Breakfast bowl med æg


Breakfast bowl med æg er fantastisk morgenmad til dig, der spiser Low Carb eller Keto. Hvem vil ikke gerne starte dagen med sådan en servering? Det ville gøre mig nærmest lykkelig.

Breakfast bowl med æg - lækker low carb morgenmad

Breakfast bowl med æg

Føj til favoritter Udskriv Pin
Skøn, mættende, proteinrig morgenmad.
1
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog æggene i ca. 6-7 minutter for smilende og 9 minutter for hårdkogte og lad dem herefter køle af i koldt vand.
  • Varm smør op på en pand og svits spinat heri, til det akkurat falder sammen. Krydr med salt og peber.
  • Læg den smørstegte spinat i bunden af en serveringsskål.
  • Bræk enderne af asparges og steg dem i lidt smør på panden i ca. 2 minutter.
  • Skær avokado i skiver og radiser i tynde skiver. Skær osten i bjælker.
  • Anret det hele ovenpå spinaten i skålen og drys med salt og peber og evt. lidt chiliflager.

Noter

Mere protein? Tilføj et ekstra æg.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Madbandittens Breakfast bowl med æg & grønt

Denne lækre og mættende breakfast bowl giver dig både et godt skud protein og grønt fra morgenstunden. Så er takten ligesom sat for dagens øvrige måltider.

Jeg kan ikke gentage nok gange, hvor vigtigt det er med en proteinrig start. Især hvis du gerne vil ned i vægt Og her er jeg bare nødt til (igen) at sige, at det giver bare ikke samme effekt at starte med skyr og yoghurt. I’m sorry. Det gør det bare ikke. Er dit mål vægtvedligehold og ikke vægttab, er det mindre vigtigt.

Det, du ønsker af din morgenmad, er, at den skal holde dig mæt til frokost, men OGSÅ at den skal hjælpe med at regulere din appetit resten af dagen. Intet gør dette som rigtig mad om morgenen. Du kan se alle mine morgenmadsopskrifter lige her.

Så sidder du og tænker, at du i hvert fald kun kan spise sødt og blødt om morgenen og i hvert fald ikke kan spise salt morgenmad som denne breakfast bowl med æg, så er mit svar til dig, at det er 100% tilvænning. Væn dine smagsløg af med alt det søde og utroligt mange ting giver sig selv – inkl. den sukkertrang, du har om eftermiddagen og aftenen. Du vil nyde at den forsvinder med din nye kost og livsstil.

Lav din egen breakfast bowl

Se bare opskriften her som forslag. Du kan bruge nøjagtigt de grøntsager i, som du lige har i køleskabet. Det fungerer dog godt med en grøn bund, synes jeg, som her den smørstegte spinat. Men alt det andet kan du bytte ud i.

Har du det svært med æg om morgenen (det har jeg nogle gange), så kan du spise denne til frokost. Du kan også prøve den virkelig lækre bowl med rester fra aftensmaden.

Foto: Columbus Leth til De bedste fra Madbanditten

Populær morgenmad

Denne Breakfast bowl er super populær, og du kender den måske fra mine Vegetariske Low Carb-opskrifter. Nu har den også fået en plads i De bedste fra Madbanditten.

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Breakfast bowl med æg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Kære Bandit
    Jeg kan selv spise en rød bøf til morgenmad. Til gengæld har jeg det lidt svært med, at du anbefaler asparges så langt væk fra sæsonen. Måske kunne man bruge grønne bønner i stedet.
    Jeg skriver det kun, fordi det vil være fint med lidt fokus på klimaet
    Gode hilser Janne

    Svar
    • Den her opskrift er lavet for tusinde år siden til min vegetar e-bog, og som jeg skriver i teksten, kan man bytte ud i alle ingredienser. Særligt de grønne.

      Svar