Blommetrifli med vaniljecreme


Blommetrifli med vaniljecreme smager så dejligt og det er en dejlig og nem sommerdessert med havens frugter. Det er ellers ikke blommeopskrifter, du finder flest af her på bloggen, og det er jo lidt synd, når der i så mange danske haver står blommetræer fyldt med modne og saftige blommer.

Jeg har en veninde, som er den heldige indehaver af sådan et træ, og hun deler heldigvis gerne ud af godterne.

Sidst hun kom forbi med en stor pose blommer, lavede jeg blommesaft, hvilket var både rart og hyggeligt, men denne gang har jeg lavet blommetrifli. Det var en skøn dessert, som vi spiste på terrassen. Hvor vildt er det lige at kunne sidde ude om aftenen og spise dessert midt i september?

Blommetrifli med vaniljecreme - lækker og sukkerfri opskrift med blommer.

Blommetrifli med vaniljecreme

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rengør blommerne, halver dem med en kniv og pil stenen ud. Skær dem i grove stykker.
  • Put blommestykkerne i en gryde sammen med vaniljepulver og kanel og en sjat vand og lad dem simrekoge i 15-20 minutter eller til blommerne er møre. Jeg glemte mine, så de stod lidt længe…
  • Tag gryden af blusset og rør igennem blommerne med en gaffel, så du til sidst har en grov blommemos. Smag til. Min var i den syrlige ende, så jeg tilføjede 3 tsk Sukrin Gold. Det kan udelades, hvis dine blommer er søde nok.
  • Lad blommemosen afkøle, gerne i køleskab.
  • Hæld blommemosen i fire serveringsglas. Pisk fløde med vaniljepulver og fordel en god skefuld flødeskum på toppen af blommemosen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Blommetrifli med vaniljecreme

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Blommetrifli med vaniljecreme”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?