Cajun laks med avokadosalsa


Cajun laks med avokadosalsa er en virkelig simpel omgang aftensmad. Det betyder dog ikke, at der ikke er smæk på smagen. Den lækre fede laks smager lækkert krydret og avokadosalsaen er spicy og frisk. Sådan lidt Kreoler møder Mexico.

Nå ja, og så naturligvis krydret med masser af frisk koriander! Jeg ved, at I er flere der synes jeg bruger det lige lidt for meget men…. det smager jo SÅ godt! Lev med det, som man (åbenbart) siger nu til dags😅

Cajun og Kreolerkøkkenet

Jeg har efterhånden et par opskrifter med den skønne cajun krydderiblanding, som du nemt selv kan blande. Cajun krydderiblandingen stammer fra Louisiana i USA. Cajun er en fællesbetegnelse for Kreolerkøkkenet som er skabt af den fransktalende befolkning – kaldt cajunerne. To af de mest kendte retter fra det køkken er fx Jambalaya og Gumbo.

Men hop ombord i opskriften på cajunkrydret laks. Så lægger jeg hovedet i blød og prøver at komme op med flere Cajun retter, vi kan lave.

Cajun laks med avocadosalsa

Cajun laks med avokadosalsa

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 min

Ingredienser

Avokadosalsa

Sådan gør du

  • Drys laksen med krydderi og salt.
  • Opvarm en pande med olie på og steg fisken i et par minutter på hver side til den er akkurat gennemstegt.
  • Skær agurk og avocado i tern.
  • Hak rødløget fint. Hak koriander.
  • Bland agurk, avocado, rødløg, jalapeno og koriander sammen og smag til med limesaft, salt og peber.
  • Server salsaen til fisken.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvad spiser man til Cajun laks?

Jeg har lavet en frisk og let avokadosalsa til. Det er dejligt tilbehør men det er også til den lette side. For mere fylde i retten ville jeg nok supplere med noget fintstrimlet spidskål, evt. lige vendt i en dressing af olivenolie og limesaft (og mere koriander – haha!). Eller måske helt enkelt blomkålsris, som jo også er virkelig nemt at supplere med.

Jeg kunne også godt finde på at putte lidt mangotern i avokadosalsaen. Dog ikke hvis det var i en af mine Keto-perioder men ellers. Lidt sødme fra frugt kan virkelig løfte sådan en salat, synes jeg.

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Cajun laks med avokadosalsa”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?