Mangler du en lille lækker hapser at servere til velkomstdrinken, er Caprese hapsere perfekt. Alle elsker tomat-mozzarella, og her er den sat på en lille pind, så den er nem at spise med fingrene.
Caprese hapsere
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 15 cherrytomater
- 15 frisk mozzarella
- 15 frisk basilikum
- salt og friskkværnet peber
- 15 tandstikker af træ
Sådan gør du
- Skær toppen af cherrytomaterne, så de får et fladt stykke. Sæt dem på et fad med den flade side nedad.
- Læg et mellemstort basilikumblad over og læg den lille mozzarellakugle ovenpå.
- Brug evt. et lille basilikumblad i toppen, inden du sætter tandstikken igennem.
- Drys dem med salt og peber og anret dem på et serveringsfad.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Hvad serverer man til velkomstdrinken?
Når vi har gæster, serverer vi altid små hapsere til velkomstdrinken. Det er så hyggeligt at stå og sludre og byde velkommen og så lige have lidt lækre appetizere på bordet. Jeg laver allemulige forskellige slags – se fx min samling af lækre tapas-opskrifter – og bl.a. disse Caprese hapsere.
Dette er jo mere en idé end en opskrift, men idéer mangler man jo lige så tit. Og nu er idéen hermed videregivet.
Caprese hapsere på pind
Tomat mozzarella er jo en vaskeægte crowd pleaser. Alle elsker dem, og her er de nemme at spise med fingrene, og ingen skal stå og fedte med skåle, tallerkener og bestik. Her er de på pind, og det gør dem nemme at bruge til en stående buffet.
Flere idéer til appetizers?
Jeg elsker at lave appetizers men gider ikke, at det skal være for svært. Så mangler du enkle og nemme appetizers, har jeg en masse idéer. Find dem allesammen her: Appetizers
0 kommentarer til “Caprese hapsere”