Blomkålschips med parmesan


Jeg siger ikke, du fremover skal spise blomkålschips til TV-hyggen, jeg siger bare, at de smager piv-godt! For hånden på hjertet, selv herhjemme ville jeg have svært ved at sælge det ind. Hej unger, lad os hygge med X-factor og blomkål! 

Blomkålschips med parmesan - lækker opskrift på parmesanristet blomkål

Blomkålschips med parmesan

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Print Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Skær blomkålen i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
  • Smelt smør og bland sammen med olie, hvidløg, salt og peber
  • Vend blomkålsskiverne i smørblandingen.
  • Fordel blomkålsskiverne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter eller til blomkålen er lidt gylden i kanterne
  • Drys nu med parmesan og bag videre i ca. 5 minutter, til osten er gylden.
  • Drys med hakket persille inden servering

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

De er noget lettere at sælge ind som tilbehør til aftensmaden.

Blomkål kan jo vitterligt bruges til alt muligt. Blomkålsris, blomkålsmos, blomkålspizza, blomkålstortilla, blomkålsrøsti og nu også blomkålschips.

Jeg overvejede at lave mine blomkålschips i min dehydrator (reklamelink) for at få dem rigtigt sprøde, for uanset hvor meget vi elsker grøntsager og uanset hvor meget parmesanen hjælper til, så bliver de altså ikke rigtigt sprøde. Men så tænkte jeg, at det ville være lidt usportsligt, for hvor mange har lige en dehydrator?

Jeg har længe haft lyst til at støve min af og lave sprøde cookies à la dem, de sælger på 42Raw, for dem elsker Silas. Måske bliver det i dag!

Men selv bagt i ovn smager disse blomkålschips altså også virkelig lækkert. Find opskriften under billedet.

Blomkålschips med parmesan - lækker opskrift på parmesanristet blomkål
Blomkålschips med parmesan - lækker opskrift på parmesanristet blomkål

Prøv også: Grønkålschips med spidskommen eller bønnefritter med parmesan

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Blomkålschips med parmesan”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    De er lækre! Jeg brugte dem på den franske løgsuppe istedet for brød med ost! Virkelig meget bedre! Efter min mening.

    Svar
    • Det ved jeg ikke. Jeg ejer (desværre) ikke en airfryer. Jeg har virkelig kig på dem men jeg skal først lige finde plads i køkkenet til den :)

      Svar
  2. Hej Jane.
    Jeg har faktisk en dehydrator – hvordan tilberedes blomkålschips i sådan en?
    Hilsen Birgit

    Svar