Low carb burgerboller


Disse low carb burgerboller kan du bruge, når du gerne vil lave LCHF burgere og du gerne vil have noget, der minder om en “rigtig bolle” og “rigtig brød“. Helt rigtig bliver den selvfølgelig ikke men den er derhen ad og så indeholder den markant færre kulhydrater end en normal burgerbolle.

hamburgerboller low carb

Low carb burgerboller

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
5 stk. ca
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190 grader.
  • Blend æggene grundigt med hytteost og tilsæt smeltet smør.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen godt sammen, til den er jævn med elpiskeren. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  • Form dejen til boller med våde hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Der bliver ca. 4-6 stk.
  • Klap bollerne flade, så de er ca. 1 cm høje. Pensl med sammenpisket æggeblomme og drys med sesamfrø.
  • Bag bollerne i den varme ovn i 20-25 minutter, til de er let gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist..

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Burgerboller til en mættende frokostsandwich

Det er fredag, og fredag betyder jo madplan! Men hvad skal jeg sige? Jeg har ikke lige fået lavet den. Jeg skal aflevere manus til LCHF året rundt på mandag, og det kommer altid bag på mig, hvor lang tid de sidste gennemlæsninger tager.

Men i stedet kan du få en lækker frokost-idé. Som jeg har skrevet om flere gange før, så halter det med at få lavet ordentlig frokost her i enmandsvirksomheden. I går oppede jeg mig dog og lavede denne uhørt lækre og mættende frokostsandwich.

Er I klar over, hvor lækker ost-og-bacon-kombien er? Alt for lækker!

Burgerboller med hytteost og æg

Bollerne var low carb burgerbollerne fra Mæt & Slank med LCHF, som jeg fandt en af i fryseren (så heldig var jeg), men vi kan jo godt lige tage opskriften her for dem, der ikke bare kan hente en i fryseren:

LCHF burgerboller med ost og bacon

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik.

Herefter var det såmænd bare at fylde sådan en sag med favoritfyldet. Herfra blev det:

  • 1-2 spsk god mayonnaise
  • 1 tyk skive flødehavarti
  • 5-6 skiver bacon (den tørsaltede fra Hanegal – øj, den er god!)
  • spinatblade
  • ærtespirer

Samle, samle sandwich og kort efter var den spist.

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

86 kommentarer til “Low carb burgerboller”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane
    Jeg har bagt bollerne i sidste uge, og de blev fine og smagte rigtig godt. Nu har jeg så en plade i ovnen med dobbelt portion – ikke godt. Dejen var temmelig flydende, så jeg gav den et par skefulde Pofiber, så den blev mere fast og kunne sættes på pladen med en ske. Nu er bollerne flydt sammen til en stor plade, og den skærer jeg selvfølgelig bare i firkanter, men hvad kan være galt?

    Svar
  2. 5 stars
    Hej Jane. Jeg prøvede opskriften fra din bog af og vi herhjemme var meget tilfredse med dem – men hvordan skal de opbevares, hvis man gerne vil have en de følgende dage? Ved stuetemperatur eller i køleskabet?

    Og mange tak for opskriften 😁
    Mvh Stine

    Svar
    • Ja godt spørgsmål. Jeg ville opbevare dem enten i køleskab eller fryser. Og så lune dem inden brug.

      Svar