Chaffelsandwich


Chaffelsandwich er jo den helt oplagt løsning for Keto-entusiasten. Idéen er jo ligetil. Tag to chaffler og klap dem sammen om dit foretrukne pålæg. Voilà, lækker keto-frokost på under 5 minutter.

Chaffelsandwich

Chaffelsandwich

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Lun chafflerne i brødristeren (spring dette punkt over hvis du har dødtravlt)
 • Klap dine chaffler sammen om dit fyld.
 • Spis og vær glad :)

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Chaffelsandwich – genial Keto-frokost

Efterspørgslen efter nem og mættende Keto-frokost stopper aldrig rigtigt og flere af jer spørger efter flere nemme hverdagsløsninger. Chaffelsandwichen er din bedste ven her, også hvis frokost for dig indebærer at du skal have madpakke med.

Sidder du stadig og bryder dit hoved med, hvad pokker chafler er, så er det en sammentrækning af Cheese + Waffles. Chaffles. Altså ostevafler. Det er nogle superpopulære Keto-vafler lavet af to ingredienser: Æg og ost. Grundopskriften finder du her og den har jeg brugt som base til også at lave grønne chaffler og pizzachafler.

Chafflerne laver jeg i dobbelt portion i forvejen og når de er først er lavet, klapper jeg dem sammen om fyld/pålæg til en hurtig frokost. Du kan fylde alt muligt i. Jeg havde roastbeef, ost og avokado i min.

Chaffel sandwich, der mætter

Under nedlukningen sidste år lukkede frokostordningen på Sørens arbejde og han havde derfor madpakke med. For ham var det to chaffler klappet sammen om en pakke skinke og et spejlæg og 1-2 skiver bacon fra han morgenmad. Det var pivnemt.

Chafflerne lavede han i weekenden og til morgenmaden, som jeg laver, lavede jeg bare et ekstra æg og 1-2 ekstra skive bacon. Det tog vitterligt nul ekstra minutter.

Da frokostordningen kom op at køre igen, var han blevet så glad for sin chaffelsandwich til frokost, at han fortsatte med den længe.

Chaffelsandwich

Prøv også…

Prøv også den lækre og populære chaffeltoast. Helt samme koncept. Chafflerne har du lavet, fordi du er supertjekket. Dem toaster du lige med skinke og ost til en lækker toast. Find den her: Chaffeltoast

Eller hvad siger du til en chaffelburger? Ja det kan vi også klare. Megalækker og supermættende sag. Find den her: Chaffelburger

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Chaffelsandwich”

  • Åh, det ved jeg ikke lige. Jeg har slet ikke tænkt sommerklar som noget, hvor man skal spise chaffelsandwich. Jeg har mere tænkt det som noget, hvor man spiser ‘kød og grøntsager’…

   Svar
 1. 5 stjerner
  Jeg er SÅ vild med chafflerne. De er virkelig nemme og lækre og geniale til madpakken. I dag havde jeg en rest broccoli, som fik en tur i minihakkeren og derefter blandet med oste- æggemassen, så de blev lidt grønne. Jeg er helt besat af dine opskrifter, får så dejlig mad, og der er alligevel forsvundet tre kg i januar, uden at jeg har skelet til portionsstørrelser. LCHF er vist kommet for at blive hos mig. Tak for dig.

  Svar