Low carb breakfast burrito


Lyder low carb breakfast burrito ikke som noget, der kunne være lækkert at lave på en weekendmorgen? Det tror jeg da nok! Her får en morgen-burrito i æggepandekage smurt med cremefraiche og fyldt med frisklavet salsa, bacon og avokado. Det er sgu da i orden weekendmorgenmad, ikke?

Breakfast burrito

Low carb breakfast burrito

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Salsa

Pandekage

 • 2 æg
 • salt og friskkværnet peber
 • smør til stegning

Fyld

Sådan gør du

Salsa

 • Snit tomater, rødløg og chili fint, vend det sammen med salt og peber, limesaft og evt. hakket frisk koriander.

Fyld

 • Klargør avocado og salat.
 • Steg bacon på panden.

Pandekage

 • Pisk æggene godt sammen med salt og peber.
 • Varm en pande op med lidt smør eller kokosolie og kom æggeblandingen på. Rør ikke rundt men laddet sætte sig og stege ca. 2 minutter under låg.
 • Vend æggepandekagen over på en tallerken med en paletkniv.
 • Smør med cremefraiche, kom fyldet i; avocado, salat, bacon og salsa. Rul eller fold og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Low carb burrito med salsa, avokado og bacon

Der er lidt mere tid til lange morgener i weekenden og ofte er morgenmaden lidt senere. Derfor bliver det mere en slags formiddagsmad og nogle gange. Det er ikke altid, man kan nå tre måltider i weekenden, men det går jo nok også.

Morgenmads-burritoen her er samtidig i den krydrede ende af skalaen, og det kan jeg jo godt lide om morgenen.

Vil du hellere spise denne til frokost eller aften, kan du også gøre det, men så ville jeg putte en fyldigere proteinkilde i som fx en rest kylling elle oksekød. Du kan forresten se alle mine morgenmadsopskrifter lige her.

Morgenmads-burrito med lækkert fyld

Selve burritoen her er en æggepandekage, à la en tynd omelet. Det fungerer superfint og samtidig giver den et skud ekstra protein sammenlignet med en tortillapandekage lavet af hvedemel.

Jeg er jo en hund for frisk salsa og laver tit pico de gallo i større portioner. Havde jeg en rest af det, ville jeg have brugt den her.

Proteinrig start på dagen

Som du ved, anbefaler jeg altid at man starter dagen med et proteinrigt måltid. Det giver god og langvarig mæthed og gør det meget nemmere at stå imod alle de sukkersøde fristelser, man kan møde derude på sin vej. Og er der ikke altid flere fristelser i weekenden? Ikke desto mindre endnu en god grund til at starte dagen med denne opskrift på breakfast burrito.

Breakfast burrito

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Low carb breakfast burrito”

 1. Hej Jane 😊 Ved du om selve ‘pandekagen’ vil kunne klare sig et par dage i køleskab? Eller måske fryser? Jeg møder meget tidligt på arbejde og har en halv times kørsel derhen, så det er ikke noget jeg kan nå at lave om morgenen.

  Spiser pt Græsk yoghurt m/mandler, hørfrø og lidt rosiner (som jeg godt ved er no-go), og har brug for at kunne skifte det ud med et eller andet af og til 😊

  Ellers, hvad kunne jeg bruge i stedet for rosiner til den græske yoghurt? 🤷🏻‍♀️

  Svar
  • Hej Nynne
   Ja, jeg tror sagtens, du vil kunne lave pandekagen her i forvejen. Jeg laver tit omeletter, som jeg spiser koldt næste dag, hvis jeg skal tidligt afsted og skal spise på farten.

   Tjek også de mange ikke-yoghurt-forslag her: Keto morgenmad til travle morgener Jeg er sikker på du kan finde noget, du kan bruge der.

   Svar