Low carb burgerboller


Disse low carb burgerboller kan du bruge, når du gerne vil lave LCHF burgere og du gerne vil have noget, der minder om en “rigtig bolle” og “rigtig brød“. Helt rigtig bliver den selvfølgelig ikke men den er derhen ad og så indeholder den markant færre kulhydrater end en normal burgerbolle.

LCHF burgerboller med ost og bacon

Low carb burgerboller

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
5 stk. ca
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 190 grader.
 • Blend æggene grundigt med hytteost og tilsæt smeltet smør.
 • Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen godt sammen, til den er jævn med elpiskeren. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
 • Form dejen til boller med våde hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Der bliver ca. 4-6 stk.
 • Klap bollerne flade, så de er ca. 1 cm høje. Pensl med sammenpisket æggeblomme og drys med sesamfrø.
 • Bag bollerne i den varme ovn i 20-25 minutter, til de er let gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist..

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Det er fredag, og fredag betyder jo madplan! Men hvad skal jeg sige? Jeg har ikke lige fået lavet den. Jeg skal aflevere manus til LCHF året rundt på mandag, og det kommer altid bag på mig, hvor lang tid de sidste gennemlæsninger tager. Så kom du forbi i håb om en madplan, må du genbruge en af disse:

Madplan nr. 1
Madplan nr. 2
Madplan nr. 3

Men i stedet kan du få en lækker frokost-idé. Som jeg har skrevet om flere gange før, så halter det med at få lavet ordentlig frokost her i enmandsvirksomheden. I går oppede jeg mig dog og lavede denne uhørt lækre og mættende frokostsandwich.

Er I klar over, hvor lækker ost-og-bacon-kombien er? Alt for lækker!

Bollerne var low carb burgerbollerne fra Mæt & Slank med LCHF, som jeg fandt en af i fryseren (så heldig var jeg), men vi kan jo godt lige tage opskriften her for dem, der ikke bare kan hente en i fryseren:

LCHF burgerboller med ost og bacon

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik.

Herefter var det såmænd bare at fylde sådan en sag med favoritfyldet. Herfra blev det:

 • 1-2 spsk god mayonnaise
 • 1 tyk skive flødehavarti
 • 5-6 skiver bacon (den tørsaltede fra Hanegal – øj, den er god!)
 • spinatblade
 • ærtespirer

Samle, samle sandwich og kort efter var den spist.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

86 kommentarer til “Low carb burgerboller”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane……
  tak for dine dejlige opskrifter, jeg spiser de her boller som morgenmad, må man så osse spise en til frokost, er der så for mange kalorier på en dag ?????

  Hilsen Rikke

  Svar
  • Hej Rikke
   Jeg ville aldrig vælge at basere min kost på brøderstatninger. Maden på LCHF bør bestå af grøntsager, kød og fedt. Brødet er til særlige lejligheder. Læs mere her: HVAD ER LCHF?

   Svar
 2. Hej
  Har du en ide til hvad man generelt kan skifte hytteost ud med i LCHF? Jeg kan slet ik lide ost og i mange opskrifter er der ost…

  Svar
 3. Hej Jane.
  Ser rigtig lækkert ud.
  Jeg tåler ikke mælkeprodukter desværre. Har du mon forslag til hvad jeg kan erstatte hytteost med hvis muligt? I en anden brødopskrift skulle der revet ost i, kunne man mon erstatte det med et ekstra æg?
  Vh Britta

  Svar
  • Lige hytteost synes jeg også er den sværeste men mit bud vil også være et ekstra æg. Meld gerne tilbage, hvordan resultatet blev, hvis du prøver det!

   Svar
 4. Jeg har siddet og klikket på alle de links på ingrediens listen, og sådan nogle boller bliver da rimeligt dyre? I det hele taget ser mandelmel, kokosfibre mv. ud til at være meget dyre varer, så jeg bliver bange for, hvor meget vi ville få bagt herhjemme med det budget for en gang boller. Men hvad er det vigtigste i forhold til LCHF brød – er det ikke at udelade hvedemel og sukker? Så hvis man blot bager med rug eller havre mel, og så godt med æg, mælk og fedtstof – er det så ikke helt fint?

  Svar
  • Hej Nanna
   I LCHF indgår ingen kornprodukter overhovedet og altså heller ikke hverken rug eller havre. Bagværk på LCHF indgår heller ikke i basiskosten, det gør til gengæld grøntsager, kød, fede mejeriprodukter og naturligt fedt. Det er rigtigt at bagværk med nødder, kerner og specialmel er en dyr affære, men det er valgfrit om man overhovedet vil begive sig ud i den slags, og hvis man gør, bør man holde det til “særlige lejligheder”.

   Svar
 5. Hej Jane, vil lige fortælle dig at jeg her i weekenden lavede indbagt svinemørbrad hvor jeg brugte ovenstående opskrift til brøddelen. Det blev virkelig godt og var rigtig nemt at have med at gøre. Måske inspiration til næste bog ;-)

  Svar
 6. Hej Jane :)

  Jeg har prøvet at bage dine burgerboller, men de bliver flade som pandekager, selvom jeg følger opskriften .. Har du nogen idé om, hvad jeg gør galt? :)

  Svar
 7. Hej Jane
  Tak for en super side :-)
  Hvad med sådan noget som barbecue sauce er det noget der bruges?
  Hvis ikke nogen forslag til erstatning?

  Svar
 8. Vil bare sige at jeg elsker din hudløse ærlighed omkring tid eller mangel på samme.

  Er selv typen der har lidt svært ved at leve med at jeg ikke har tid til alt.. Det er en evige kamp for mig at holde stressen i god sikkerhedsafstand. Så tak for at du ikke bare gav efter og brugte tid på at lave en madplan. Dejligt at blive mindet om, at man gerne må sige Pyt til ting..

  Svar
 9. Hej Jane.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide om du kun bruger økologiske produkter, grønsager og kød? Den bolle ser super lækker ud :) Er bacon økologisk og hvor køber du det så henne?

  Svar
  • Du kan få det i de fleste helsekostbutikker og så har Urtekram jo også lavet deres kokosfibermel, som fås i mange supermarkeder, og det er omtrent samme produkt!

   Svar
 10. Jeg har lavet lyst brød med mandelmel før, synes det bliver for sødt og for “mandel agtigt” kunne man ikke erstatte 60% af mandelmelen med f.eks.en blanding af pofiber og guldbagerens mel?

  Svar
  • Jeg ville ikke klassificere den som striks. Mandelmel, hytteost etc. Men alting er jo et spørgsmål om mængder. Men hvis jeg skulle spise striks LCHF, ville jeg vælge at bruge mine få kulhydrater på grøntsager af hensyn til at gøre kosten så næringsrig som muligt.

   Svar