Chaffelsandwich


Chaffelsandwich er jo den helt oplagt løsning for Keto-entusiasten. Idéen er jo ligetil. Tag to chaffler og klap dem sammen om dit foretrukne pålæg. Voilà, lækker keto-frokost på under 5 minutter.

Chaffelsandwich – genial Keto-frokost

Efterspørgslen efter nem og mættende Keto-frokost stopper aldrig rigtigt og flere af jer spørger efter flere nemme hverdagsløsninger. Chaffelsandwichen er din bedste ven her, også hvis frokost for dig indebærer at du skal have madpakke med.

Sidder du stadig og bryder dit hoved med, hvad pokker chafler er, så er det en sammentrækning af Cheese + Waffles. Chaffles. Altså ostevafler. Det er nogle superpopulære Keto-vafler lavet af to ingredienser: Æg og ost. Grundopskriften finder du her og den har jeg brugt som base til også at lave grønne chaffler og pizzachafler.

Chafflerne laver jeg i dobbelt portion i forvejen og når de er først er lavet, klapper jeg dem sammen om fyld/pålæg til en hurtig frokost. Du kan fylde alt muligt i. Jeg havde roastbeef, ost og avokado i min.

Chaffelsandwich

Chaffelsandwich

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
5 min

Ingredienser

 • 2 chaffler
 • 60 g roastbeef
 • 30 g ost jeg brugte Gammeknas fra Arla Unika
 • ½ avokado skåret i skiver

Sådan gør du

 • Lun chafflerne i brødristeren (spring dette punkt over hvis du har dødtravlt)
 • Klap dine chaffler sammen om dit fyld.
 • Spis og vær glad :)

Chaffel sandwich, der mætter

Under nedlukningen sidste år lukkede frokostordningen på Sørens arbejde og han havde derfor madpakke med. For ham var det to chaffler klappet sammen om en pakke skinke og et spejlæg og 1-2 skiver bacon fra han morgenmad. Det var pivnemt.

Chafflerne lavede han i weekenden og til morgenmaden, som jeg laver, lavede jeg bare et ekstra æg og 1-2 ekstra skive bacon. Det tog vitterligt nul ekstra minutter.

Da frokostordningen kom op at køre igen, var han blevet så glad for sin chaffelsandwich til frokost, at han fortsatte med den længe.

Chaffelsandwich

Prøv også…

Prøv også den lækre og populære chaffeltoast. Helt samme koncept. Chafflerne har du lavet, fordi du er supertjekket. Dem toaster du lige med skinke og ost til en lækker toast. Find den her: Chaffeltoast

Eller hvad siger du til en chaffelburger? Ja det kan vi også klare. Megalækker og supermættende sag. Find den her: Chaffelburger

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Vil du gerne af med vinterkiloene inden sommerferien, er det nu, du skal starte.

Læs mere her: Sommerklar med Madbanditten

 

 

2 kommentarer til “Chaffelsandwich”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Jeg er SÅ vild med chafflerne. De er virkelig nemme og lækre og geniale til madpakken. I dag havde jeg en rest broccoli, som fik en tur i minihakkeren og derefter blandet med oste- æggemassen, så de blev lidt grønne. Jeg er helt besat af dine opskrifter, får så dejlig mad, og der er alligevel forsvundet tre kg i januar, uden at jeg har skelet til portionsstørrelser. LCHF er vist kommet for at blive hos mig. Tak for dig.

  Svar