Bresaola “carpaccio-style” med rucola og parmesan


Bresaola med rucola og parmesan er et fint alternativ til carpaccio.

Bresaola "carpaccio style" med rucola og parmesan --> madbanditten.dk

Bresaola “carpaccio-style” med rucola og parmesan

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Anret bresaolaskiverne på en tallerken og drys olivenolie ud over. Skyl og tør rucolasalaten og fordel den henover.
  • Høvl grove stykker af parmesanen og drys dem over også.

Noter

Jeg spiste et par skiver chia-knækbrød med riiiigeligt smør til, og så blev jeg mæt og glad alligevel.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nogle gange skal man trylle frokost ud af et halvtomt køleskab. Det kan der komme nogle triste sammensætninger ud af, mens der andre gange faktisk kommer noget helt godt ud af det.

Som fx forleden da jeg måtte ty til pålægspakkerne for at få lidt mad indenbords midt på dagen. Det er ikke nødvendigvis en opfordring til at lade forarbejdede kødprodukter stå for store dele af proteinindtaget, men nød lærer nøgen kvinde…. eller noget.

Og det smagte faktisk rigtigt dejligt, og jeg synes snildt det ville kunne serveres som en lille gæsteforret også.

Jeg spiste et par skiver chia-knækbrød med riiiigeligt smør til, og så blev jeg mæt og glad alligevel.

Bresaola "carpaccio style" med rucola og parmesan --> madbanditten.dk

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Bresaola “carpaccio-style” med rucola og parmesan”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Næste gang du skal have udviddet din maskipark, jeg tænker pricebrødrene, skulle du investere i en pålægsmaskine. Det er så godt med sådan en svedske. Plus du kan spare rigtig mange penge, og undgår at skulle købe færdigpålæg. Vi er kun to i husholdningen her, men jeg ville undvære den. Den har fast plads på køkkenbordet og bruges dagligt. Til alt.

    Svar
    • Ja det siger Søren også hele tiden. Jeg kan godt lide idéen men jeg har simpelthen ikke plads lige nu… :-/

      Svar
  2. Simpelt er godt. Vi står for at skulle ud og rejse, og det betyder minimalt indkøb af mad til husholdningen, så vi er ude i nogle ret sjove kombinationer for tiden. I aften bliver det noget med bønner, avocado og røget dyrekølle. Men det er jo lækre råvarer, så det skal nok blive godt!

    Svar
  3. Hjælp….jeg er begyndt at spise efter dine opskrifter, men noget må jeg gøre forkert, da jeg den ene dag taber mig og den næste har jeg taget på. Nogle forslag?
    På forhånd tak

    Svar
  4. Hvor køber du en god bresaola? Synes tit at den man kan købe i supermarkedet indeholder alle mulige E’er. :-/ Har ledt forgæves efter noget øko-agtigt, men man skal nok i specialbutikker så?

    Mvh.

    Svar
  5. Hej!

    Hvilken parmesan foretrækker du at spise? Jeg synes udvalget i de danske supermarkeder er lidt kedeligt.

    På forhånd tak :-)

    Svar
    • Der er kun én parmesan, de andre er plagiater. Jeg kan ikke få fat i parmesan, der hvor jeg handler, så jeg bruger et plagiat, der hedder “Gran Padano”. Det korte svar (og det mest ærlige) er at du skal bruge den du bedst kan lide. Det mest almindelige plagiat, er vist Galbanis “Grangusto”.

      Jeg håber det kommer til at smage dig. God fornøjelse!

      Svar