Bornholmske pølser til morgenmad


Godmorgen på Kristi Himmelfartsdag :-)

Forleden var drengebarnet og jeg alene hjemme, og vi skulle have hotdogs fra vores måltidskasse fra Aarstiderne. Deri var nogle gode, tykke bornholmske økopølser og drengebarnet syntes, at han var i himlen, når han sådan kunne få serveret hotdogs til aftensmad. Jeg lavede en lille pølseret af min portion.

Men så var der jo stadig et par pølser til overs, og dem har jeg lystigt spist til min morgenmad de sidste par dage. Det er en dejlig afveksling til mine normale æg.

Og i dag er det så fridag. Eller læsedag, rettere, for jeg har jo glæden af at skulle tilbringe fredag, lørdag og søndag til undervisning. Eksamen nærmer sig, og det er sidste chance for at forstå de underlige, virklighedsfjerne teorier, vi skal eksamineres i. Men nu har jeg så prøvet kræfter med et MBA modul, og jeg kan nok godt afsløre, at jeg ikke bliver en, der lige læser en MBA ved siden af mit job. Hvordan folk holder til det i en længere periode, begriber jeg ikke. Så planen er en halv dags læsning, og en halv dags hygge med ungerne. Kompromisets kunst!

Skal der lækker sommermad på tallerkenen?

Med min Keto Madplan Sommer sørger jeg for, at du får nem og sommerlig aftensmad på bordet, uden at du skal stå i køkkenet i timevis.

Du sparer tid, penge og kalorier, fordi du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider.

Få fingrene i madplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Bornholmske pølser til morgenmad”

Skriv en kommentar