Burger Bowl


Burger Bowl er da bare et smart ord for Burger Salat. Altså en salatskål med alle de elementer, vi elsker fra en god burger. Ligesom Cheeseburgersalaten, som jo for pokker er så lækker.

Burger Bowl - lækker opskrift på LCHF - Keto burger i en skål

Burger Bowl

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
25 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Steg baconskiverne sprøde på en pande og læg dem til side.
 • Bland oksekødet med worchestershire sauce, salt og peber og form det til en stor eller to små bøffer.
 • Steg den i lidt smør på en varm pande 3-4 minutter på hver side.
 • Kom salaten i en serveringsskål og anret resten af grøntsagerne, bøffen og bacon heri.
 • Server med en venlig klat chilimayo til eller prøv den lækre avocadodressing for en lettere sommervariant.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Denne burger bowl er i samme familie men bare lavet med lidt anderledes ingredienser, og du kan godt glæde dig til at dejligt og mættende måltid.

Her i de varme temperaturer er det jo dejligt lige at kaste noget kød på grillen og spise en grøn salat til. Ingen tunge flødesovse her i øjeblikket.

Det glæder mig så meget at mange burgerrestauranter efterhånden serverer burgere i enten en salat eller i salatwrap. Det gør de bl.a. inde hos MAX burgere men også hos Halifax, som vi jo har en af her i Valby. Det er så dejligt at kunne bestille burger bowl eller burgersalat direkte fra menuen i stedet for at skulle til at forklare, at man altså gerne vil have alle ingredienserne fra burgeren, bare uden brødet.

Børn, mad og at vælge til og fra

Vega bestiller faktisk tit brødfri burger, når vi spiser ude. Hun har ligesom mig en sart mave, og hun får ondt, når hun spiser for meget brød. Og hun er bare blevet så god til selv at navigere i det. Sidst sagde hun endda: Jeg vil gerne have pomfritter i dag, så jeg tror, jeg springer brødet over. 

Jeg var ved at tabe underkæben over, hvor god hun er til at vælge til og fra, og så tænker jeg, at Søren og jeg sgu nok alligevel har gjort det ok.

Vi har jo ellers ikke ligefrem manglet kritikere igennem årene, når det har handlet om børn og mad. Det trækker jeg dog stadig på skuldrene af.

Hver dag møder jeg børn fra mine børns skole, når de går fra skole til klub. Hver dag er det med sodavand og energidrinks, store poser slik eller chips eller hele plader marabou i hånden. Hver dag i ugen. Der er et kæmpe pres om at være med, og slik og sodavand er benhård valuta.

Det er ikke en nem alder, og det er ikke en nem verden, vi giver dem at skulle gøre sig erfaringer i. På vejen fra skole til klub passerer mine børn og deres venner to kiosker, en bager, en tankstation, et lille supermarked, to pizzasteder og en shawarmabiks.

Held og lykke, unger.

Det er trist, og det giver mig ondt i maven.

Nå men der røg jeg lige ud af en tangent. Lad os vende tilbage til den lækre Burger Bowl.

Burger Bowl - lækker opskrift på LCHF - Keto burger i en skål

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Burger Bowl”

 1. Ser virkelig lækkert ud?
  Har lige igår købt din striks LCHF guide, som jeg er startet med fra idag og booste et vægttab og øget velvære.
  Er denne ret okay også at inkorporere som en aftensmad en dag eller passer ingrediens fordelingen ikke til nu, men først senere?
  Mvh
  Susanne

  Svar
  • Ja, det er nemlig smart. Så kan brødspiserne få deres burgerbolle og vi andre kan lave skålen :)

   Svar
 2. Kært barn mange navne, men det er altså super lækkert, når nu man som mig ikke lige kan tænke sig til hverken cheeseburger salaten eller en mums sommer Bowl, at du så deler. Jeg har brugt cheeseburger salaten også som gæstemad mange gange alle elsker den. Denne skal da også prøves. Men Jane der har sneget sig en fejl ind under punkt 3. LIDT smør LIDT smør det er aldrig set før på Madbanditten ?

  Svar