Brutal start på året, siger jeg bare


Årh, var det lige, som om hverdagen overfaldt en brutalt og nådesløst dér? Puh, det var næsten overgrebsagtigt at skulle på arbejde i morges. Bedre held i morgen, siger jeg bare.

Dagen i går var også skånselsløs. Det overskud, jeg vågnede op med, skyldtes tydeligvist, at jeg stadig var fuld. Omkring kl. 11.30 knækkede filmen for mig, og jeg fik det elendigt. Prøvede at spise lidt frokost men uden den store succes. Gik i seng sammen med datteren for at sove se To på Flugt, som hun har brændt efter, at jeg skulle se, siden hun fik den i julegave. Endte med at ligge i ske med to 6-årige, der snakkede nonstop ind i hovedet på mig, imens jeg prøvede at følge med i filmen. Fik ikke sovet. Senere på eftermiddagen kom overskudsmennesket, aka ham jeg er gift med, og insisterede på, at vi gik en tur. Og det var godt, at han insisterede, for det bragte mig lissom til live igen. Vi gik en tur op i Søndermarken, som i øvrigt har fået sådan et “hare-lys-løbe-system”, som man kan løbe efter. Det så ret spændende ud. Hvis man altså ikke havde skinnebensbetændelse.

Dagen i dag har været præget af madlede. Jeg ved ikke, hvorfor min krop frastøder mad i øjeblikket. Jeg væmmes ved mad. Måske har jeg stadig tømmermænd, abstinenser eller en mavevirus, der stadig driller lidt. Who knows? Jeg lavede ellers lækker aftensmad i dag. Efter en lang pause i december, har vi genoptaget vores leveringer fra Middagsfred, og det betyder, om ikke andet, at vores køleskab fyldes med gode råvarer. I dag fik vi torsk med rødbedesalat med persille og ristede nødder. Det smagte skønt. Bortset fra at jeg var ved at kløjs i den torsk. Det var ikke lige sagen. Det var dog stadig bedre end den ubeskriveligt ulækre kylling, jeg tvang i mig i kantinen til frokost. Al protein frastøder. Æg går lige an men kød og ost. Yrk! Håber dælme det snart går over. Et liv uden madglæde er jo et halvt liv.

Spændende madblog, der bare lissom trasher al mad! Glimrende koncept.

Men selvom jeg væmmes ved mad, kan jeg jo godt vise den frem. Rødbeder er godt. Råstegte rødbeder med nødder er fantastisk.

Og jeg er altså ikke gravid. Hvis der var nogen, der skulle sidde med den tanke. Og jeg har heller ikke spist sukker. Hvilket næsten er vigtigere. Der er lys forude…

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Brutal start på året, siger jeg bare”

Skriv en kommentar