Bresaola-carpaccio med parmesan og artiskok


Denne lette anretning med bresaola-carpaccio toppet med parmesan og artiskok er jo mere en idé end en opskrift, men det var sådan en dejlig let og lækker frokost, at jeg fik lyst til at dele den alligevel. Jeg elsker jo en god carpaccio og nok har bresaola ikke meget med carpaccio at gøre smagsmæssigt, men den lækre topping er inspireret derfra. Jeg kunne både spise denne som en hel portion selv eller have den på bordet som en let lille deleforret til en italiensk inspireret middag.

Bresaola-carpaccio – nem og hurtig frokost

Bresaola er lufttørret okseindelår og det har en lidt kraftig og salt smag. Derfor passer det skønt sammen med den bitre rucola.

Jeg har næsten altid den slags på lager. En pakke bresaola eller en pakke parmaskinke eller serrano og det er bare virkelig rart at kunne hive frokosten hurtigt ud af køleskabet. Parmesan og rucola er også en del af mit basislager og artiskokkerne havde jeg købt en masse af da vi skød billeder til Keto på 4 uger. De smager virkelig dejligt ovenpå alle former for pizza.

Som frokost er denne i den lille ende af hvad jeg normalt ville spise men fordi vi opholder os så meget hjemme og nemt kommer til at bevæge mig mindre end jeg plejer, er behovet lidt mindre.

At udgive en bog i disse tider er jo en ret speciel oplevelse. Men alligevel vil jeg gerne sige tusind tak for den fine modtagelse. Måsker virker det skørt at man med bog nr. 7 stadig kan være nervøs for modtagelsen, men det kan man altså godt. Og derfor glæder det mig at den er blevet taget så godt imod og jeg kan se, den allerede er i fuld brug derude. Det er så fedt. Tak♥

Bresaola-carpaccio med parmesan og artiskok - lækker let italiensk frokost

Bresaola-carpaccio med parmesan og artiskok

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
5 min

Ingredienser

 • 60-80 g bresaola
 • 1 spsk olivenolie
 • lidt parmesan revet
 • lidt rucola
 • lidt artikskok skåret i halve eller kvarte
 • lidt øko-citron

Sådan gør du

 • Anret bresaola på en tallerken og dryp med olivenolie og lidt citronsaft.
 • Fordel rucola, parmesan og artiskok over.
 • Nyd at du lige har lavet en lækker anretning på under 5 minutter.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Bresaola-carpaccio med parmesan og artiskok - lækker let italiensk frokost
Bresaola-carpaccio med parmesan og artiskok - lækker let italiensk frokost

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Bresaola-carpaccio med parmesan og artiskok”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hvordan køber du din artiskok? Dåse? Eller koger du en hel? Det tager jo lang tid at lave fra bunden. Men ved ikke rigtig hvordan man ellers får det

  Svar