Cajun laks med avokadosalsa


Cajun laks med avokadosalsa er en virkelig simpel omgang aftensmad. Det betyder dog ikke, at der ikke er smæk på smagen. Den lækre fede laks smager lækkert krydret og avokadosalsaen er spicy og frisk. Sådan lidt Kreoler møder Mexico.

Cajun laks med avocadosalsa

Cajun laks med avokadosalsa

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Avokadosalsa

Sådan gør du

  • Drys laksen med krydderi og salt.
  • Opvarm en pande med olie på og steg fisken i et par minutter på hver side til den er akkurat gennemstegt.
  • Skær agurk og avocado i tern.
  • Hak rødløget fint. Hak koriander.
  • Bland agurk, avocado, rødløg, jalapeno og koriander sammen og smag til med limesaft, salt og peber.
  • Server salsaen til fisken.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nå ja, og så naturligvis krydret med masser af frisk koriander! Jeg ved, at I er flere der synes jeg bruger det lige lidt for meget men…. det smager jo SÅ godt! Lev med det, som man (åbenbart) siger nu til dags😅

Cajun og Kreolerkøkkenet

Jeg har efterhånden et par opskrifter med den skønne cajun krydderiblanding, som du nemt selv kan blande. Cajun krydderiblandingen stammer fra Louisiana i USA. Cajun er en fællesbetegnelse for Kreolerkøkkenet som er skabt af den fransktalende befolkning – kaldt cajunerne. To af de mest kendte retter fra det køkken er fx Jambalaya og Gumbo.

Men hop ombord i opskriften på cajunkrydret laks. Så lægger jeg hovedet i blød og prøver at komme op med flere Cajun retter, vi kan lave.

Hvad spiser man til Cajun laks?

Jeg har lavet en frisk og let avokadosalsa til. Det er dejligt tilbehør men det er også til den lette side. For mere fylde i retten ville jeg nok supplere med noget fintstrimlet spidskål, evt. lige vendt i en dressing af olivenolie og limesaft (og mere koriander – haha!). Eller måske helt enkelt blomkålsris, som jo også er virkelig nemt at supplere med.

Jeg kunne også godt finde på at putte lidt mangotern i avokadosalsaen. Dog ikke hvis det var i en af mine Keto-perioder men ellers. Lidt sødme fra frugt kan virkelig løfte sådan en salat, synes jeg.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Cajun laks med avokadosalsa”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?