Broccoli med bacon, ristede mandler og parmesan


I dag er der rigtigt dejligt LCHF-tilbehør her på bloggen, ‘Broccoli med bacon mandler og parmesan’. Det er så nemt at gå kold i de samme retter, især når tiden er knap.

Broccoli med bacon, ristede mandler og parmesan --> Madbanditten.dk

Broccoli med bacon, ristede mandler og parmesan

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
4
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær broccoli i ret små buketter. Læg dem i en stor skål, drys med salt og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge deri i 5-10 minutter.
  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Rist mandler på en tør pande, til de begynder at dufte og tage farve. Tag dem af panden og lad dem afkøle og hak dem så groft.
  • Steg bacon sprødt på panden og lad skiverne dryppe af på køkkenrulle. Gem det overskydende baconfedt i panden.
  • Hæld vandet fra broccoli og læg broccolibuketterne over i et ovnfast fad. Vend hakkede mandler og revet parmesan heri og hæld baconfedtet over. Drys evt. lidt ekstra salt over også.
  • Bag i ovnen i 10-15 minutter. Knus bacon og drys baconstykkerne over inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. PORTION
Kcal 261
Kulhydrat 5g
Protein 17g
Fedt 19g

Herhjemme har vi lidt for meget om ørerne i øjeblikket. Søren arbejder som en gal, og jeg knokler for at blive færdig med et rigtigt spændende projekt, som jeg glæder mig til at dele med jer, når jeg er klar.

Og alt det arbejde griber virkelig forstyrrende ind i den fritid, som jeg så krampagtigt holder fast i. Og fordi jeg så krampagtigt holder fast i den, har jeg hele to aftener ude i denne uge, hvilket er mere end jeg plejer at have på en måned – ja, så gammel/kedelig er jeg! Jeg hader, når jeg begynder at lulle mig selv ind i jeg-har-ikke-tid-rollen, for jeg HAR tid. Jeg har lige præcis de samme 24 timer til rådighed hver dag som alle mulige andre. Jeg fylder muligvis for meget i dem eller bruger dem ikke så smart, som jeg kunne, men så må jeg blive bedre til at prioritere.

Broccolisalat

Så tiden i køkkenet kører lidt på autopilot i øjeblikket. Det var derfor rigtig dejligt, da en læser skrev til mig fornyligt med en enkelt men virkelig lækker broccolisalat, som hendes familie holdt meget af.

Mine unger, som ellers er ret gode til det med grøntsager, er ikke ubetinget begejstrede for broccoli, eller dvs. den ene er mere end den anden, men det er ikke lige broccoli, der står højst på deres liste. At peppe den op med bacon, ristede mandler og parmesan gør dog underværker for det meste.

Broccoli med bacon mandler og parmesan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Broccoli med bacon, ristede mandler og parmesan”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Det er en sikker vinder herhjemme. Vi laver den ofte også med romanesco kålet, som er blevet en af mine favorit grøntsager!
    Havde aldrig hørt om romanescoen før du lavede et opslag om det for mange mange år siden. Så 100% din skyld Jane, at min mand er indlagt til at spise de små juletræer :-P 🤣

    Svar
    • Ej hvor godt! Og hvor sjovt du husker det med juletræerne. Det er jo virkelig hundrede år siden, jeg skrev det :)
      Forleden så jeg romanesco omtalt som dragekål. Det navn kan alligevel også noget -haha!

      Svar
  2. Nøøøøøj, hvor lyder det bare SUUUPER lækkert (og nemt). Jeg har de samme problemer med “manglende tid”, som du, men jeg forsøger ihærdigt at prioritere rigtig mad i mit pressede skema… jeg ved, at jeg løber tør for energi, hvis jeg ikke får noget rigtigt mad. Denne ret er tilpas hurtig at lave, og jeg ville sagtens kunne bruge den som et helt måltid med lidt ekstra fedt ved siden af :-D

    Svar