Low carb burgerboller


Disse low carb burgerboller kan du bruge, når du gerne vil lave LCHF burgere og du gerne vil have noget, der minder om en “rigtig bolle” og “rigtig brød“. Helt rigtig bliver den selvfølgelig ikke men den er derhen ad og så indeholder den markant færre kulhydrater end en normal burgerbolle.

LCHF burgerboller med ost og bacon

Low carb burgerboller

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
5 stk. ca
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190 grader.
  • Blend æggene grundigt med hytteost og tilsæt smeltet smør.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen godt sammen, til den er jævn med elpiskeren. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  • Form dejen til boller med våde hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Der bliver ca. 4-6 stk.
  • Klap bollerne flade, så de er ca. 1 cm høje. Pensl med sammenpisket æggeblomme og drys med sesamfrø.
  • Bag bollerne i den varme ovn i 20-25 minutter, til de er let gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist..

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Det er fredag, og fredag betyder jo madplan! Men hvad skal jeg sige? Jeg har ikke lige fået lavet den. Jeg skal aflevere manus til LCHF året rundt på mandag, og det kommer altid bag på mig, hvor lang tid de sidste gennemlæsninger tager. Så kom du forbi i håb om en madplan, må du genbruge en af disse:

Madplan nr. 1
Madplan nr. 2
Madplan nr. 3

Men i stedet kan du få en lækker frokost-idé. Som jeg har skrevet om flere gange før, så halter det med at få lavet ordentlig frokost her i enmandsvirksomheden. I går oppede jeg mig dog og lavede denne uhørt lækre og mættende frokostsandwich.

Er I klar over, hvor lækker ost-og-bacon-kombien er? Alt for lækker!

Bollerne var low carb burgerbollerne fra Mæt & Slank med LCHF, som jeg fandt en af i fryseren (så heldig var jeg), men vi kan jo godt lige tage opskriften her for dem, der ikke bare kan hente en i fryseren:

LCHF burgerboller med ost og bacon

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik.

Herefter var det såmænd bare at fylde sådan en sag med favoritfyldet. Herfra blev det:

  • 1-2 spsk god mayonnaise
  • 1 tyk skive flødehavarti
  • 5-6 skiver bacon (den tørsaltede fra Hanegal – øj, den er god!)
  • spinatblade
  • ærtespirer

Samle, samle sandwich og kort efter var den spist.

Har du brug for hjælp og støtte?

Så kig indenfor i min MadbandittenPLUS-klub. De første 7 dage er helt gratis.

Brug vores lukkede spørgeside til at stille spørgsmål til mig og jeg hjælper dig så godt, jeg kan. Der er med garanti mange, der bakser med de samme ting, du gør. Du er ikke alene🥰

Herudover får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

86 kommentarer til “Low carb burgerboller”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane
    Jeg har bagt bollerne i sidste uge, og de blev fine og smagte rigtig godt. Nu har jeg så en plade i ovnen med dobbelt portion – ikke godt. Dejen var temmelig flydende, så jeg gav den et par skefulde Pofiber, så den blev mere fast og kunne sættes på pladen med en ske. Nu er bollerne flydt sammen til en stor plade, og den skærer jeg selvfølgelig bare i firkanter, men hvad kan være galt?

    Svar
  2. 5 stars
    Hej Jane. Jeg prøvede opskriften fra din bog af og vi herhjemme var meget tilfredse med dem – men hvordan skal de opbevares, hvis man gerne vil have en de følgende dage? Ved stuetemperatur eller i køleskabet?

    Og mange tak for opskriften 😁
    Mvh Stine

    Svar
    • Ja godt spørgsmål. Jeg ville opbevare dem enten i køleskab eller fryser. Og så lune dem inden brug.

      Svar