Broccoli med hvidløg, sesam og ingefær


Med denne lækre opskrift på tilbehør med broccoli, pepper du grøntsagerne så meget op, at de spiller hovedrollen på tallerkenen. Hvidløg, sesam og ingefær indtager scenen som delte hovedrollerindehavere.

Broccoli med sesam, ingefær og hvidløg

Broccoli med hvidløg, sesam og ingefær

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
10 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Overhæld broccoliasparges med kogende vand og lad dem trække i et minuts tid. Hæld vandet fra.
 • Varm den smagsneutrale kokosolie op på en pande og sauter hvidløg og ingefær et øjeblik.
 • Tilsæt de andre ingredienser og kog hurtigt op.
 • Tilsæt aspargesbroccoli og rør rundt i et øjeblik. Server med det samme med saucen fra panden.
 • Drys evt. lidt ekstra sesam over inden servering.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Aspargesbroccoli med hvidløg, sesam og ingefær

Jeg har brugt de lækre aspargesbroccoli her men helt almindeligt broccoli kan selvfølgelig også bruges.

De har en skøn og asiatisk-inspireret smag og vil passe perfekt til lidt anonyme proteinkilder som fx kylling eller fisk.

Har du brug for en smule ekstra fedtstof for at blive rigtig mæt, anbefaler jeg at prøve den lækre Gomadressing eller i den nemmere afdeling måske den lækre lime-mayo.

Broccoli med sesam, ingefær og hvidløg

Skal jeg ikke sende dig en gratis Keto madplan?

Skriv dig op til mit (meget populære) nyhedsbrev, og så sender jeg dig fluks en uges Keto madplan i et lækkert, lille printvenligt hæfte.

Ja tak – send mig madplanen >>

Prøv MadbandittenPLUS gratis

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Broccoli med hvidløg, sesam og ingefær”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg har et helt andet spærgsmål. Jeg har forhøjet kolsteroltal, vil jeg så kunne være på ketokur?

  Med venlig hilsen

  Joan Vestesen

  Svar
  • Hej Joan
   Det er lidt et svært og kompleks spørgsmål, fordi det både er individuelt og afhænger af utrolig mange ting, som jo fx hvad man vælger at spise på Keto. Men også fordi det faktisk er lidt kontroversielt og kræver en lidt anden forståelse for kolesterol. Så jeg vil i første omgang henvise dig til at læse her: Keto og kolesterol

   Svar
   • Øhm undkyld, men jeg kan ikke se, at soya er tilføjet her på hjemmesiden. Jeg er usikker på, hvor meget soya man skal bruge, så jeg kunne godt tænke mig en opdatering, da opskriften ellers ser lækker ud.

    Svar