Burrata med ovnbagte tomater og pinjekerner er en virkelig lækker forret eller en virkelig lækker sag at have på en sommerbuffet. I anledning af at vi ikke er helt færdige med sommer endnu, synes jeg, den ville være perfekt at nå at have med.
Ingredienser
- 250 g burrata
- 200 g cherrytomater
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk havsalt
- 1 tsk friskkværnet peber
- 1 spsk rød balsamico
- 1 fed hvidløg
- 20 g pinjekerner
- frisk basilikum
Sådan gør du
Langtidsbagte tomater
- Opvarm ovnen til 150 grader alm. ovn.
- Halver tomaterne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bland olie, balsamico, salt, peber og hvidløg sammen og fordel det over tomaterne, så alle bliver dækket.
- Giv tomaterne ca. 1 time til de er faldet godt sammen.
- Lad tomaterne køle helt af.
- Rist pinjekerne på en tør pande, til de har fået lidt farve og lad dem køle af.
- Server burrataen med tomater, pinjekerner og frisk basilikum.
- Spis fx med en god salat til.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Jeg har en svaghed for de bløde italienske oste som mozzarella og som her burrata. Burrataen er jo egentlig endnu blødere end mozzarellaen og den smager bare eminent lækkert med de ovnbagte tomater, stænk fra en god olivenolie og et drys friske basilikumblade.
Italiensk mad er taknemmeligt på den måde. Der skal ganske lidt til for at opnå virkelig stor smag.
Simpelthen det bedste tilbehør til alle kød og fiskeretter, uhmmmm (jeg serverer dog retten lun, med de bagte tomater næsten lige fra ovnen. Det giver en superlækker cremethed)
Ååh enig, burrata er simpelthen det lækreste, jeg ved og sammen med de søde bagte tomater… mums❤️
Hvor kan man købe denne lækre ost? Det er ikke en jeg er stødt på endnu..
Den fås mange steder efterhånden. Irma, Rema, Netto, sagde nogle af mine læsere også. Den bliver mere og mere udbredt – fordi den er så lækker. Den er i sådan en lille pose som frisk mozzarella eller i et bæger❤️
Tak for spændende nyhedsbrev og fint tilbud i dag.
Jeg vil lige overveje om det er noget for mig. Det er rart det er uden facebook gruppe, men spørgsmålet er om jeg kan holde mig selv til ilden.
Jeg sover lige på det <3
Ja gør det :)
Og ja, det er jo spørgsmålet, men mit mål med kurset er at skabe en større del af ejerskab over processen, så den netop kommer til at vare længere end bare kursets varighed. Men du er jo et langt stykke foran allerede, vil jeg stadig sige :)
Tak Jane, det er glad for du synes, og det tænker jeg da også jeg er for jeg lever efter keto rammen altid nu, men kan desværre falde i fælden at tænke at endnu et forsøg skulle kunne hjælpe mig til at mit vægttab går igang, men egentlig tror jeg ikke det er at stamme op på kosten der skal til, men mere at slappe mere og mere af inden for rammen, for det er stadig det med ro og “ikke stresse” der er mit hovedproblem.
Du hjalp mig lige til afklaring, så jeg takker pænt nej tak lige nu.
Kram Pernille
Jeg tror, du har ret. Det er ikke altid, der skal strammes. Nogle gange skal der løsnes – og så bliver det faktisk også nemmere på den lange bane.
Mums, hvor ser det lækkert ud. Jeg elsker burrata, men synes det er svært at finde i butikkerne. Hvor køber du det?
Hilsen
Anette
Nemlig har fået det. Jeg synes også jeg har set det i Irma eller Meny. Og ellers er det i Mad&Vin eller den type butikker…
Lyder lækkert! Jeg glæder mig til kickstart i næste uge:)
Jaaaah det bliver så godt!??❤️
Hvor køber du burrata henne? Jeg har været på udkig i alverdens velassorterede supermarkeder, men uden held…
Nemlig har fået det!?? Og jeg er ret sikker på, jeg så det i Irma.. eller var det Meny? Nu bliver jeg i tvivl. Og ellers er frisk bøffelmozzarella en fin erstatning ??