Sprøde kyllingehapsere med bacon


Disse sprøde kyllingehapsere med bacon bliver dine børns nye favorit. De er marineret i den lækreste marinade, rullet i bacon og tilberedt i ovn. Nam-nam. Du kan lave dem både i ovnen eller alternativt i airfryer.

Hapsere med kylling og bacon

Sprøde kyllingehapsere med bacon

Føj til favoritter Print Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør marinaden sammen i en skål.
  • Fedt kyllingestykkerne ind i marinaden.
  • Herefter skal de rulles i bacon, hvilket er en fedtet affære. Men fingrene ned i materien, og så ruller du et stykke bacon stramt rundt om hver inderfilet.
  • Du kan fæstne dem med en tandstik af træ, hvis du synes.
  • Læg hapserne side om side i et ovnfast fad eller direkte på bagepapir og giv dem 20 minutter i en 210 grader forvarmet ovn ved varmluft. Alternativt i airfryeren 15 min ved 180 grader (der kan dog kun være den halve portion).
  • Server fx med en dip af mayo, sojasauce og ketchup.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Just add bacon…

Just add bacon! Det er sådan en fin og hurtig måde at peppe et kedeligt måltid op på. Just add cheese, kunne være en anden.

I en børnefamilie er kylling en hyppig gæst på middagsbordet, og jeg bliver bare helt træt ved tanken om at skulle sidde og tygge mig igennem et tørt kyllingebryst. Men så er det, at bacon skrider ind på scenen og gør det hele lidt sjovere med disse kyllingehapsere.

Kylling og bacon er jo bare et himmelsk match i sig selv. I denne ret kombineres baconets salte smag med lidt sødt og lidt stærkt, og så har vi en rigtig børnefavorit. J

a, jeg kan i hvert fald afsløre, at der herhjemme sker det, at ungerne grovspiser kyllingehapsere, så man finder sig selv kiggende slukøret i køleskabet senere på aftenen, fordi aftensmaden blev lidt i den vage ende.

Tilbehør til kyllinghapsere

Og hvad med tilbehør til disse sprøde kyllingehapsere? Enten skal det fx være en del af et større tapasbord fx med en mayodip som vist på billedet. Men skal det være et enkelt måltid kunne fx være grønkålsalat med æbler og valnødder, som vi fik. Dejligt måltid.

Sprøde kyllingehapsere med bacon i lækker stærk marinade

Er du i tvivl om, hvor meget du skal spise?

Så prøv min online kalorieberegner.

Du indtaster dit køn, din alder, din højde, din vægt og dit aktivitetsniveau og så fortæller beregneren dig, hvor mange kalorier du skal spise, hvis du vil holde vægten, hvis du ønsker vægttab og hvis du ønsker at arbejde på at øge i muskelmasse.

Jeg har lavet to forskellige oplæg til vægttab. En, jeg kalder stabilt vægttab, som er egnet til et stabilt og realistisk vægttab, hvor du stadig har god energi, sover godt og bevarer din muskelmasse og hvor der stadig er plads til et socialt liv. Og så en, jeg kalder målrettet vægttab, som du kan bruge i perioder, hvor motivationen er særligt høj, eller hvor du er indstillet på at give den en ekstra skalle og er ok med, at det kræver lidt ekstra fokus.

Når du har udregnet dit kaloriebehov, hjælper jeg dig med at få styr på dine makronæringsstoffer (kulhydrat, protein og fedt), alt efter om du ønsker at spise Keto eller Low Carb.

Kalorieberegneren er med i mit SØLV og GULD medlemskab, men du kan prøve den i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede.

Jeg vil prøve det gratis i 7 dage!

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Sprøde kyllingehapsere med bacon”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Uhm, Jane. Det må helt klart afprøves! Sikker på det også vil blive en børnefavorit herhjemme :0)

    Jeg småklukkede lidt af en ‘auto-correct’ (går jeg ud fra!), hvor du skriver at man skal dyppe fingrene godt ned i materien i stedet for marinaden. Det tog lige som toppen af rettens lækkerhed :0))

    Men bortset fra det vil jeg sige tak for en fantastisk og inspirerede blog! Jeg har nu spist LCHF i 14 dage, kiloerne rasler af og jeg har aldrig haft det bedre!

    KH
    – Marianne

    Svar
  2. Din opskrift kan måske få min ikke-kyllinge-elskende dreng til at spise kylling når der er bacon på.

    Tak for opskriften Jane. Den skal helt sikkert afprøves snarest.

    Svar
  3. Må man også godt få kyllingehapsere, når man er voksen? Endda måske meget voksen?? Mums – jeg elsker bacon, og kombien røget og sødt er ‘made in heaven’ :-)

    God weekend, Karen

    Svar