar, uden at jeg har skelet til portionsstørrelser. LCHF er vist kommet for at blive hos mig. Tak for dig.

  Svar