Bryllupsdag


I dag er det Kronprinsparrets bryllupsdag, men ved du, hvis’ bryllupsdag det også er? Min! Ja, eller vores rettere. 10 år har vi været gift i dag. Den royale læser kan derfor nok regne ud, at vi blev gift året før Kronprinsparret. Og så fik vi tvillinger, og så fik de tvillinger. Og så stopper lighederne, for så havde de 800 barnepiger og forsatte derfor med at få børn i en uendelighed, imens vi havde et par år, hvor vi hang i med neglene og lavede kontrakter om, at vi ikke måtte gå fra hinanden, imens ungerne var små. På det tidspunkt mest fordi ingen af os kunne overskue at stå med dem alene. Siden hen blev livet igen lidt lettere…

Men for 10 år siden stak vi op på rådhuset og giftede os. Til familiens store skuffelse, for de blev nemlig ikke inviteret. Det der med at sige ja til hinanden for evigt og altid er en privat sag, syntes vi, og særligt en af os havde det meget vanskeligt ved tanken om stor, hvid kjole og kirke og gud og den slags, og derfor blev det sådan. Men vi holdt en stor fest nogle måneder senere. Men 10 år alligevel. Det er da lidt af en præstation. For hånden på hjertet, selvom jeg er sød og rar det meste af tiden og laver god mad, er jeg ikke den nemmeste at leve sammen med. Søren derimod er faktisk ret nem at leve med, og jeg brokker mig kun sjældent over ham. Så det skal da fejres. Bare ikke i dag, for Søren er på vej til London, men om præcis en uge tager vi til Paris, hvor vi skal holde hånd og drikke bobler og fejre at vi har holdt ud i et helt årti. Nå ja og så fem år derforinden. De tæller vel også med.

Vi overvejede lidt om vi skulle have nye vielsesringe, men så fik Søren en idé. Og jeg var ikke svær at overtale. Så sådan kan man også markere dagen.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

22 kommentarer til “Bryllupsdag”

Skriv en kommentar

 1. Tak for alle jeres fine lykønskninger. De varmer, når man fejrer bryllupsdag alene – ej pjat, jeg klager ikke. Jeg glæder mig til Paris og bobler :-)

  Svar
 2. Tillykke med bryllupsdagen. Fin idé med fælles tatoveringer. Nok også et punkt hvor vejene skilles ift. det royale :)
  Jeg tror nu også først de fik tvillinger i 3. omgang :)

  Svar
 3. Google translate er ikke helt så behjælpelig som jeg havde håbet..Og hvor er accent grave på mit tastatur?! Betyder det: “Man har vanvid” – “Et vanvid én” – “Den ene var vanvid” – “Noget-helt-tredje”? :) Udover det, er de smukke! Og stort tillykke med dagen!

  Svar
  • Min er bedst oversat “til vanvid” og er noget, man kan sætte bagved “je t’aime” – som næppe kræver google translate ;-) Samtidig har det en dobbelt betydning som en slags hyldest til det skøre. En slags reminder om også at gøre skøre, ukontrollerede ting. Sådan noget i den stil… :-)

   Svar
 4. Tillykke! En skilsmisse er altid sørgelig (jeg vil vove at påstå, at der findes ingen “lykkelige skilsmisser” – der bliver altid nogle ar.). Så det er absolut positivt at I har fortsat i så pænt mange år. Bliv ved med det! :-)

  Svar
 5. Stort tillykke Jane! (og Søren!) Husker godt jeres dejlige fest,det var en rigtig dejlig dag! På trods af varmen med den store mave på! Tænk at det er 10 år siden….det er skisme godt klaret!

  Svar
 6. Tillykke!! Og hvor syret! Vi har altså også bryllupsdag i dag hahaha. Ganske vist kun 2 år, men vi snuppede så 12 år forinden. Ja, i morgen har vi faktisk været sammen i 14 år. Og jeg er såmænd heller ikke hjemme og fejre i dag, for jeg er inviteret til Bruce koncert i Parken i aften af min dejlige veninden. Nå, bla bla, det var ikke mig, det handlede om, men hey, det ER sgu da meget sjovt, vi “deler” bryllupsdag hehe.

  Og så anede jeg ikke, vi også delte den med et par royale, den slags har det med at flyve hen over hovedet på mig :D

  God dag til dig :)

  Svar
 7. Tillykke med jeres 10 år sammen – i medgang og i modgang. Jeg er vild med jeres måde at markere 10-års dagen på! Og så ønsker jeg jer en fantastisk dejlig og romantisk tur til Paris <3

  Svar
 8. Har I smalle håndled og buttede fingre eller har I fået tatoveret Jeres børn????

  Ej, pjat – stort tillykke!!!

  Svar
 9. Tillykke med det, Jane. Vi har jo nærmest mødt vores mænd på samme tid (15 år til efteråret) og ja, jeg føler mig også lidt royal. Først fik de en dreng, et par uger senere fik vi en dreng. Så fik de en pige – et par uger senere fik vi en pige. Kan huske, at vi jokede med, at vi skulle i mødregruppe sammen :D. Men stoppede så der …;-).

  Svar
 10. Jamen da, tillykke, det er jo næsten en bedrift i dagens danmark. Jeg under dig en rigtig god tur til Paris, sådan som du har knoklet. Husk også at lade dig forkæle.
  kh. Hanne

  Svar