Blogger – her er din ugeplan (gratis printable ugeplan)


Hver mandag morgen sætter jeg mig ned og udfylder min ugeplan for, hvad jeg skal nå i løbet af ugen, hvilke blogindlæg, jeg skal have produceret og skrevet, og hvad jeg ellers har af små og store projekter, jeg skal igennem.

Jeg har prøvet alle mulige digitale værktøjer men til sidst er jeg kommet frem til at lige med ugeplanen, der har jeg det bedst med at arbejde med en analog version. Ja, så old school er jeg!

FOKUS OG HJÆLP TIL AT HOLDE FRI
Ugeplanen hjælper mig dels til at holde fokus men især hjælper den mig til at synliggøre, at jeg faktisk når en hel masse. At være selvstændig blogger er lidt som at være studerende. Man har aldrig rigtig fri, og man har hele tiden en snert af dårlig samvittighed, for der er jo ALTID noget, man kan gøre bedre eller mere af. Og det er fjollet.

Jeg holder tit fri på aparte tidspunkter. Tager små pauser, hvor jeg går ture eller træner i min “arbejdstid”, lader ungerne gå tidligt hjem, tager ud og handler, mødes med en ven eller veninde og drikker kaffe etc. Og det er jo netop privilegiet i mit job. Til gengæld arbejder jeg så i weekenden, og af og til også om aftenen, selvom jeg virkelig prøver at holde mine aftener fri.

Ugeplanen har især hjulpet mig til at lære at holde fri uden at have baghovedet fuld af tanker om ting, jeg også synes, jeg burde gøre. Og det er virkelig et kvantespring for mig. Som I ved har jeg bakset lidt med det her med at holde fri, og det jeg vil sige her er, at det går bare vildt meget bedre med at holde fri.

Tidligere i dag delte jeg min ugeplan på Snapchat (janefaerber) og flere af jer spurgte, hvad det var for en ugeplan, jeg brugte. Det er såmænd bare en, jeg har lavet, men hvis nogle af jer mener, I kan få glæde af den, er I velkomne til at bruge den også.

Hent ugeplanen i PDF lige her: UGEPLAN PRINTABLE

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “Blogger – her er din ugeplan (gratis printable ugeplan)”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Jeg er glad for bøger og vinterplanen har jeg osse købt, kunne godt tænke mig en ugeplan der omfatter både morgenmad, frokost og aftensmad.
  Jeg har skrevet før, og er en af dem der har svært ved at tabe mig, formentlig pga min alder (77), har du nogle gode råd for mig? Jeg må ikke komme 100 kcal. Selvfølgelig kan jeg selv tælle til 1000, men alligevel …
  Hvordan finder jeg de seneste online svar fra dine følgere?
  Venlig hilsen, Ingrid

  Svar
 2. Hej Jane,
  Hvor er din ugeplan bare fin! Jeg får helt lyst til at lave én også ;-) (Da jeg ikke selv har en blog, men mere har brug for en ugeplan i forbindelse med mit studie, er dine overskrifter på din ugeplan ikke så oplagte for mig..)

  Hvilket program har du anvendt til at lave ugeplanen med? Bare Word, eller?

  Tak for madinspiration og ofte kloge ord om at nyde livet.

  Svar
 3. Hvor det dog glæder mig, at du har fået din fritid bakset på plads! :) Tusinde tak for din skønne blog og dine bøger. Du gør det virkelig godt! Så uendeligt mange tak og smil til dig! :)

  Svar
 4. Jeg har en elektronisk kalender der er koblet op på min gmail og den er jeg glad for af den grund, at jeg så også kan se den på computeren på arbejdet.
  Men jeg har da alligevel en papirkalender hængende hjemme i køkkenet for den er så dejlig nem at overskue og den kræver ikke, at jeg først tænder for en eller anden elektronisk dims. Og så er det nemt at se, om hunden har fået sin medicin i dag og den slags “småting” ;-)

  Svar
  • Jeg bruger faktisk også en digital kalender – altså til aftaler og sådan noget. Men til opgaver kan jeg simpelthen ikke finde ud af det. Da jeg gik på arbejde tidligere, brugte jeg digital kalender til opgaver også men jeg har mistet følingen med det, tror jeg…

   Svar
   • Hos mig hedder det så bare ikke “ugeplan”. Der hedder det “lister” – i lange baner ;-)
    Lister over hvor langt jeg er nået med istandsættelsen af huset, lister over hvad jeg skal nå i påskeferien, lister over hvad jeg skal huske næste gang jeg skal besøge min far osv osv. Jeg ææælsker lister :-D

    Svar
 5. Det er sjovt, jeg tror, at vi er mange, der har det sådan: Vi er åh så digitale, men kalenderen/ugeplanen, dén er af papir. Jeg ville ikke kunne undvære min kalender!

  Svar
 6. Jeg købte i Tiger en kalender med ugeoversigt. Siderne kan tages ud og hænges på køleskabet. Hver søndag formiddag udfylder vi så med ugens aktiviteter og laver madplan for den kommende uge.
  Din oversigt er fin og god inspiration ?

  Svar
  • Ah hvor smart! Vi havde på et tidspunkt sådan en stor wallsticker kalender på væggen, som hjalp os med at holde styr på hele familien. Den savner vi faktisk stadig, kan jeg mærke..

   Svar
 7. Den er godt nok fin!
  Selvom jeg pt er på barsel, bruger jeg også en ugeplan. Den tegner jeg selv i hånden hver weekend og fylder ud med aktiviteter formiddag og eftermiddag. Derudover fungerer den også som madplan. Måske jeg skulle lave et fint digitalt layout til den ligesom dig :)

  Mvh Marie / krøllerier

  Svar