Blød LCHF-fudge med peanutbutter


Blød LCHF-fudge med peanutbutter smager så godt at ingen savner den ægte vare.

LCHF-fudge med peanutbutter

Blød LCHF-fudge med peanutbutter

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
12 stk
|
3 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hæld smør, fløde, Sukrin Goldog vanilje i en kasserolle og lad det koge op. Rør det rundt.
 • Skru langt ned for varmen og lad det stå og småkoge i alt mellem 20-60 min. Personligt er jeg i den utålmodige ende, og min når derfor ikke at få mere end 20-30 min. med småkogning.  
 • Rør i den ind imellem, men ikke hele tiden, så skiller den.
 • Når den bliver tyk i siden, er den ved at være færdig. Sluk for varmen og rør peanutbutter i. Nu bliver massen lidt tynd i det igen, men fortvivl ej. Bare hæld den i en form beklædt med husholdningsfilm og stil den på frost nogle timer.
 • Herefter kan du skære den ud i små, fine firkanter.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Ungerne og jeg er alene hjemme i denne weekend, og vi skød den i gang i går aftes med sofahygge og fredagsgodter. Min søn, som er meget kræsen, når det kommer til søde sager (mærkelige barn!!) har fornyligt bestemt sig for, at han godt kan lide peanutbutter, og det åbner jo op for nye muligheder i det søde køkken.

I går lavede jeg derfor blød LCHF-fudge med peanutbutter, og de smagte så sygt godt altså! Blød fudge med vaniljesmag og en diskret eftersmag af salt peanutbutter. Årh…

Jeg lavede en lille portion, som gav 12 stk. ud fra devisen, at man ikke spise noget, der ikke er der. For vi har ikke ligefrem noget talent i min familie for at “gemme”. Vi er mere sådan en spise-til-fadet-er-tomt-familie. Og det passer så faktisk ikke helt, for der er faktisk to tilbage af disse, men de er jo væk, inden dagen i dag er gået. Og hvis jeg havde lavet dobbelt portion, havde der sandsynligvis også kun været 2 tilbage. Enough said…

Opskrift på blød fudge uden sukker

Opskriften kan jeg knap tage æren for, og faktisk har jeg også lavet dem før for 100 år siden. Men idéen til opskriften stammer fra Norges dronning af godteri, Cecilie, som har bloggen Fristende Lavkarbo. Cecilies bog af samme navn er en af de bøger, jeg har haft mest glæde af. Udover at den er smækfyldt med lækkerier, scorer opskrifterne højt på smag og vellykkethed.

Og nu er det weekend, og solen skinner, og det skal vi åbenbart skynde os at nyde, inden snestormen rammer os igen i næste uge. Sig mig, hvad fanden sker der lige for det? Men hvis vi skal prøve at bevare den positive stemning, så sad jeg i går ude på vores altan i 10 minutter rullet ind i et uldtæppe og nød solen, der varmede mig i ansigtet. Der er håb forude…

Og sidst men ikke mindst. Tak til alle jer, der allerede har forudbestilt et signeret eksemplar af min bog. I glæder en fattig forfatter! Og tak også for alle de søde ting, I skriver i jeres mails. Jeg når ikke at svare dem alle, men jeg læser hver og en. :-)

LCHF-fudge med peanutbutter

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

39 kommentarer til “Blød LCHF-fudge med peanutbutter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Dette er en af mine absolutte yndlings lækkerbiskener!
  Jeg laver det altid i en non-stick stegepande (og i 4-dobbelt portion), så tager det ikke ligeså længe. Og så rører jeg ikke i det med en ske, men pisker i det med et håndpiskeris, så hverken klumper eller skiller det.

  Svar
 2. Det her er jo bedre end jeg havde turde håbe på ? jeg kan ikke finde Gold i butikkerne pt, så jeg brugte bare noget +. Skruede ned på 1 så snart det kogte, rørte i det Ca. Hvert 10 minut, og det fik nok omkring 30 min i alt, hvor det næsten var ved at brænde på. Jeg troede egentlig at det skilte der, men det samlede sig fint igen og smagte ikke brændt så jeg kom peanut butter i og stillede det på køl – det er virkelig ikke sidste gang jeg laver dem! Jeg var lidt bange for at det ville gå galt sådan som flere skrev at det skilte, men jeg tror at tricket er bare at skrue helt ned med det samme – fløden holder fint på varmen selvom den står på 1 :) tak for en lækker (og farlig!) opskrift ?

  Svar
 3. Dem her faldt jeg pladask for. Læste alle kommentarer om at karamel skildte osv.
  Men da jeg har lavet dine karamel is fra en af dine bøger med stor succes tænkte jeg at det da ikke kunne være så svært. Ak ohhh ve efter tre forsøg gav jeg op.
  Nu har jeg lavet snickers fudge istedet for, men syntes bare at den anden her var bedre da der ikke var chokolade involveret. Er dog spændt på hvor fudgie de er uden fløde. Men når alle andre elsker så gør jeg det nok også ?

  Svar