Blomkål med sumak og tahindressing


Det er få ting, der ikke bliver bedre af at blive smurt ind i tahindressing. Blomkål her glider lige ned. Blomkål med sumak og tahindressing er super nemt tilbehør til hverdagsaftener og hvis du laver dobbelt op af tahindressingen, vil du ikke fortryde det.

Server dette lækre tilbehør til et stykke kylling eller hvid fisk. Vil du have mere grønt. kan du tilføje min lækre mellemøstlige salat.

Bagt blomkål med sumak og tahin

Blomkål med sumak

Føj til favoritter Print Pin
Serveret med tahindressing
2
|
20 minutter

Ingredienser

Tahindressing

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Del blomkålen i mindre buketter.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og dryp olien over.
  • Drys med krydderierne og bland det hele godt sammen med hænderne.
  • Sæt blomkålen i ovnen i ca. 15 minutter til den har fået lidt farve men stadig har lidt bid.
  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Juster evt. med mere vand, hvis din tahin er meget tyk.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvad er sumak?

Sumak er et mellemøstligt krydderi, som består af tørrede og malede bær fra sumakbusken. Sumak har en karakteristisk syrlig smag. En almindelig erstatning vil være en blanding af lige dele citronsaft og tørret citronskal men det er ikke helt det samme. Sumak fås i helsekosten. Jeg har den fra Mill&Mortar.

Denne opskrift med blomkåls med tahindressing og sumak kan fint laves uden sumak. Du får rigeligt lækker smag fra tahindressingen.

Vil du bare gemme tahindressingen som favorit, finder du opskriften alene her: Tahindressing

Blomkål med tahindressing

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Blomkål med sumak og tahindressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?