Broccolivafler med hytteost, avokado og radiser


Broccolivafler med hytteost, radiser og avokado er en let og dejlig frokost til dage, hvor du trænger til et lettere måltid. Broccolivaflerne er en genial måde at få ekstra grønt ind i kosten, og jeg vil anbefale dig at lave dobbelt portion nu du er i gang.

Broccolivafler med hytteost, avokado og radise

Broccolivafler med hytteost og radiser

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2 personer
|
30 minutter

Equipment

Ingredienser

Broccolivafler (4 stk)

Topping

 • 180 g hytteost
 • 50 g radiser
 • 50 g avokado
 • 2 spsk krydderurter fx persille, karse, purløg
 • 1 håndfuld ærtespirer eller lidt finthakket rucola
 • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Broccolivafler

 • Skær broccolien i små buketter og kom dem i foodprocessoren. Hak dem fint.
 • Tilsæt resten af ingredienserne og blend til du har en grøn dej.
 • Varm vaffeljernet op og steg til vaflen er gennembagt. Det tager en god rum tid. Klistrer de til vaffeljernet, er de ikke færdigbagte.
 • Fortsæt til du ikke har mere dej.

Servering

 • Server vaflerne med hytteost, avokado i skiver og tyndtskårede radiser. Drys med krydderurter og ærtespirer/rucola.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Broccolivafler – flere af de gode kålhydrater, ikke?

Man kunne måske fristes til at tro, at opskriften på broccolivafler er fra Kålhydrater, som nu endelig er udkommet, men det er den faktisk ikke. I stedet er den fra Keto på 4 uger.

Jeg vil anbefale dig at lave dobbelt portion af broccolivaflerne, når du er i gang, så du har til køleskab/fryser. De er super at bruge i en hurtig klapsammen og er gode at bruge i madpakken. Husk at putte mellemlægspapir imellem, hvis du fryser dem. Så er de nemme at skille ad og tage op enkeltvist. Du lunes fint på brødristeren.

Flere lækre vafler med grøntsager

Disse vafler er med broccoli men du kan snildt lave dem med andre grøntsager også. Jeg har fx lavet dem, hvor jeg skiftede broccoli ud med blomkål og erstattede cheddar med en chiliost fra Thise (fast modnet ost 50+ -åårh namme). Denne variant behøver ikke ekstra vand i, fordi blomkålen har så meget væske, Og de blev super vellykkede også

Har du i øvrigt set at jeg har samlet alle mine vaffelopskrifter under en kategori, så du kan gå på opdagelse i alle mine opskrifter på vafler? Nøj det er jo blevet til mange i løbet af årene. Men vafler er jo så dejligt og nemt, når man spiser Low Carb og Keto, fordi de går ind og tager brødets rolle. Og vil man fx gerne have en bund under noget, som fx hvis man spiser blinis med stenbiderrogn eller hvis man gerne vil lave en sandwich eller en klapsammen, er vafler bare nemt.

Det bedste vaffeljern til broccolivafler

Og det leder mig frem til det spørgmål, jeg altid får: Hvad er det bedste vaffeljern? Og ærligt talt, jeg ved det ikke. Jeg har et Tefal Snack Collection (reklamelink), som er et multijern, hvor man kan købe alverdens plader til (vafler, toast, panini, pandekager etc.). Jeg har haft det i årevis og vi bruger det flere gange ugentligt.

Jeg har ikke haft brug for at undersøge markedet for om der er noget andet eller bedre derude.

I denne opskrift på broccolivafler har jeg brugt pladerne til belgiske vafler. Vær opmærksom på, at nogle plader skal købes i tilkøb.

Broccolivafler med hytteost, avokado og radise
Foto: Columbus Leth til Keto på 4 uger

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Broccolivafler med hytteost, avokado og radiser”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Det tror jeg sagtens, du kan i denne opskrift. Min erfaring er at det går fint ved små mængder som fx 2 dl men at det ikke går ved fx 2 dl.

   Svar
 1. 5 stars
  Hej
  Jeg har lavet dem et nogle gange og de er bare så nemme og lækre.
  Nogen gange putter jeg også timian i, det gir også en god smag.
  Lone

  Svar
 2. Første gang jeg laver disse vafler og er simpelthen bare gode. Så utroligt nemt og lækkert. Og tilpas med lidt ost i til at maven ikke bliver træt af det.
  Lavede en gang varmrøget laks most sammen med Philadelphia ost og puttede på i stedet for. Det var lige i skabet.

  Svar