Burrata med ovnbagte tomater og pinjekerner


Burrata med ovnbagte tomater og pinjekerner er en virkelig lækker forret eller en virkelig lækker sag at have på en sommerbuffet. I anledning af at vi ikke er helt færdige med sommer endnu, synes jeg, den ville være perfekt at nå at have med.

Burrata med ovnbagte tomater og pinjekerner

Burrata med ovnbagte tomater og pinjekerner

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Langtidsbagte tomater

  • Opvarm ovnen til 150 grader alm. ovn.
  • Halver tomaterne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bland olie, balsamico, salt, peber og hvidløg sammen og fordel det over tomaterne, så alle bliver dækket.
  • Giv tomaterne ca. 1 time til de er faldet godt sammen.
  • Lad tomaterne køle helt af.
  • Rist pinjekerne på en tør pande, til de har fået lidt farve og lad dem køle af.
  • Server burrataen med tomater, pinjekerner og frisk basilikum.
  • Spis fx med en god salat til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg har en svaghed for de bløde italienske oste som mozzarella og som her burrata. Burrataen er jo egentlig endnu blødere end mozzarellaen og den smager bare eminent lækkert med de ovnbagte tomater, stænk fra en god olivenolie og et drys friske basilikumblade.

Italiensk mad er taknemmeligt på den måde. Der skal ganske lidt til for at opnå virkelig stor smag.

Burrata med ovnbagte tomater og pinjekerner

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Burrata med ovnbagte tomater og pinjekerner”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stjerner
    Simpelthen det bedste tilbehør til alle kød og fiskeretter, uhmmmm (jeg serverer dog retten lun, med de bagte tomater næsten lige fra ovnen. Det giver en superlækker cremethed)

    Svar
    • Den fås mange steder efterhånden. Irma, Rema, Netto, sagde nogle af mine læsere også. Den bliver mere og mere udbredt – fordi den er så lækker. Den er i sådan en lille pose som frisk mozzarella eller i et bæger❤️

      Svar
  2. Tak for spændende nyhedsbrev og fint tilbud i dag.
    Jeg vil lige overveje om det er noget for mig. Det er rart det er uden facebook gruppe, men spørgsmålet er om jeg kan holde mig selv til ilden.
    Jeg sover lige på det <3

    Svar
    • Ja gør det :)

      Og ja, det er jo spørgsmålet, men mit mål med kurset er at skabe en større del af ejerskab over processen, så den netop kommer til at vare længere end bare kursets varighed. Men du er jo et langt stykke foran allerede, vil jeg stadig sige :)

      Svar
      • Tak Jane, det er glad for du synes, og det tænker jeg da også jeg er for jeg lever efter keto rammen altid nu, men kan desværre falde i fælden at tænke at endnu et forsøg skulle kunne hjælpe mig til at mit vægttab går igang, men egentlig tror jeg ikke det er at stamme op på kosten der skal til, men mere at slappe mere og mere af inden for rammen, for det er stadig det med ro og “ikke stresse” der er mit hovedproblem.
        Du hjalp mig lige til afklaring, så jeg takker pænt nej tak lige nu.
        Kram Pernille

        Svar
        • Jeg tror, du har ret. Det er ikke altid, der skal strammes. Nogle gange skal der løsnes – og så bliver det faktisk også nemmere på den lange bane.

          Svar
    • Nemlig har fået det. Jeg synes også jeg har set det i Irma eller Meny. Og ellers er det i Mad&Vin eller den type butikker…

      Svar
  3. Hvor køber du burrata henne? Jeg har været på udkig i alverdens velassorterede supermarkeder, men uden held…

    Svar
    • Nemlig har fået det!?? Og jeg er ret sikker på, jeg så det i Irma.. eller var det Meny? Nu bliver jeg i tvivl. Og ellers er frisk bøffelmozzarella en fin erstatning ??

      Svar