Buffalo blomkål


Buffalo blomkål bliver også omtalt som veganske hotwings eller blomkåls hotwings. De smager nemlig skønt af BBQ. I denne her opskrift har jeg brugt min buffalosauce (som jo altså indeholder smør og bestemt ikke er vegansk), men du kan også bruge en krydderiblanding af sød paprika, røget paprika, spidskommen, chilflager rørt op med fx ketchup og evt. lidt sødning.

Tilbehør til buffalo blomkål

Buffalo blomkål kan både spises som tilbehør til fx kylling sammen med en lækker coleslaw. De kan også indgå som element i en grøn salat eller salat bowl, fx med inspiration fra denne her: bowl med oksekød, græskar og avocado.

Derudover kan de også spises som en lækker snack eller forret sammen med grøntsagsstænger fx gulerod og bladselleri og bluecheesedressing (nævner jeg mest, fordi det er klassisk tilbehør – jeg er nemlig ikke den store spiser af blåskimmel…).

Buffaloblomkål

Buffalo blomkål

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 minutter

Udstyr

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær blomkål i små og lige store buketter.
  • Vend dem i buffalosaucen men gem lidt til dip.

I airfryer

  • Fordel dem i airfryeren og giv dem 15 minutter ved 180 grader. Ryst dem lige en gang undervejs.

I ovn

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Fordel buffaloblomkålene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter. Rod i dem undervejs så de bliver ligeligt bagt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Buffalo-blomkål i airfryer

Jeg lavede mine buffalo blomkål i airfryeren, men de kunne lige så fint være lavet i almindelig ovn. De blev nemlig ikke sprøde i airfryeren, som jeg havde håbet, men jeg tror, de skulle have haft en slags panering på for at blive rigtig sprøde. Det spor var jeg ikke parat til at gå ind på.

I stedet blev det bare til dejlig og krydrede bagte blomkålsbuketter og det er jo heller ikke det værste, man kan blive udsat for.

Af grøntsagstilbehør i airfryeren løber broccoli altså stadig med førstepladsen. Shit, de er gode altså. Tror, vi har spist dem 20 gange allerede.

Se alle mine airfryer opskrifter her >>

Se Keto airfryer opskrifter her >>

Buffaloblomkål

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Buffalo blomkål”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?